tek sam poceo da je igram i igrica je zaista prelepa! koristim zicni kontroler xbox i uzivam i samo se prisecam mucnih dana kada se tuklo sa tastaturom i misem... ovi kontroleri su vrh. neko odavde mi je savetovao jos davno da ne uzimam wirelles niposto i bili su u pravu![]()
Prošle godine još sam uzeo wireless i ne vidim u čemu je problem?
da ga imam mogao bih komentarisati ovako ne mogu da imam zamerke na nesto sto nisam probao. samo se secam da sam imao u planu taj bezicni ali su mi ovde ljudi rekli da je sto puta bolje da uzmem zicni. i zadovoljan sam jedino sto nekad malo zasmeta kabl.... pokusavao sam satima da nakacim dualshock ps3 kontolere preko bluetooth adaptera ali nema trika da ih nateram da rade.
Nije to to. I prije bi dobio nula, treba da nomalan broj poena, ne taj kusur.To je to, pre si dobio 0.
Iskreno se nadam da se nece zavrsiti na ovome jer je vec receno da je ovo zadnji nastavak sage. Sto im je jelte finansijski verovatno suicidno...
Recimo, pola questova cine banditski kampovi ili monsteri koji cuvaju chest,
Ma pusti ti Jutjubere neka oni igraju kako hoce,nije ovo Diablo 3 pa da farmas iteme sa jacim ili boljim statsima!Mislim da se ovakav RPG,koji se u ovakvom kvalitetu pojavljuje svakih 10-ak godina,ne igra kroz rush-ovanje,naravno ko voli ovakvu vrstu igre!Igras lepo,polako,malo side questove,malo glavnu pricu,prosto uzivas!Mislim da je prvi prelazak i najvazniji,posto drugi prelazak nece imati tu car!Prosto igraj na svoj nacin i zabava je zagarantovana!
Kako funkcionise loot scaling u ovoj igri? Gledam nekog lika na YouTube-u kako igra, i potpuno su mu razliciti stats-ovi za iste item-e, tipa on otkljucava Assassin's Trousers na level 4 a ja na level 13. Nije valjda da se isplati rush kroz igricu?
... ili nisi uopste igrao ovo ili nisi dovoljno igrao. To je mozda 30% posto i medju njima se desi da se samo par puta desi da se scenario ponovi...
... ili nisi uopste igrao ovo ili nisi dovoljno igrao. To je mozda 30% posto i medju njima se desi da se samo par puta desi da se scenario ponovi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari