Šta je novo?

The Witcher 3

Vec dva sata se mucim sa Jenny O' the Woods
Niko mi jos nije zadao tolio problema.

Jenny O' the Woods rešenje...

Koristi prvi sign, zamku, namami je u nju i tu je tuci mačem.

Jenny O' the Woods rešenje...

Koristi prvi sign, zamku, namami je u nju i tu je tuci mačem.

I ja sam imao prilično muke s njom.
Koristio sam Yrden naravno, to ti još na početku igre bude jasno posle bitke sa Noon Wraith :) Ovako joj činiš zanemarljivu štetu.

Znam, pročitao sam, pre pocetka borbe.
Ali, iz nekog razloga, nisam uspevao da je zavrsim.
Na kraju sam uspeo , ali, bilo je gusto.

^ Ja sam Barona pobedio iz prve u Gwenu, a ne razumem ni pravila igre! :D

Pitanje za one koji su završili "Family Matters":
Šta dalje kada se pronađe Tamara i to kaže Baronu? Kako da se nastavi potraga za ženom? Da li možda treba da završim prvo misiju sa Witches from Bog?

Tako je. Do tog kvesta sam ja dosao tako sto mi je ona druga vestica, Witcherova poznanica iz prethonog dela, dala info o njima. Neki drugi su taj quest dobili pricom sa NPC-evima. Uglavnom, uradi taj quest. Cekaju te sjajni momenti :)

Pa ovo jos malo ko W2 vanillla vs W2+fx. Mada tamo je razlika izmedju mutnog u vanili i pristojno ostrog sa fx-om bila jos izrazenija. Ne razumem zasto prave takvu postavku da slika izgleda blago zamuceno? Ljudi ne vole da se stvari jasno vide ili sta...

Hmm sad kad sam usao u Novigrad HDD mi non stop trazi nesto i krci, i na kraju me izbaci zbog low memory :/

malo je 4GB rama, jos ako imas 64bit win

malo je 4GB rama, jos ako imas 64bit win

Znam ali do danas je sve savrseno radilo, sad mi i po shumi zasecne a pre nije, u gradu katastrofa... Probacu da obrisem registre sa CC Cleanerom i jednu defragmentaciju da odradim ali sumnjam da ce popraviti. A znam da je 4gb malo ali sta da se radi ;)

^ provereno radi super glatko sa 4giga na win8.1 64, problem je u nečemu drugom

Meni je GOG verzija igre i konf. iz potpisa. Ko ima slicnu sli kombinaciju neka javne kako mu se ponasa igra. 5-10 minuta sve radi savrseno i onda nevezano da li je neki razgovor, akcija ili blejanje po livadi samo me izbaci na desktop i cuje se zvuk u pozadini nekih 30-ak sekundi i onda witcher 3 not responding :(

edit: Graficka podesavanja sam sve izmenjao od low do ultra i ista stvar cisto da napomenem...

Ima nade za mene :) Nisam pipnuo igru od izlaska zbog problema...
https://forums.geforce.com/default/...he-witcher-3-wild-hunt-/post/4537394/#4537394

Neko je cini mi se pisao o ovome, ali posto ovde svega ima, a najmanje o misijama, napisacu ja opet. Sta treba da radim ovde u misiji Family Matters? presao sam vecinu misije i zapeo ovdje:

C1J9f16.jpg

Ne kontam, sta treba da trazim i gdje treba da trazim to, kad nigdje nije na mapi oznaceno, a sve sam rijesio sto je bilo u sklopu misije. Cak sam zavrsio i one misije gdje sa vjesticom idem.

Neko je cini mi se pisao o ovome, ali posto ovde svega ima, a najmanje o misijama, napisacu ja opet. Sta treba da radim ovde u misiji Family Matters? presao sam vecinu misije i zapeo ovdje:

C1J9f16.jpg

Ne kontam, sta treba da trazim i gdje treba da trazim to, kad nigdje nije na mapi oznaceno, a sve sam rijesio sto je bilo u sklopu misije. Cak sam zavrsio i one misije gdje sa vjesticom idem.

I finally found the Baron's wife, it turns out the part about investigating all remaining leads refers to the leads about Ciri. There are two quest series about Ciri in Velen, and at this point you have to follow the other quest series to complete the "Family Matters" quest.

The specific quest you have to complete is "Ladies of the Wood".

I finally found the Baron's wife, it turns out the part about investigating all remaining leads refers to the leads about Ciri. There are two quest series about Ciri in Velen, and at this point you have to follow the other quest series to complete the "Family Matters" quest.

The specific quest you have to complete is "Ladies of the Wood".
Ljubim te. Bahcem se sa ovim, a nije mi se dalo kopati po netu igrao neke sporedne questove. -.-

E sad, ispade da je slika na YT ocajna i da se ne vidi nista. Video bitrejt je nesto manji od pravog fullHD snimka ali to ne znaci da je kvalitet slike drasticno losiji. Bez obzira na to razlike u efektima mogu da se primijete, a za to nije potrebna kristalno jasna slika. Mozda je glupo ako se uz pomoc YT snimaka uporedjuje kvalitet tekstura ali kada su neke druge stvari u pitanju i te kako da se moze vidjeti razlika.

I coravi ce vidjeti da je grafika osakacena u odnosu na onaj prvi gejmplej demo, ali je poenta da igra i pored tog fijaska djeluje da ce biti vrhunska, vjerovatno bolja od dvojke.

Nema apsolutno nikakve veze sa bitrejtom, moze da bude i 5 x manji sa 2x boljom slikom, nego sa ocajnim podesavanjim encodera koji youtube koristi.
Ne kazem da je ne moguce videti razliku, jer oba snimka gube...
Postoje 25x bolji video sajtovi.
Yotube je za smesne klipove i jos gomilu drugih stvari, ali nikako za poredjenje kvaliteta slike.

Evo mali tweak za one sa slabijim masinama!
Odete u Users/Ime/My Documents/The Witcher 3/ i editujte "user.settings"
[Rendering/SpeedTree]
GrassGenerationEfficiency=0.0
GrassDistanceScale=0.0
FoliageDistanceScale=0.0
FoliageShadowDistanceScale=0.0
GrassRingSize=1
Na ovaj nacin trava potpuno nestaje,a drvece i zbunja su i dalje tu!Ja sam na ovaj nacin sugurno dobio izmedju 8-10 fps-a,a igra mi i dalje prelepo izgleda!Umesto low-medium podesavanja,sad sam na medium-high!Mozda ovo nekome i pomogne!

Ja ovo sa 5850 ne mogu ni da pokrenem na sve low. Vucara se odmah na startu unutra oko 30ak FPS. A neigrivo je jer trza bas ocigledno. A ne vidi joj se vala tolika zahtjevnost.

Ja igram na medium podešavanjim na TV-u, reza 1360, u prozoru bez rama, 40-50 fps(50HZ TV) na ovoj prvoj mapi. Padne u selu i na 35, ali ne secka.

Probao sam i ovo gore što je bro82 okačio i isto mi radi kao i bez tog podešavanja.

Poslednja izmena:
Ja ovo sa 5850 ne mogu ni da pokrenem na sve low. Vucara se odmah na startu unutra oko 30ak FPS. A neigrivo je jer trza bas ocigledno. A ne vidi joj se vala tolika zahtjevnost.

I ja bratac imam 5850, radi kao satic u 30fps, details ultra, texture high i medium - isti fps, foliage distance medium, ssao, ostalo low..

Odradi onaj tweak sa RTTS, od pre par strana

Tebi bi trebalo jos bolje da ide, obzirom na proc.. Ne verujem da je Haswell bas toliko napredniji..

Poslednja izmena:
Meni je 1080p rezolucija. A što se tiče tweak-a, nisam ni izlazio iz sobe na početku. Eto toliko smara, a sve je na minimum ili isključeno. Možda je verzija igre loša.

Meni je 1080p rezolucija. A što se tiče tweak-a, nisam ni izlazio iz sobe na početku. Eto toliko smara, a sve je na minimum ili isključeno. Možda je verzija igre loša.

I meni je 1080p bratac! Mada seckalo je u prvoj sobi i meni, al tada sam jos nabadao podesavanja.. Odradi pocetak, pa vidi u selu kako ide.

Mene vadi sto igram na rezoluciji 1680x1050 sve na high osim senki na low, isklucen Nvidia hair works, foliage visibility na minimumu i u selu imam oko 40fps. Inace kada stavim podesavanja na ultra i sikljucim gore pomenute tri stvari nije nesto posebno slika a fps opet ne padne mnogo dok se ne udje u selo tada ide i na 30fps tako da igram na high. Ako bude nekih problema u nastavku skinucu jos detalje. Inace verzija igre je cini mi se 1.02. Verovatno sa vec nekim ubacenim pecom.
Za sada sam zadovoljan nema problema u igrici, ne izbacuje me, fps je konstantan.

Nazad
Vrh Dno