Šta je novo?

The Witcher 3

Iskrenom gameru je najbitnije da uživa u igri, a ne na čemu i preko čega je igra...

Dobro izgleda nema sta... jos samo da se doceka release :)

Gamespot - 10/10
IGN - 9.3/10
Kotaku - Yes
Game Informer - 9.75/10
PC Games - 90/100
GameTrailers Reviews - 9.8/10

Nikad igranje na PC-u i konzolama nece biti isto, a i ako bude, bice zbog toga sto ce konzole preci na misa i tastaturu. :)
Zasto se najveci i najplaceniji turniri igraju na PC-u?
Dota 2, CS GO, LoL, WoW.

Nego da ne idemo puno u off...

Imate Witcher i Witcher 2 za nekih 2 eura (oba naslova) preko ukrajinskog goga.

jel' samo do mene ili ovi skrinovi nocu neodoljivo podsecaju na svima nam drag gothic?

Pozdrav drugari imam pitanje u vezi withcer-a 1 i 2.
Naime posto ih nikada nisam igrao a hteo bih pre nego sto probam trojku - gde se moze kupiti a da je sa svim patchevima/dodacima/ekspanzijama/addonima itd?
Da li postoji takvo izdanje (collectros ili game of the year edition?) na diskovima, posto volim da igrice tako uzimam, pa da mi lepo stoje na polici sve bitnije.
Da li za takvo izdanje mogu da se skinu modovi koji poboljsavaju grafiku i sve?
Hvala puno! :)

Nikad igranje na PC-u i konzolama nece biti isto, a i ako bude, bice zbog toga sto ce konzole preci na misa i tastaturu. :)
Zasto se najveci i najplaceniji turniri igraju na PC-u?
Dota 2, CS GO, LoL, WoW.

Nego da ne idemo puno u off...

Imate Witcher i Witcher 2 za nekih 2 eura (oba naslova) preko ukrajinskog goga.

Pozdrav drugari imam pitanje u vezi withcer-a 1 i 2.
Naime posto ih nikada nisam igrao a hteo bih pre nego sto probam trojku - gde se moze kupiti a da je sa svim patchevima/dodacima/ekspanzijama/addonima itd?
Da li postoji takvo izdanje (collectros ili game of the year edition?) na diskovima, posto volim da igrice tako uzimam, pa da mi lepo stoje na polici sve bitnije.
Da li za takvo izdanje mogu da se skinu modovi koji poboljsavaju grafiku i sve?
Hvala puno! :)
2 karaktera

Developeri mogu i to su dokalazi sa već pomenutim igrama. A da i ne pominjem neke od PC ekskluziva.

M$, Sony i Publisheri su ti kojima se ne isplati da PC zaseni konzolne verzije igara jer smanjuje prodaju na konzolama koje em prodaju više primeraka em za više novca po komadu. A PC verzija igre bi zasenila konzole jer... zar uopšte ima potrebe da napišem? Iz toga proizilazi da konzole JESU krive za gotovo sve loše u gamingu danas.

Samo zamisli koliko više može da se postigne kada imaš tastaturu i miša i nisi ograničen dugmićima na kontroleru! Kad se samo setim FreeSpace i desetine ako ne i stotinu komandi koje su dozvoljavale najrazličitiji gameplay u okviru jedne space action igre u kojoj i nemaš toliko mogućnosti koliko u drugim žanrovima.

Apsolutno tacno!
Developeri ne idu samo na paritet sto se tice grafike (gde PC verzija bude malo lepsa i to je to) vec sto oni hoce "to provide the same experience on consoles and PC" sto utice na gameplay, dizajn, UI i bukvalno sve sto ti padne na pamet.
Piraterija je stara koliko i PC gaming i nece ga ona sigurno unistiti a realno govoreci PC gaming je sad jaci nego bilo kad u poslednjih nekoliko godina.
Btw piraterija je rasprostranjena i na konzolama. cisto da se razumemo, mozda cak i podjednako kao na PC-iju.

Elem, gle na sta sam naleteo:

Poslednja izmena:
Tja, eto, možda i ispadne OK, uprkos konzolitisu...:d

Bez lisca koje leti? Pfffft necu ni da je skinem... Mislim stvarno... A vama je, gospodo/gospodje/gospodjice standard drasticno op'o... Nemam reci.

Poslednja izmena:
Ne skacite odmah, svi recenzenti su igru igrali na konzolama.
PC verzija za sad uopste nije dostupna, cak ni PC Gamer-u.

s'o bi rek'o igoritza - calm your tits. :)

informacija iz druge ruke: bilo je i nasih likova ukljuceno u development i to na animaciji.pokusacu da iskopam vise,ali ne obecavam.mozda starac ima jos nekih informacija,ako moz' podeli.

Radio je jedan studio iz Beograda neke CG trejlere, jedan od onih prvih a moguce da su jos neki motion capture radili, koliko sam upoznat taj studio se rasformirao.

Ne skacite odmah, svi recenzenti su igru igrali na konzolama.
PC verzija za sad uopste nije dostupna, cak ni PC Gamer-u.

Kakve to veze ima? Igra je dobra na svakoj platformi, tehnicki problemi konzolnih verizija su ili igrnorisani ili su malo uticali na veoma visoke ocene koje je igra dobila.

A i ono, koji ce mi utisci o PC verziji? Content ce biti indentican, grafika maltene ista, oni sa jacim kompovima ce moci da ispeglaju framerate/rez/AA i dodaju jako zahtevni Hairworks. Eto, dodaj to na kraj svakog reviewa PS4 verzije igre. :) Ako sumnjas, CDPRed je vec priznao da su tokom developmenta koristili unified platform spec. Sto znaci, ako nesto biva downgradeovano za konzole, isto se desilo na PC platformi [nisu imali ljudstva da odrzavaju HQ PC spec, vec su non stop pravili samo jednu verziju igre koja se automatski delila na sve 3 platforme].

Da se podsetimo sta je davno obecano a sta dobijamo:

2013 gameplay trailer
2504401-6535952199-ip9VU.gif

2014 PC gameplay
BoEVirV.png

2015 PS4 retail
cWf3DID.png

Tačno sam mislio da je to u pitanju, ok biće na PC-ju lepše nego ovo sa konzole ali ostaje žal za ovim letećim listićima :d

Kakve to veze ima? Igra je dobra na svakoj platformi, tehnicki problemi konzolnih verizija su ili igrnorisani ili su malo uticali na veoma visoke ocene koje je igra dobila.

Dok ne vidim, ne znam. :)
Inace ti ces ovo da igras na PS4 tako da te bas briga da se nesto posebno potresas... :d

Da se podsetimo sta je davno obecano a sta dobijamo:

2013 gameplay trailer

Sad ce neko reci "ma razlika je samo u koloritu". :d

edit: Pogledaj samo koliko je NPC-ova u pozadini na tom gifu iz 2013. da ne pominjem post procesing efekte. Mene samo interesuje na kojoj su to konfiguraciji prezentovali i kakvu su oni konfiguraciju ocekivali da ce biti u next gen konzolama

Nevjerovatno je koliko dobro izgleda ovaj gejmplej iz 2013. godine. Kao da je naki animirani film bog te... Kada onda da ocekujemo ovakvu grafiku u igrama, tek u sledecoj generaciji konzola?!

Poslednja izmena:
Da sam stanovnik Poljske tužio bi ih za lažan marketing samo tako. Stvar principa.

Ako toliko vole PC igrače što su nam uvalili kosku i zaboli nos M$ u zadnjicu?

U PC izdanju će sigurno biti moguće postići izgled sličan tome (bar kada su kolorit i osvetljenje u pitanju) pomoću alata kao što je SweetFX.;)

Kupio sam igru za 15 eura, poslije svega ovoga mislim da realno i vrijedi toliko, centa preko ne bih dao za ovakvu prevaru.
Mada mozda promjenim misljenje za 7 dana. :) (nadam se)

au bogte kakva grafika na prvoj slici

More ima nade za mene, ako grafika bude kao na poslednjem ss moći ću možda da igram na laptopu :banana:

Vrh Dno