Šta je novo?

The Witcher 3

protiv uroka :D

Petre, molim te, reci mi dokle si stigao sa igrom? Stvarno me zanima.

Ih pa nemojte tako ljudi moji, posle 19 sati i kusur sam došao face to face sa His Royal majesty. Počeo sam posle 1.05 patcha. Jedino što je sramotno što još uvek nisu popravili bug sa mutagenima i buffom koji neće da daje bonuse po ponovnom pokretanju igre dok se ne skloni i ponovo stavi u skills opcijama. Death march težina je odlična, pogine se par desetina puta dok se ne uhoda čovek a onda je milina za igranje. Tačno negde između izazovno i čupanje kose s glave. Bar na prvih 5 levela.

Poslednja izmena:
Level 24.
Da li neko zna zasto u kuli ne mogu da koristim lampu na ulje ( treba naci duhove ) iako je imam ?

Proveri da li ti se nalazi u slotu (tamo kod bombi i consumables-a), selektuj je iz tab menija (dole levo, ispod sign-ova, pored bombi). Kad si je selektovao, srednji klik misa je aktivira/deaktivira.

...Kad pravite Superior Swallow potion treba vam 2xVitrol (onaj plavi prah) ali mozete da napravite jedan onda vam kaze nesto tipa "you already have this" iako bi trebalo da ga napravite koliko god imate sirovina. Resenje je da prvi bacite na pod a onda napravite jos 1 i onda ovaj pokupite s poda.

Patch 1.06 resava ovaj bag, cisto da znate da zongliranje sa drop-ovanjem vise nije potrebno.

Poslednja izmena:
Sto ne izbacise ovo pre nego sam zavrsio igru :/

Da li ima bonus na stat ako se nosi witcher gear komplet od glave do pete ili je svaki item za sebe?

Jel jos neko prihvatio pare od Cirinog tate, ja se zeznuo u fulu, ko mucenik prihvatio, i sad ne mogu da vratim chekpoint :) Izgleda da to ima uticaja na kraj igre

@Bajica

Ja sam kao klasicna jevrejcina :D prihvatio isto kintu i dobio kraj kakav sam dobio

Prvo, kako ne mozes da vratis checkpoint? Drugo, igra ima najveci efekat na prvom prelasku, dakle kad prvi put igras i prvi put kad prelazis to ti je to, igras instiktivno bez znanja o potencijalnim losim odgovorima i posledicama. Kao npr kvest sa Bloody Baronom, uradio sam kako sam mislio da treba, desilo se sta se desilo i idem dalje. I to su ogovori koje ja kao igrac kod ovakvih igara najvise cenim, na prvom prelasku. Drugi put kad sam presao, da te na lazem, 95% odluka sam isto odradio jer ja mislim da tako treba :) Imao si kristalno jasan izbor izmedju 2 jasna odgovora, Take the coin ; I did this only for Ciri, i ne mozes da kazes da si se zeznuo osim ako nisi missclickovo :D Uzeo si coin, tvoja odluka, idi dalje.

Jel jos neko prihvatio pare od Cirinog tate, ja se zeznuo u fulu, ko mucenik prihvatio, i sad ne mogu da vratim chekpoint :) Izgleda da to ima uticaja na kraj igre

Iako nisam ni imao taj deo u svom prelazenju na osnovu ostalih koje sam imao mogu reci da nije sve crno ili belo, ako dovoljno stvari odradis kako "treba" tj vecinu, ono malo sto si "zeznuo" nece imati skoro nikakav uticaj na krajnji ishod.

Po zavrsetku igre sam potrazio sta je presudno za kraj koji sam ja dobio i nijedan se nepoklapa po izborima sa mojim, ali je kraj isti, da nekazem da ima i onih za koje bi reko da se u 50% stvari razlikuju od mojih. Jeste spojler, ali da ti nekvarim igru najpametnije sto mogu da ti kazem, igraj (biraj) onako kako ti hoces i dobices kraj koji ti sleduje na osnovu toga, nejuri idealan kraj, nekad cak i kad izgleda da nisi izabrao ono sto je trebalo, ispostavice se da si ipak izabrao ono sto je trebalo. ;)

edit: MarkonN1 me preduhitrio i dao idealan odgovor.

Poslednja izmena:
Šta će vam kinta uopšte, ja sam 17 nivo, imam oko 25.000, ne znam ni šta sa parama da radim...

craftaj armore :)

Mislim da nema, gde ces jos vise na stats igra je ionako prelaka cak i na Death Marchu...

nema

Prvo, kako ne mozes da vratis checkpoint? Drugo, igra ima najveci efekat na prvom prelasku, dakle kad prvi put igras i prvi put kad prelazis to ti je to, igras instiktivno bez znanja o potencijalnim losim odgovorima i posledicama. Kao npr kvest sa Bloody Baronom, uradio sam kako sam mislio da treba, desilo se sta se desilo i idem dalje. I to su ogovori koje ja kao igrac kod ovakvih igara najvise cenim, na prvom prelasku. Drugi put kad sam presao, da te na lazem, 95% odluka sam isto odradio jer ja mislim da tako treba :) Imao si kristalno jasan izbor izmedju 2 jasna odgovora, Take the coin ; I did this only for Ciri, i ne mozes da kazes da si se zeznuo osim ako nisi missclickovo :D Uzeo si coin, tvoja odluka, idi dalje.

Uvek se uspanicim kad mi ide ono vreme, u pravom zivotu ne bi tako reagovao :D, naravno nije mi se svidelo sta je bilo pa sam hteo da vratim chekpoint, od 4 nijedan nije hteo da ucita pre dolaska kopd njenog tate :D a realno mislim da sam pred kraj igre i da mi pare ne znace, pare sam trosio samo na popravke :) Evo npr Baron se obesio i nisam vracao chekpointe da bi ispravio kako treba ako uopste moze da se ispravi :D UZeo sam coin i idem dalje, *** :)

Uvek se uspanicim kad mi ide ono vreme, u pravom zivotu ne bi tako reagovao :D, naravno nije mi se svidelo sta je bilo pa sam hteo da vratim chekpoint, od 4 nijedan nije hteo da ucita pre dolaska kopd njenog tate :D a realno mislim da sam pred kraj igre i da mi pare ne znace, pare sam trosio samo na popravke :) Evo npr Baron se obesio i nisam vracao chekpointe da bi ispravio kako treba ako uopste moze da se ispravi :D UZeo sam coin i idem dalje, *** :)

Bajice ako se ti uspanicis u igrici, u pravom zivotu mozes samo gore da reagujes :) Ta odluka nije bila formirana promisljeno pa da se zbunis, vec je prosta i jednostava!
Srecno u nastavku

Poslednja izmena:
Kcerka je zavrsila na levelu 27. Izvukla najgori moguci kraj.

Kcerka je zavrsila na levelu 27. Izvukla najgori moguci kraj.

Šta je briga. Ako su posledice samo sinematik na kraju igre onda i nije uskraćena za nešto bitno. To su onda kao oni endinzi u Silent Hillu.

Mada ne znam koliko ima godina. Ako je mala može da bude problem...

Poslednja izmena:
Vrh Dno