Šta je novo?

The Witcher 3

Pritom niti sam gledo youtube niti bio upoznat sa mogucim krajevima. Prosto me neka intuicija odvela na ovaj ending :) Posle sam pogledao ostale na youtubu i bas mi je bio lep osecaj!
Ni ja nisam gledao tačnije nisam ni želio. Sad ispočetka da vidim druge scenarije.

Za**** si jer si verovatno, uzeo coin od Emhyr-a, ( Ja kod njega nisam ni isao btw) nisi iso na grob Skjalla, moguce je da par kvestova nisi odradio, u trenutcima kad ti je vreme odbrojavalo biro si lose odluke po Ciri, poena je da joj das podrsku. Nije strasno uzmi samo loaduj save posle Kaer Morhena i ispravi stvar :) Srecno

:) ?

Jel' se to meni cini ili je Ciri najavila Cyberpunk u dijalogu sa Geraltom kad je napokon pronadje? :D

BTW, mislim da ce ovo biiti prva igra za koju necu traziti alternativne krajeve po YT. Svaki cu zeleti da odigram sam!

Super! Al moras da znas kakve odluke da doneses da bi dobio odredjeni kraj :)

P.S Jel ovaj znak pitanja namenjen mom postu u spojleru? :)

Super! Al moras da znas kakve odluke da doneses da bi dobio odredjeni kraj :)

P.S Jel ovaj znak pitanja namenjen mom postu u spojleru? :)

Nije. Nego sam naleteo na jedan zanimljiv detalj za koji mi se cini da je u vezi sa sledecom CDR igrom pa reko da pitam ostale za misljenje :)

:(((
predojh ...

E, davno nisam igrao nesto smo me je ovako emotivno angazovalo... Mislio sam da pocenem odmah drugi prelaz samo malo manje da mu posvetim vremena ali mislim da cu da napravim malo duzu pauzu...
Uglavnom, ja zaista ne bih znao kako da osmislim kompletniju igru od ove osim da je prebacim u neki drugi svet... sta znam. I mislim da ovakav dragulj necemo dobiti u skorije vreme.

Poslednja izmena od urednika:
Kada zveknete lvl30+ to je to, ne moze vam niko nista.

i onda pada samaranje po mapi,kao u goticima.samo nema onog geta kao u gotik kecu pa posle samaranje bude jos sladje. :)

Kada zveknete lvl30+ to je to, ne moze vam niko nista.

Nije istina, naravno zavisi kako rasporedis ability points, ja sam na lvl 46 par main kvestova zavrsio, vecinom sam igrao samo side kvestove. Igram naravno na najtezem nivou i dobro se znam namuciti.

Ja sam lvl 8 i nikako da nadjem neki bolji silver mac, jos uvek je lvl 1.

Ja sam relativno brzo nasao planove za oko duplo jaci srebrni mac od pocetnog, samo me mucio silver ingot potreban za crafting :)

Nasao sam i ja silver mac lvl 13 planove, ali sam jos daleko od tog levela.

Citao sam nesto da su ljudi imali problem sa instalacijom GOG verzije putem Galaxy aplikacije. Jel ste i vi imali tih problema?

Ja sada uzeo da igram W2, kada završim da ponovo počnem W3, ali sa sejvovima ovaj put :)

Igra je zahtevnija od gtV i to dosta...spustio sam masa stvari u podesavanjima i ne mogu prebacit 25 fps
Pre spustanja imao 20

Kupis malo jacu graficku i imaces solidnih 35-40 fps na high detaljima! Ja sa 7870xt na high detaljima imam navedeni fps.

Idi u C:\Users\[tvoj user name]\Documents\The Witcher 3, nadji fajl user.settings, i podesi GrassDistanceScale=0
FoliageDistanceScale=0. Stavi read only na fajlu.

Izgubićeš travu i malo od ostale vegetacije ali će dobiti verovatno 10-20 frejma.

Nikakav problem, čak i oni dodaci se samo čekiraju i Galaxy ih instalira. Rade i ačivmenti :)

Strava :) Mozda nije pitanje za ovu temu, ali vidim da ima da se kupi voucher za ovu igru (GOG verzija) koji je dosta povoljan, pa ne znam da li je to isto kao da kupim igru ili posle placanja vouchera treba jos nesto da doplatim? :D

Lovely :)

Idi u C:\Users\[tvoj user name]\Documents\The Witcher 3, nadji fajl user.settings, i podesi GrassDistanceScale=0
FoliageDistanceScale=0. Stavi read only na fajlu.

Izgubićeš travu i malo od ostale vegetacije ali će dobiti verovatno 10-20 frejma.
Fala, probacu kad dodjem kuci

A sto pljuju babe zamnom kroz koje god selo da prodjem u prvoj oblasti?

Svako malo se cuje hrrk puujjj:D:D

Nazad
Vrh Dno