I kod mene isti prvi ending kao i kod tebe. Odličan!
Ni ja nisam gledao tačnije nisam ni želio. Sad ispočetka da vidim druge scenarije.Pritom niti sam gledo youtube niti bio upoznat sa mogucim krajevima. Prosto me neka intuicija odvela na ovaj endingPosle sam pogledao ostale na youtubu i bas mi je bio lep osecaj!
***, igrao si 2000+ sati repetitivne klikomanije zvane diablo, odvoji ovde jos 70 za drugi prelaz pa uradi neke stvari drugačijegde li sam se *****ao? bas ono.. kiseo osecaj u ustima posle ovog 70+ sati filma...
Super! Al moras da znas kakve odluke da doneses da bi dobio odredjeni kraj
P.S Jel ovaj znak pitanja namenjen mom postu u spojleru?![]()
***, igrao si 2000+ sati repetitivne klikomanije zvane diablo, odvoji ovde jos 70 za drugi prelaz pa uradi neke stvari drugačije![]()
Kada zveknete lvl30+ to je to, ne moze vam niko nista.
Kada zveknete lvl30+ to je to, ne moze vam niko nista.
Ja sam relativno brzo nasao planove za oko duplo jaci srebrni mac od pocetnog, samo me mucio silver ingot potreban za crafting![]()
Citao sam nesto da su ljudi imali problem sa instalacijom GOG verzije putem Galaxy aplikacije. Jel ste i vi imali tih problema?
Nikakav problem, čak i oni dodaci se samo čekiraju i Galaxy ih instalira. Rade i ačivmenti![]()
Fala, probacu kad dodjem kuciIdi u C:\Users\[tvoj user name]\Documents\The Witcher 3, nadji fajl user.settings, i podesi GrassDistanceScale=0
FoliageDistanceScale=0. Stavi read only na fajlu.
Izgubićeš travu i malo od ostale vegetacije ali će dobiti verovatno 10-20 frejma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari