Šta je novo?

The Witcher 3

Nope. Dosta gejmera skida pirateriju kao demo, a daje pare ako se ispostavi da razvojni tim vredi podrzati.

Tako je, i oni su u onih 4 miliona koji su kupili igru na PCju i konzolama. Eventualno će još par desetina/stotina hiljada da sačekaju neku rasprodaju i to je to.

Obaška što ste brojku od 10-15 miliona uzeli zdravo za gotovo od nekoga ko eto tako izmišlja cifre sa marginom od 50%, tzv. "luftom". :d

Pazi ima tu jedan element,

Ne znam za vas ali pre recimo 10-15 godina u vreme mojih prvih piratskih igara ja nisam znao sta je to patch, dlc, expanzija itd. Piraterija je bila plug tj. download/buy and play. I to je bilo to.

Sada, uz patcheve bez kojih gotovo ne moze da se igra, dlc u kojima ima pola igre, i expanzije kojima opet treba dvocivfreno patcheva piraterija postaje toliko zakomplikovana da je bukvalno lakše platiti 30,40e i miran si.

A da ne pricam o cinjenici da smo toliko gotovo svi u backlogu da ne stizemo ni ono što smo platiti da odigramo a taman još i da skidamo free.

just my 2 c

P.S. U svakom slučaju je i politika i stav CDPR doprinela prodaji originala i naravno sam kvalitet igre.

Naravno. Tu treba uračunati i (nešto što nema u Witcheru, ali svejedno) gomilu onlajn fičera, kooperativne modove, multiplej i slično. Zaista, ko je iole u stanju da priušti sebi, ne treba sebi da dopusti da se bakće i maltretira sa piratima danas...

Poslednja izmena:
365a5efd459f6c785d44578485f94847.jpg

Kuliranje ;)

Ljudi koji ste kraj dobili? Ja sam dobio onaj najlosiji, gde Geralt izgleda umre.. Jel stvarno to moguce, Ciri je ostala gore u onom svetu i izgleda da je gotova a Geralt koji je izgubio volju za zivotom dopusta u onoj kolibi da ga oni monsteri ubiju.. Cemu sve ovo ako je stvarno ovako :) Jel igra ukupno ima 4 kraja?

Highlights za sada

ko nije otisao na yt da bi presao ovo - LAZHE ili je lvl expert over 9000 bukvalno mislim da sam sat vremena sam pokusavao i pokusavao no fukken way.
witcher3 2015-06-07 23-21-12-19.jpg ovaj smisao za art bahahahahawitcher3 2015-06-07 23-34-31-34.jpg

sa koliko ste riba spavali? :)

ja tek stigo u Sodomu i Gomoru....al oma opalio 3 :p,zasad sve skupa 4 :p

btw,dobro su oni zaradili,i od onih 430k neka im je čistog ostalo 100k al ostalo je više 100%,za 3-4 godine kolko su ga radili i zaslužili su

@Snake1989

Pa ti stvarno nisi normalan ako si dobio taj kraj :D , u mom prvom endingu Ciri postaje Witcher. Mislim da je taj najbolji od sva 3

Poslednja izmena:
@markoN1

Citao sam zasto je takav kraj, i uglavnom kraj zavisi tu od nekih par zadnjih misija, npr. onda nisam trebao uzeti zlato od Emhyr-a, zatim pustiti Ciri da odlucuje a ne samo joj naredjivati da ceka ovo ono :D.. I uglavnom eto, dobio sam najlosiji kraj gde Geralt umre, a sa Ciri nznm sta se desava......Taj prvi kraj sto si ti dobio je idealan :D

Noup, 30% ide Steamu.

Postoji li neka informacija o tome koliko ih je kostala produkcija?

Izvori:
https://translate.google.com/transl...Trzyletnie_naklady_na_produkcje_zwrocily.html
https://translate.google.com/transl...,wiedzmin-3-bedzie-kosztowal-ponad-100-mln-zl

120M zloty, što je oko $32M ako je Google tačan, i $35M za marketing što mislim da je greška u prvom članku. Pre dve godine su rekli $25M za marketing koje će unapred platiti distributeri i izdavači i biti oduzeti od prodaje.

Prodaja prvog dana (uključujući i preordere pretpostavljam) je pokrila troškove produkcije.

Kad odem na ono ostrvo da jurim Ciri jel mogu da se vratim kad god hocu ?

Gwent karte, malo je komplikovano u pocetku da se pohvata covek, sta, kako, gde,
ali kad se skapira, igra je fenomenalna.
Ako nekome treba objasnjene nek se javi.

Igram samo karte ko manijak danas skoro ceo dan
Mnogo je dobra i stratska igra, ja sam odusevljen.

Vi?

+ izasli upravo novi DLC-ovi koji kazu:

New Quest: Fool's Gold
Ballad Heroes: Neutral Gwent Card Set
Nilfgaardian Armor Set
Elite Crossbow Set
Contract: Missing Miners
Alternative Look for Yennefer
Temerian Armor Set
Beard and Hairstyle Set for Geralt

Slikovito :)

[YOUTUBE]tmH_Fai42g8[/YOUTUBE]

Gwent sam u pocetku ignorisao, ali kada sam odigrao nekoliko partija razleteo sam se po velenu ko muva bez glave kako bi kupio sve karte koje sam propustio. Poljaci su napravili zaraznu i odlicnu in-game igru u odlicnoj i zaraznoj igri :d. Nadam se da ce CDPR izbaciti Gwent Android, iOS i Windows Phone, odlicna prilika da unovce svoj trud.

Gwent sam u pocetku ignorisao, ali kada sam odigrao nekoliko partija razleteo sam se po velenu ko muva bez glave kako bi kupio sve karte koje sam propustio. Poljaci su napravili zaraznu i odlicnu in-game igru u odlicnoj i zaraznoj igri :d. Nadam se da ce CDPR izbaciti Gwent Android, iOS i Windows Phone, odlicna prilika da unovce svoj trud.

+1

na početku sam zaobilazio,al posle malo po malo povatao konce kako kaže Dexter13,i sad jurim ove po Sodomi & Gomori za specijalne karte

btw,šalji ideju za andro,možda ti kapne koji % :),meni bi nešto takvo dobro došlo kad sam okolo

haha vrh :D

Prilozi

• witcher3 2015-06-10 23-49-55-22.png
    witcher3 2015-06-10 23-49-55-22.png
    736.1 KB · Pregleda: 271
..ili si ti odigrao nekoliko igara u zivotu pa ti je ovo najbolja ikada...

Sada sam level 11 i smatram da je to vise nego dovoljno da se oseti koncept, kada sabers sve points of interest (questovi + ? + contracts) onda je to mozda i vise od 50% cele igre gde ides na neko mesto da ubio babarogu ili pocistio kamp...Jos uvek nisam sreo quest (a 11 level sam) koji nije vezan za idi tamo da rokenes to i to...nema questova koji se ticu neceg osim makljanja ili upotreba witcher sense vodanja za ruku, puzzle skoro da ih i nema, questova koji se resavaju dijalogom ili imaju veze sa bilo cim osim sa rokanjem tamo necega - nema ih, jedino sam naisao na ono kao puzzlu u questu ka Keriom i maskiranim caroblnjakom kada treba da po redosledu poalis vatre ispred statua na bazi manuscript koji imas u inventaru u pecini, sto je ubilo se inovativno...Tipican primer je i quest sa baronom u delu kad on istarzuje u njegtovom dvorcu...mislim smaranje sa vodanjem po spratovima i drzanjem desnog misa od jednog do drugogo mesta, cela svrha je da se isprica prica...pa moglo je i kao jedna animacija a ne da gubim vreme setajuci se gore dole bez veze a to je eto kao jedna od questova koji nije makljanje...bolje da ih nema takvih ili da ih ima malo, pa da sve bude makljanje kad vec nema niceg interesantnijeg...Da se razumemo igra je odlicna, pitka ja uzivam igrajuci ali podizanje u nebesa a pogotovu ocene tipa najbolja ikada nemaju smisla...

Ja sam 22lvl i ovih dana sam imao sve ove questove koje si naveo da ih nema u igri. Neki su čak bili prilično komični.

Ja sam 22lvl i ovih dana sam imao sve ove questove koje si naveo da ih nema u igri. Neki su čak bili prilično komični.

To je onda sjajna vest, igra ce, bar kod mene, da ima bolju ocenu nego sto je ima sada u tom slucaju (btw 13 level od jutros)..

..ili si ti odigrao nekoliko igara u zivotu pa ti je ovo najbolja ikada...

Sada sam level 11 i smatram da je to vise nego dovoljno da se oseti koncept, kada sabers sve points of interest (questovi + ? + contracts) onda je to mozda i vise od 50% cele igre gde ides na neko mesto da ubio babarogu ili pocistio kamp...Jos uvek nisam sreo quest (a 11 level sam) koji nije vezan za idi tamo da rokenes to i to...nema questova koji se ticu neceg osim makljanja ili upotreba witcher sense vodanja za ruku, puzzle skoro da ih i nema, questova koji se resavaju dijalogom ili imaju veze sa bilo cim osim sa rokanjem tamo necega - nema ih, jedino sam naisao na ono kao puzzlu u questu ka Keriom i maskiranim caroblnjakom kada treba da po redosledu poalis vatre ispred statua na bazi manuscript koji imas u inventaru u pecini, sto je ubilo se inovativno...Tipican primer je i quest sa baronom u delu kad on istarzuje u njegtovom dvorcu...mislim smaranje sa vodanjem po spratovima i drzanjem desnog misa od jednog do drugogo mesta, cela svrha je da se isprica prica...pa moglo je i kao jedna animacija a ne da gubim vreme setajuci se gore dole bez veze a to je eto kao jedna od questova koji nije makljanje...bolje da ih nema takvih ili da ih ima malo, pa da sve bude makljanje kad vec nema niceg interesantnijeg...Da se razumemo igra je odlicna, pitka ja uzivam igrajuci ali podizanje u nebesa a pogotovu ocene tipa najbolja ikada nemaju smisla...

Ah, kad tad je morao "neko" da se javi kako igra nije ništa posebno. Level 11? Pa recimo da ti kažem da nisi ni 10% igre odigrao, tako da...

Bloodlines? Bio dobar nekad, sad je samo ok a Gothic... pa sad, meni je iskreno Gothic smeće kompletno, Risen malo iznad toga...

pravi prototip kakao napraviti komercijanu igru a da opet zadržiš određeni nivo kvaliteta što obično ne ide jedno uz drugo ali CDPR je to uspeo i to je ujedno najveci kvalitet ove igre.

Odigraj ti lepo igru do kraja pošto uvodiš Mass Effect i slično u priču...

Ah, kad tad je morao "neko" da se javi kako igra nije ništa posebno. Level 11? Pa recimo da ti kažem da nisi ni 10% igre odigrao, tako da...

Bloodlines? Bio dobar nekad, sad je samo ok a Gothic... pa sad, meni je iskreno Gothic smeće kompletno, Risen malo iznad toga...

Odigraj ti lepo igru do kraja pošto uvodiš Mass Effect i slično u priču...

A koja je poenta tvog posta?

Ja sam rekao sta mi se ne svidja u igri , konkretno, a tebi se ne svidja sto se meni ne svidja?

Bloodlines je etalon kako treba da izgleda akcioni rpg iz prvog ili 3 lica, questovi, seting..sve...na zalost niti jedna igr aposle nje nije uspela da se ozbiljno primakne nivou koji je uspostavio bloodlines...

Pusti ti mene I moje misljenje, tvoj komentar o Gothic-u je dovoljan koliko poznajes gaming...za CDPR je Gothic bio uzor kako da naprave ovog witchera...na zalost uspeli su samo u manjem delu ali eto tebi se svidja opasno a Gothic ti je djubre...izgleda da pises samo da bi nesto napisao a smisao toga...who cares.

Poslednja izmena:
za CDPR je Gothic bio uzor kako da naprave ovog witchera...na zalost uspeli su samo u manjem delu

Svakom svoje mišljenje i ne bih ulazio uopšte u raspravu ali moram da te razočaram, Gothic im nije bio uzor uopšte za Witcher 3, čak više nisu ni imali uzor jer je ovo već treći deo igre i imali su popriličnu ideju u kom smeru će razvoj igre da se kreće odavno.

tvoj komentar o Gothic-u je dovoljan koliko poznajes gaming

Gothic sam sve delove probao po 10 sati okvirno i nijedan me nije privukao, celokupno izvodjenje, priča i manje više sve u igri je nedovršeno i dosadno, svaki put kad se novi deo pojavio pokušavao sam šansu da dam igri i uvek me razočarala.

Ne mogu uopšte da shvatim šta može ikome da se dopadne u Gothicu a po metacritic user review-ovima vidim i da nisam daleko od istine, igra je manje više prosek...

Ok, zaljubljen si u Gothic ali realnost je malo drugačija a sama činjenica kako W3 prolazi u svetu mislim da sasvim dovoljno govori o tome koja je bolja igra i to nije ništa loše jer ipak W3 je radjen malo više od 3 godine i sasvim je očekivano posle toliko truda da bude kvalitetna igra.

Znam puno ljudi iz CDP i znam koliko je truda uloženo u igru, Gothic serijal nije nikome ni pao na pamet u razvoju...

Bloodlines jeste odličan, tu nema šta i ne bih ga poredio sa W3 uopšte jer nisu baš slične igre, isto tako originalni Deus Ex je posebna priča za sebe...

ma ok, ne svidja ti se Gothic...za uzora ima interview ovde kacen pre izlaska igre u kojem oni to pominju...ako se seca neki clan neka postavi link ja ne mogu sada da iscitavam ponovo...

Koji shit sto se za questove nizeg nivoa ne dobija xp, igram main quest i nemam xp, vise dobijem mlateci vukove nego 2h smaranja sa Yenni.

Nazad
Vrh Dno