jon bon jovica
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 05.07.2012
- Poena
- 180
Dakle ništa od gledanja, nadam se samo da će se odma naći video za gledanje kad se vratim s posla..
"The fact that we are announcing the DLC before launch does not mean it is ready at this moment in time," he told Polygon. "As you probably know, we are currently focused on polishing The Witcher 3: Wild Hunt. This means that most of the teams are involved in finalizing development and optimizing the game. However, some of the teams are free to start working on additional content that can be released after we launch the game. This is the case here. DLC will not be present on disc."
Mora se priznati da im je marketing odličan, odlično razumeju nezadovoljstvo trenutnim stanjem u industriji i govore upravo ono što igrači žele da čuju. Ali to je na kraju ipak čist marketing, i razočaran sam što je izgleda jako malo ljudi sposobno da vidi kroz to.
Treba od sada svako to da radi: izvade par mrvica iz igre i posle ih daju kao besplatan download, ispada za džabe dele nekakav dodatan DLC zadržaj. Tako odmah dobiju još dobre volje i podrške od naivnijih igrača.
Au ***... pa šta ima da vidimo ili ne vidimo, jel pravilo da se DLC daje džabe? Nije. Jel CDPR daje džabe? Daje. Jesu mogli da sve ove DLC ubace u igru? Možda da, možda ne, poenta je da ne naplaćuju naknadno.
Stvarno ne razumem o čemu pričaš... Jednostavno proceni prema delima a ne prema sopstvenim teorijama zavere.
I ne znam kakvo nezadovoljstvo pominješ, pa mikrotransakcije donose daleko najveću lovu u gejming industriji. Industrija je celina a ne pojedinci, ti ili ja, kojima se nešto sviđa ili ne.
Masa glasa novčanicima i doživljavamo ono što je i izglasano.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari