Šta je novo?

The Witcher 3

Kome jos treba real life pored ovoga? :D

Nestvarno je jer je 4k, većinu materijala smo gledali sa konzola a vidi se da će PC biti u stanju da napravi drastičnu razliku.

Mene ovo tako podseća na Gothic, ne znam zbog čega, voleo bih i da je borba malo više u tom fazonu, sa sve napredovanjem ali ne može čovek sve da ima :d

Ovo izgleda nestvarno. Nadam se da ovo nije nasminkano i da igra stvarno ovako izgleda.

Realno ne vidim ni jedan jedini razlog da se toliko odusevljavam ovim screenshot-ovima. Drugi screen je cool, ovi osali su nista posebno, grafika u rangu drugog dijela sa malo boljim modelima i nasviranom rezolucijom 4k.

Ajde da imam neki spejs satl od kompjutera pa da se lozim, ovako ne znam hocu li moci pokrenuti igru u 1080p. Nisam siguran da li cu i kada moci zaigrati neku igru u 4k i 60fps. Mozda za nekih 6-7 godina. Trenutno ne postoji graficka koja moze to da izgura, mozda 4 TITAN2 kartice i neki procesor od 1000e, mozda.

Poslednja izmena:
Super je, prvi i drugi screen vizuelno stvarno vuku na Witcher kec.

pricajte sta 'ocete,meni ovo drazi skoro svaku gangliju.jedino mi je malo previse teksta,ali lako cu to preboleti (a i verujem da ce biti podesavanje da se izgasi).

kol'ko bolje izgleda gameplay od pojedinih screenshotova što su izlazili :)
Verovatno razlika konzola/pc.
Ipak je bespotrebno bilo onoliko pljuvanje grafike? :D

Izgleda da opet možeš da se kotrljaš bez nekog oraničenja, stamine ili sl?

pa on je mutant, enhanced human, sta ce mu stamina

To jeste ali bitno je da je doge tu. Borba izgleda fenomenalno. Ako se dobro iskombinuju potezi podeseća na onu opisanu u knjigama tj. nalik na ples.

sta ce mu stamina
Pa da bude izazovnija borba.. jer ako možeš nesmetano i neograničeno da se kotrljaš i dodžuješ teško možeš da pogineš. Ne mora stamina, možda neki skill za exp. ili na 'punjenje'..

Poslednja izmena:
To jeste ali bitno je da je doge tu. Borba izgleda fenomenalno. Ako se dobro iskombinuju potezi podeseća na onu opisanu u knjigama tj. nalik na ples.

Baš tako, lepo i fluidno izgleda i pokreti su dobro animirani.

Pa da bude izazovnija borba.. jer ako možeš nesmetano i neograničeno da se kotrljaš i dodžuješ teško možeš da pogineš. Ne mora stamina, možda neki skill za exp. ili na 'punjenje'..
Povecas nivo tezine :)
Inace,ona slika na proslim stranama,koliba u sred sume,je skolski primer kako grafika i dizajn stvaraju atmosferu.

Poslednja izmena:
a možeš i da ne koristiš kotrljanje :d

Definitivno lepše i elegantnije, u stilu pravog vičera borba izgleda bez kotrljanja a sa ovim izbegavanjem koje su ubacili.

vukodav je totalno u pravu.sto vam smeta opcija koju ni ne morate da koristite?ja npr u exanimi uopste ne koristim dodge,jer ni nema nekog efekta kod karaktera koji je malo visociji,pa nikom nista.kome se svidja nek' se kotrlja,komne ne nek' iskulira i ovce site i vukovi na broju.

Zvuci lepo i razumno,ali pitanje je da li ce biti moguce pobediti zeznute protivnike bez kotrljanja. Takozvane "kraljice" :D

Nije problem da povećam težinu, i mogu da izdržima da je ne menjam u toku igre, ali nisam dovoljno jak karakter da ne koristim kotrljanje i tako izbegnem smrt u toku borbe. Često se onda borba pretvori u neku vrstu refleksnog eksplojta, zanemarim i budženje lika pa igra ispadne više akciona avantura, a manje rpg igranje sa skilovima i atributima.

Pa igra i jeste vise akciona avantura sto se izvodjenja tice. Samo je prica jako imerzivna i dobra, te "povuce" na RPG.

i dodjosmo do toga da zbog dodge-a na kraju igra te ne pusta da je igras kao RPG,sto bi ti zeleo?svaka cast koliko mozes da iskrivis realnost.

Sad dodge nevalja.... bože ljudi jer neko od vas koji postavlja takve komentare da je glavni karakter u igri mutant i da ima reflekse veće brzine itd.

I plus ko je čitao knjige:
U delu gde treniraju Ciri, mora na raznim poligonima da vežba reflekse a gomilu tih stvari mora da dodge-uje.

Nije bitno da li me igra pušta ili ne pušta, nego kad ostave takve stvari nemam toliku želju i potrebu da žurim sa budženjem skilova i atributa vezanih za borbu, i to je realnost, ne samo vičera, već i mnogih drugih rpg-eva sa akcionom borbom.

Pa ti onda lepo digni težinu, i budži onda šta ti treba.

Kao što je neko skrenuo pažnju ovo je akcioni RPG pa ovde i igračevi refleksi igraju ulogu pored odziva igre (input lag i fps).

iskljucicu roll u kontrolama...
u kecu se budzio dodge i roll ako se dobro secam.

edit
http://witcher.wikia.com/wiki/Dexterity...pola ovih skilova je obesmislio roll u dvojci.
U dvojci se ni ne secam kako je islo to grananje, iako sam keca igrao mnogo ranije.

Poslednja izmena:
Pakuju se ....

cIK3Va8.jpg

I raspakuju ....:)

Kakva je ovo cijena - 35 zlota = 9 eura?

Poslednja izmena:
To je 35 zlota popust (rabat) :)

Vrh Dno