Ma dobro nije to poenta, neko ce da hvali igru, neko da je pljuje,svako ima svoje misljenje i to je ok. Nego pogledajte malo i druge klipove, lik je stvarno zabavan...
Znaci dok si u borbi postoji auto lock koji ne moze da se iskljuci i WSAD ne sluzi nicemu?
Auto lock se uključuje/isključuje pritiskom na taster "Z".
Znaci moze da se iskljuci? Pa sta onda prducka taj? A WSAD sluzi necemu u borbi ili jok? (nemam igru pa zato pitam)
Znaci moze da se iskljuci? Pa sta onda prducka taj? A WSAD sluzi necemu u borbi ili jok? (nemam igru pa zato pitam)
Ne znam kako se ti boris,ali moj se konj brzo utronja i pobegne zajedno samnom,pa se pesaka moram vracati nazad u borbu!Borba s konja je overpowered, bukvalno ti nista ne mogu kad si na konju i vrtis se samo u krug
da napises posteno - e,molim vas,'aj' gledajte da mi kane koji dinar - pa da te i ispostujemo.
Nema skaliranja okoline sa tobom, dakle sve ostaje taj lvl koji je u pocetku.@Miskonius
To mi deluje kao cheat,ali mislim da ga necu koristiti!Draze mi je kad se malo pomucim,ali hvala za info!
PS:Mislim da mi je ovaj novi patch doneo dobar bust u perfomansama,sa 31-32 skocio na 37-38!Sto je za moju makinetu odlicno,low-med podesavanja!Inace ja sam prezadovoljan sa igrom,mnogo mi vise lezi nego DAI!Posebne mi se svidja kada napravis jednu vrstu potiona,ne moras da skupljas trave,biljke i razna cuda nego meditacijom obnovis sve napitke!Samo ne znam dali se pritom gubi iz inventara svi sastojci koji su potrebni da se napravi isti!
Dali neko mozda zna dali se leveluju monsteri sa tobom,ja licno mislim da ne posto sam naleteo na mnogo jace od mene?
Ja imam drugi problem, čistom sve živo i nosim nazad na prodaju, očistim prodavce do poslednje pare kad im prodajem iteme, pa onda kupujem i pravim kako bi imali para da im rasprodam ceo inventarSledeći put kad dođem, nemaju puno para (tipa oko 500) pa se dovijam na sve načine da rasprodam svoje i kupim ono što mi treba. Trenutno imam oko 3500, lvl 12 sam.
PS. Ovu temu bi trebalo podeliti na dve, jednu za one koji je igraju, drugu za one koji je (ga) mere![]()
@Miskonius
To mi deluje kao cheat,ali mislim da ga necu koristiti!Draze mi je kad se malo pomucim,ali hvala za info!
PS:Mislim da mi je ovaj novi patch doneo dobar bust u perfomansama,sa 31-32 skocio na 37-38!Sto je za moju makinetu odlicno,low-med podesavanja!Inace ja sam prezadovoljan sa igrom,mnogo mi vise lezi nego DAI!Posebne mi se svidja kada napravis jednu vrstu potiona,ne moras da skupljas trave,biljke i razna cuda nego meditacijom obnovis sve napitke!Samo ne znam dali se pritom gubi iz inventara svi sastojci koji su potrebni da se napravi isti!
Dali neko mozda zna dali se leveluju monsteri sa tobom,ja licno mislim da ne posto sam naleteo na mnogo jace od mene?
edit: suska se da je amd jos davno ponudio svoj TressFX kao pandan hairworks-u,da bi poljaci odbili pod izgovorom da je kasno.![]()
Ja imam drugi problem, čistom sve živo i nosim nazad na prodaju, očistim prodavce do poslednje pare kad im prodajem iteme, pa onda kupujem i pravim kako bi imali para da im rasprodam ceo inventarSledeći put kad dođem, nemaju puno para (tipa oko 500) pa se dovijam na sve načine da rasprodam svoje i kupim ono što mi treba. Trenutno imam oko 3500, lvl 12 sam.
PS. Ovu temu bi trebalo podeliti na dve, jednu za one koji je igraju, drugu za one koji je (ga) mere![]()
Je l može neki limit na komentare koji su istovetni da se uvede ovde? Poslednjih n strana čitam smarače kako kukaju da ih je cdpr prevario (a da pri tom nisu ni kupili igru) i koji neprestano kopiraju sopstvene postove... Dokle bre više... ko vam trese kavez da se raspravljate sa velikom većinom igrača (poput mene) koji su oduševljeni igrom. Pišite cdpru i tužite ih, a ovaj forum ostavite za diskusije o samoj igri.
A da, imam sve knjige (čitam 5u trenutno) imam w1 i w2, i igrao sam svaki kršten RPG u poslednjih 20ak godina i dalje sam oduševljen. Grafika nije na nivou najave iz 2013, ali big F****G deal, izbaciće EE i to će se srediti, u međuvremenu je već izašao peč 1.03, mada je meni sa GOG 1.02 sve teklo super na mojoj 7 god staroj mašini. Ne sećam se da je skorije izašla neka igra koja grafički ovako zahtevna a da po objavi nije bilo nekog nenormalnog problema.
Ako vam se sama igra ne sviđa, to je ok, jer o ukusima ne treba raspravljati, ali dajte više sa tim trovanjem i spamovanjem postova koji su prežvakani još prošle godine kada je prvi put pomenut downgrade...
'de dobro,ne dizi mi pritisak.
zvanicna CDPR prica je pre 3 meseca,nezvanicno ovo o cemu ja pricam 2 meseca pre inicijalnog release time-a.suska se da ponuda stoji za taj projektovani EE.moje licno vidjenje je da su do guse sa zelenima i da nista od toga.nije svak' rockstar.![]()
Hteo bih da podelim sa vama jednog odlicnog youtubera (po meni). Lik ima dva kanala Worth A Buy i Mac's Corner.
U Worth a buy radi "review" igara i ocenjuje po njegovom misljenju da li ta igra opravdava cenu koja nosi. Drugi kanal casual gameplay generalno i snimci streamovanja igara. Zanimljiv, duhovit, svaki njegov video gledam iste sekunde kada postavi.
Izasao je njegov video za Witcher 3, pa pogledajte mozda se jos nekom svidi.
(deo sa grifingom....kad se nisam upisao od smeha)
Na koju fintu majke ti? Kad sam ocistio celu White Orchid mapu i mislim da mi je ostalo taman toliko da popravim opremu i to je to.
Jeste napravio sam oklop i prso sam neke pare za srebro da bih napravio mac (koji kad budem napravio ce se ispostaviti da je 5-6 lvl-a iznad mog) jedino na sta sam jos trosio pare jeste poravka opreme koja se kvari non stop, macevi pogotovu.
E da, jel se napici i dalje konzumiraju pre borbi?
Tesko, pa oni izgleda zbog ugovora sa Nvidijom nisu smeli ni da spomenu AMD karte za vreme development faze.
Na kraju su ispali, da kazem, fer.
Igra radi OK ima fix za hairworks, mozda bude jos neki tweak ali nerealno je da se ocekuje znacajno vise od ovoga.
Sto se tice hairworksa ne mogu da kazem da je los, ali i bez njega kosa i dlake su dosta dobro odradjene i ne gubi se nesto bitno ako ga neko ne ukljuci.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari