Šta je novo?

The Witcher 3

Dakle ništa od gledanja, nadam se samo da će se odma naći video za gledanje kad se vratim s posla..

The Witcher 3 je takodje pobedio na CVG Awards u Most Wanted Game kategoriji

FullHD-EN_001.png

http://thewitcher.com/news/view/867
http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-06-cd-projekt-announces-generous-witcher-3-dlc-plan?utm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=socialoomph

Tako se to radi!

Poslednja izmena:
Treba od sada svako to da radi: izvade par mrvica iz igre i posle ih daju kao besplatan download, ispada za džabe dele nekakav dodatan DLC zadržaj. Tako odmah dobiju još dobre volje i podrške od naivnijih igrača.

Moguce, ali oni daju za dz nesto sto drugi naplacuju.

"The fact that we are announcing the DLC before launch does not mean it is ready at this moment in time," he told Polygon. "As you probably know, we are currently focused on polishing The Witcher 3: Wild Hunt. This means that most of the teams are involved in finalizing development and optimizing the game. However, some of the teams are free to start working on additional content that can be released after we launch the game. This is the case here. DLC will not be present on disc."

http://www.polygon.com/2014/11/6/71...e-downloadable-content-program-as-dev-attacks

Poslednja izmena:
Upravo klasična definicija DLC-a :)
U početku su DLC i bili besplatni...

CDPR svaka čast, oni su i za prve dve igre EE verzije izbacivali dugo nakon izlaska osnovne igre, besplatno.

Znaci gaming medija ce u frenzy veceras! Njihov marketing team kad bi podpalio vatru negde pa to ljudi moji ni one nase majske poplave ne bi ugasile.

Mora se priznati da im je marketing odličan, odlično razumeju nezadovoljstvo trenutnim stanjem u industriji i govore upravo ono što igrači žele da čuju. Ali to je na kraju ipak čist marketing, i razočaran sam što je izgleda jako malo ljudi sposobno da vidi kroz to.

Au ***... pa šta ima da vidimo ili ne vidimo, jel pravilo da se DLC daje džabe? Nije. Jel CDPR daje džabe? Daje. Jesu mogli da sve ove DLC ubace u igru? Možda da, možda ne, poenta je da ne naplaćuju naknadno.

Stvarno ne razumem o čemu pričaš... Jednostavno proceni prema delima a ne prema sopstvenim teorijama zavere.

I ne znam kakvo nezadovoljstvo pominješ, pa mikrotransakcije donose daleko najveću lovu u gejming industriji. Industrija je celina a ne pojedinci, ti ili ja, kojima se nešto sviđa ili ne.
Masa glasa novčanicima i doživljavamo ono što je i izglasano.

Jednostavno najbolji razvojni tim :party:

A to što bi neki srali i da sutra najave da je ceo W3 besplatan... to ne vredi ni komentarisati.

Mora se priznati da im je marketing odličan, odlično razumeju nezadovoljstvo trenutnim stanjem u industriji i govore upravo ono što igrači žele da čuju. Ali to je na kraju ipak čist marketing, i razočaran sam što je izgleda jako malo ljudi sposobno da vidi kroz to.

Napravi ti igru pa je prodaj i zaradi bez "marketinga". Prosvetli nas i nauci nas sve nesto novo.

Marketing jeste i nismo budale da ne skontamo da je marketing. 2014-a je sta ocekujes?
U svakom slucaju bolje dobar marketing nego onaj los "kupi to i to i dobices nesto, naruci samo tu i dobices nesto, naruci do tad i dobices nesto, na kraju plati i dobices nesto."

Gotovo da ne postoji igra danas a da nema DLC, ne postoji! Tako da zavrsite sa ovom glupom pricom, da vas zamolim.

Za nas u Srbiji je svaki DLC uvek besplatan, kao i same igrice, tako da za nas ta rasprava tek nema smisla.;) Ali eto, ovo na mene jednostavno nema efekat kakav izgleda ima na neke druge.:)

Kakav efekat? Zabranjeno je da se prokomentarise kako je ovo dobar potez? Zato sto mislis drugacije.
Po mom misljenju jeste i to jako dobar, da li su izvadili iz igre ovo ili planirali da daju uz pre-order, store exclusive... ne zanima me. Dosta dobar potez koji ce se svideti potencijalnim kupcima igre a i njima doneti poene. Nema sta da se raspravlja sad 5 stranica o tome.

Neko daje DLC za DZ kad kupis igru, neko uz gel za brijanje, cips i toalet papir... ***.

Poslednja izmena:
Treba od sada svako to da radi: izvade par mrvica iz igre i posle ih daju kao besplatan download, ispada za džabe dele nekakav dodatan DLC zadržaj. Tako odmah dobiju još dobre volje i podrške od naivnijih igrača.

Dok je mnogo bolje da se izvade mrvice iz igre koje jesu ili nisu prisutne "on launch" pa da se onda prodaju za 5-10 evra po komadu, zar ne?

Kako vas Kelhus troluje...

Ja bih samo voleo da W3 ne bude broken kao sto je W2 bio kad je izasao. sto se tice gameplaya i sto se tice optimizacije.
Nista vise ne trazim.

Ubisoft bi pola ovih DLC-ova naplaćivao po 5-10 dolara, drugu polovinu bi strpao kao kodove uz energetske napitke i gelove za brijanje.:D

Zato Ubisoft ce od mene dobiti pare kad im igre sa svim DLC-ovima spadnu na 5€. :d
Mogu DLC-ove da daju iz integrali hleb ako hoce.

Downgrade neki kako vidim...

Poslednja izmena:
Au ***... pa šta ima da vidimo ili ne vidimo, jel pravilo da se DLC daje džabe? Nije. Jel CDPR daje džabe? Daje. Jesu mogli da sve ove DLC ubace u igru? Možda da, možda ne, poenta je da ne naplaćuju naknadno.

Stvarno ne razumem o čemu pričaš... Jednostavno proceni prema delima a ne prema sopstvenim teorijama zavere.

I ne znam kakvo nezadovoljstvo pominješ, pa mikrotransakcije donose daleko najveću lovu u gejming industriji. Industrija je celina a ne pojedinci, ti ili ja, kojima se nešto sviđa ili ne.
Masa glasa novčanicima i doživljavamo ono što je i izglasano.

Verujem da je ono sto pokusava da kaze - napravi se prvo cela igra pa se onda izoluluju odredjeni sadrzaji, i to takve sitnice kao sto je vrsta brade, armor za konja i slicno, koji ce se prodavati naknadno. Dakle, DLC nije nikakav napor razvojnog tima da podrzi igru nakon izlaska, nego samo da se uzmu dodatne pare preko cene osnovne igre kako bi se pokrili sve veci production costs. I ok, ti na to kazes - Project Red je bolji od na primer Ubisofta, jer ne radi tako, ali ima smisla i stav da sve to nije trebalo nikada raditi ni na prvom mestu, te da je ovakav postupak sasvim normalan za standarde nekadasnje industrije i ne bi ga trebalo reklamirati kao nesto revolucionarno i customer-centric. Mis'im pazi, 16 (sesnaest) DLC-jeva, odmah u startu. Divni neki ljudi... Mogli su, npr, da daju 200 DLC-jeva, tako sto bi svaki pojedinacni item predstavili kao DLC. Kontas kako je sve to fiktivno i svodi se na obican marketing. I naravno - mogli su da prodaju sve to kao DLC. Mogli su, isto tako, da stave carape na glavu i krenu da pljackaju banke.

A za mikrotransakcije uopste nisam siguran - po nekim istrazivanjima ih 99% igraca prosto ignorise i to je delimicno validna opcija samo za F2P igre. :)

Poslednja izmena:
Sviđa mi se kako kralj Wild Hunt-a kaže ,,Geralt". Odličan trejler.

Trejler je fail, jer su ga radili sa losijim teksturama i sad fanovi besne na CDPR forumu zboh downgrade-a jer opravdno misle da se ponavlja
Dark Souls 2 i Watch Dogs scenarijo ako se uzme u ozbir predjasnji SS i klipovi koji su vec bili ustrojeni.
Ne mogu da postignem da procitam koliko brzo svi postuju :d
A CDPR se vadi da je YT zasrao sa kompresijom u sta niko normalan ne veruje...

Poslednja izmena:
Meni texturalno i nedeluje toliko losije, vise kao da su neki efekti i postprocesi malo skresani.

Mnogo toga je skresano KIng of the Wild HUnt je obogaljen sto se tice texutra na pocetku klipa, Geraltova glava na 1:13 lici vise na krompir nego na coveka, Yenefer kao je izasla iz milna...
CDPR je nesto zasrao ali sad tacno sta, samo moze da se nagadja...

sto prosto majkrosoft ne prizna samom sebi da je fejlovo sa zadnjim xbox-om i lepo izbace novu konzolu,svet bi bio mnogo bolje mesto...

Bilo je i u ovoj temi pre desetak strana diskusija oko grafike, ako se dobro secam, miskonius, ja, i jos neki su izrazili sumnju "da je to to", vezano za dotadasnje SSove i gameplay. Opet, videcemo sta ce biti, ali ovo mi deluje kao "to". Voleo bih da nisam u pravu.

Pazi ovo je napravljeno zbog dodele nagrada na VGA za Most Anticipated Game gde je TW3 bio nominovan (i gde su pobedili btw).
Moguce je da nisu ocekivali da ce da pobede pa im je neko dao znak da ipak hoce pa su brze bolje sklepali nesto da imaju sta da pokazu.
To po meni jedino ima smisla a da CDPR ne izadje grbav iz cele price...
Elem moze da se skine kobajagi neustrojena verzija, izgleda bolje ali i dalje nije to-to
http://www.gry-online.pl/S030.asp?ID=52942

Inace ne znam da li znate ali u TW3 ce moci da se igra sa jos jednim likom i kako stoje stvari to ce bit Ciri, Geraltova usvojena cerka, sto i nije neka novost jer se to lako moze zakljuciti iz proslih trejlera.
Medjutim, ne bi me cudilo da posto se serijal sa Geraltom zavrsava, da ce doziveti spin-off sa Ciri ali to tek treba da se potvrdi.
Ako neko je neko citao knjige neka me slobodno ispravi (ili potvrdi) u spojleru

Poslednja izmena:
Vrh Dno