Šta je novo?

The Witcher 3

Sve zavisi od toga kako ce igra biti dizajnirana?

Nekad se moras vratiti zbog sitnice u grad recimo. Tu fast travel dobro dodje.

A i to teleportovanje bas odgovara ovakvoj igri. Geralt i jeste polu-mag.
Opet teleportacija ne mora biti vezana uz skill, vec uz nekakav mehanizam.
U knjigama znakovi koji koriste vesci su najprostiji moguci oblici magije i moze da ih nauci svako uz dosta vezbe...
Ali, u knjigama magiju teleportacije znaju samo carobnjaci i carobnice tj. vrhunski poznavaoci magije...Mada,ne bih imao nista protiv da Geralt za fast travel koristi nekakvu runu ili portale koji su postavljeni na razlicitim mestima na mapi...

Cini mi se da sam negdje citao da ce side kvestovi biti na neki nacin povezani za main kvestom? Mozda ne svi? Takodjer su obecali da nece biti fedex kvestova.

Takav dizajn te vec manje tjera da koristis fast travel.

U knjigama znakovi koji koriste vesci su najprostiji moguci oblici magije i moze da ih nauci svako uz dosta vezbe...
Ali, u knjigama magiju teleportacije znaju samo carobnjaci i carobnice tj. vrhunski poznavaoci magije...Mada,ne bih imao nista protiv da Geralt za fast travel koristi nekakvu runu ili portale koji su postavljeni na razlicitim mestima na mapi...

Nisam citao. No sumnjam da igra 100% kopira knjige?

Poslednja izmena:
ili najjednostavnije :) na mapi kliknes gde hoces, a da si otkrio, fast travel do tamo, vreme se u igri pomeri za odredjeni broj sati/dana, koliko bi mu trebalo da dodje do te lokacije, i neki kvestovi koji su ograniceni vremenski bi mozda propali

ili najjednostavnije :) na mapi kliknes gde hoces, a da si otkrio, fast travel do tamo, vreme se u igri pomeri za odredjeni broj sati/dana, koliko bi mu trebalo da dodje do te lokacije, i neki kvestovi koji su ograniceni vremenski bi mozda propali

Zanimljiva ideja..Time bi dali motiv za istrazivanje sveta...

Cini mi se da sam negdje citao da ce side kvestovi biti na neki nacin povezani za main kvestom? Mozda ne svi? Takodjer su obecali da nece biti fedex kvestova.

Takav dizajn te vec manje tjera da koristis fast travel.

Nisam citao. No sumnjam da igra 100% kopira knjige?
Nece biti fetch questova..Znaci nema vise questova tipa: donesi 20 pera,15 zuba itd...Sto je sjajna stvar
Ne znam tacno da li ce svi side questovi biti povezani sa pricom,ali vecina side questova ce biti full questovi sa posebnim pricama....

Ova trilogija je bukvalno nastavak knjiga i bilo bi,barem meni,razocaravajuce da se neke stvari ne podudaraju sa svetom opisanim u knjigama...
Prica se da je Andzej Sapkovski,pisac sage,ukljucen u izradu price u ovom delu igre...Mada,ne verujem...On je zauzet pisanjem novog dela sage..

Vrijeme se mora pomjerati bez obzira na vrstu putovanja, osim ako se radi o teleportaciji. Ja bi teleportaciju ogranicio na neka podrucja.

Poslednja izmena:
Prica se da je Andzej Sapkovski,pisac sage,ukljucen u izradu price u ovom delu igre...Mada,ne verujem...On je zauzet pisanjem novog dela sage..

Ne verujem, čovek je izjavio da nije, niti ima nameru da sazna šta su tvorci igre napravili sa pričom kao i da pri pisanju novog nastavka apsolutno nema nameru da se obazire na priču iz igara.
Postavljao sam na nekoj temi intervju s njim, čak ne želi ni da prizna da deo popularnosti saga o vičeru duguje uspešnim igrama... a većina knjiga mu još nije ni objavljena na engleskom.

Prilicno informativan video:

[YOUTUBE]bCija78ls4I[/YOUTUBE]

Ovo ce bit jedna dooosta dobra igra, ko ce da ceka 2014 :)

da, slazem se sa starcem, posle w2 necu da radim preorder, w2 jos uvek nisam ni presao :) dosao do treceg dela, tu mi dosadilo i nisam palio igru od tada
w3 cu prvo da igram warez, pa ako mi se svidi, uzecu na nekom popustu :)

Nisam siguran za preorder kad cenu zacepe jer nemaju konkurenciju... Bice to laganih 60€ :)

Bice 44 evra kao i prethodni deo. Samo Ameri traze 60 i to oni najgori (gospoda Activision i Blizzard).

Sto tice sajta witcher.com/killingmonsters
U demou,Geralt u jednom momentu dok ubija neke bandite,koji su pokusali da siluju neku devojku,na pitanje bandita "What are you doing?" odgovara sa "Killing monsters",tako da se nagadja da ce se na tom sajtu pojaviti ceo demo u obliku videa ili playable demo...

Poslednja izmena:
Bilo bi fino kad bi barem izbacili neki bench tool, cisto da se vidi kako ide.

Ovo će biti fenomenalno !!
Brzo će doći 2014., samo da ne izađe krajem sledeće godine... :d

Biće preorder ovde !

Ako sam Skyrim kupio na "day one" ovo ću sigurno, do tada krpim za upgrade kako znam i umem.

The Witcher 2 mi je bio odlicna igra, sreca da nemam uopste slobodnog vremena vec bi jer prelazio po 2. put.

Posto do 2014. ne izlazi nijedna iole zanimljiva igra,ostavicu upgrade do sledece godine kada bude izasao system requirement za W3..
Ovo mora da se igra na 60+ fpsa...

Posto do 2014. ne izlazi nijedna iole zanimljiva igra,ostavicu upgrade do sledece godine kada bude izasao system requirement za W3..

Ne znam šta je tebi iole zanimljiva igra ali ih izlazi koliko hoćeš do kraja godine. Mislim, slažem se da će W3 biti kandidat za igru godine ali ne treba preterivati.

Bogami buraz u 2013 izlazi RTW 2 i to je pod "obavezno":) Sto se W3 tice to je "must have" i svaki upgrade definitivno dolazi u obzir... :D

Ne znam šta je tebi iole zanimljiva igra ali ih izlazi koliko hoćeš do kraja godine. Mislim, slažem se da će W3 biti kandidat za igru godine ali ne treba preterivati.
Nesto osvezavajuce..
Za PC do kraja godine sto je vredno pomena izlazi:Rome Total War 2,Watch Dogs(mada ne polazem neke nade u tu igru) i multiplayer update za BF3 na koji su nalepili broj 4...
Reciklirani AC necu da racunam..
btw moze tu da uskoci i Saints Row 4...
Ali nista vredno upgrade-a..

Poslednja izmena:
Company of Heroes 2, Broken Age, nova Amnesia i novi Wolfenstein mi prvo padaju na pamet.

Kako god, sledeca godina ce biti brutalna i nije za porediti sa ovom. Mozda ako nekim cudom izadje GTAIV za PC u 2013. ali cisto sumnjam.

Nazad
Vrh Dno