stankovic82
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.01.2009
- Poena
- 405
Vec dva sata se mucim sa Jenny O' the Woods
Jenny O' the Woods rešenje...
Koristi prvi sign, zamku, namami je u nju i tu je tuci mačem.
Mac je Shkot btw tesko da je u srodstvu sa mrtavker a ti bi mogao malo da obratis paznju na nacin na koji postujes, svaki drugi post ti je flame i vredjanje (kad vec modovi ne reaguju...).
^ Ja sam Barona pobedio iz prve u Gwenu, a ne razumem ni pravila igre!
Pitanje za one koji su završili "Family Matters":
Šta dalje kada se pronađe Tamara i to kaže Baronu? Kako da se nastavi potraga za ženom? Da li možda treba da završim prvo misiju sa Witches from Bog?
malo je 4GB rama, jos ako imas 64bit win
Meni je GOG verzija igre i konf. iz potpisa. Ko ima slicnu sli kombinaciju neka javne kako mu se ponasa igra. 5-10 minuta sve radi savrseno i onda nevezano da li je neki razgovor, akcija ili blejanje po livadi samo me izbaci na desktop i cuje se zvuk u pozadini nekih 30-ak sekundi i onda witcher 3 not responding
edit: Graficka podesavanja sam sve izmenjao od low do ultra i ista stvar cisto da napomenem...
Da li je nekome poznato da li igra moze da se igra sa logitech rumbepad 2 gamepadom?
Neko je cini mi se pisao o ovome, ali posto ovde svega ima, a najmanje o misijama, napisacu ja opet. Sta treba da radim ovde u misiji Family Matters? presao sam vecinu misije i zapeo ovdje:
![]()
Ne kontam, sta treba da trazim i gdje treba da trazim to, kad nigdje nije na mapi oznaceno, a sve sam rijesio sto je bilo u sklopu misije. Cak sam zavrsio i one misije gdje sa vjesticom idem.
Ljubim te. Bahcem se sa ovim, a nije mi se dalo kopati po netu igrao neke sporedne questove. -.-I finally found the Baron's wife, it turns out the part about investigating all remaining leads refers to the leads about Ciri. There are two quest series about Ciri in Velen, and at this point you have to follow the other quest series to complete the "Family Matters" quest.
The specific quest you have to complete is "Ladies of the Wood".
E sad, ispade da je slika na YT ocajna i da se ne vidi nista. Video bitrejt je nesto manji od pravog fullHD snimka ali to ne znaci da je kvalitet slike drasticno losiji. Bez obzira na to razlike u efektima mogu da se primijete, a za to nije potrebna kristalno jasna slika. Mozda je glupo ako se uz pomoc YT snimaka uporedjuje kvalitet tekstura ali kada su neke druge stvari u pitanju i te kako da se moze vidjeti razlika.
I coravi ce vidjeti da je grafika osakacena u odnosu na onaj prvi gejmplej demo, ali je poenta da igra i pored tog fijaska djeluje da ce biti vrhunska, vjerovatno bolja od dvojke.
Ja ovo sa 5850 ne mogu ni da pokrenem na sve low. Vucara se odmah na startu unutra oko 30ak FPS. A neigrivo je jer trza bas ocigledno. A ne vidi joj se vala tolika zahtjevnost.
Meni je 1080p rezolucija. A što se tiče tweak-a, nisam ni izlazio iz sobe na početku. Eto toliko smara, a sve je na minimum ili isključeno. Možda je verzija igre loša.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari