Šta je novo?

The Witcher 3

Dobro je da ima seksa, vec sam se uplasio da ce biti losa igra :p

Oh, snap!:beat:

pa slabo sta novo su pokazali?

ovo je uglavnom reciklaza starih trejlera, uz dodat intervju...

ali dobro, lepo je podsetiti se kolko ova igra obecava...

Hoce li W3 biti pravi open world tipa Skyrim ili neki kvazi-open?

Novi gameplay video, mnogo ovo dobro izgleda :).

[YOUTUBE]tuPEam_Jt4I[/YOUTUBE]

Auuu... Odlicno izgleda. Svaki dalji komentar je suvisan :)

Sve je super... osim animacije Geralta kada je zapeo za one kokoške. :D

A i trči ko *****, meni je neverovatno da ne umeju da naprave normalnu animaciju trčanja i dalje, ovo je boljka kod 90% igara.

A i trči ko *****, meni je neverovatno da ne umeju da naprave normalnu animaciju trčanja i dalje, ovo je boljka kod 90% igara.

Znam... jedan od razloga zasto sam igre kao sto je GTA prestao da igram jer ne mogu da podnesem to uzasno kretanje vise. I u Skyrimu je katastrofalno.

Ma za sve su krive konzole!

Uh kako dobro izgleda, rekli su da im je Gothic bio uzor i baš se vidi, podseća me na uživanje uz Gothic :)

Meni trčanje sasvim kul izgleda btw

^ Nisam čitao knjige, ali iz prošlih delova mogu da zaključim da Geralt nije gej a ni bi.

I smorio me Bioware sa tim hajpovanjem sex-a u igrama, sve je to OK ali ne treba priča da se vrti oko toga i da to bude glavno tj. ko sa kim može i kad, nego kao ovde ako hoćeš možeš ako nećeš samo produžiš dalje da rokaš monstere.

Oh, bilo bi totalno cool da ih bude! Tako progresivno i tako to.
Gayralt x Letho x Zoltan
Evo već pišem vreo erotski fanfic.:D Oh, već se znojim... :D

Sudeci po knjigama (koje sam nedavno procitao) sanse za gay romansu su mizerne. Moze samo neka trojka da padne (Geralt, Jenefer i Tris :D )

A pojavljuje li se shani u knjigama, hoce li je biti u 3

[YOUTUBE]5iAnxuTTdBw[/YOUTUBE]

*** gledam W3 pa DA3 i razlika je kao nebo i zemlja, od grafike, mocapa, dizajna terena NPC-ova, da ne baksuziram ali meni W3 izgleda bar za klasu bolje od DA3.
Kada je CDPR najavio da odlaze W3 pade me na pamet da su to mozda uradili u dogovoru sa Bioware/EA.
Ovi tutnuli neki kes da sklone glavnog konkurenta u praznicnoj sezoni a ovi pristali jer im je manje-vise svejedno kad ce da izdaju igraju.
Dobro, ne bas svejedno ali verujem da su ovi bili "ubedljivi".
Bioware i CDPR su inace u odlicnim odnosima, stavise mislim da je Bioware mnogo pomogao Poljacima kad su pravili Witcher 1.
Valjda im dali engine i statijaznam...

Tadasnji BioWare i ovaj danas... Kao Srbija u 14 veku i 21om.

Fantazijska tematika The Witcher serijala je mnogo više "grounded" (što bi ameri rekli) u odnosu na Dragon Age i ostale igre iz žanra. U tom svetu magije su zakoni fizike, a karakondžule deo ekosistema. To je (između ostalog) ono zbog čega CD Projektu treba skinuti kapu.

Vrh Dno