panther_
Čuven
- Učlanjen(a)
- 28.04.2012
- Poena
- 625
The Witcher 3 HD Reworked Project
Feel the new visual experience with The Witcher 3 HD Reworked Project 12.0 Ultimate!
www.codingem.com
Znači treba da zahvalimo i tebi jednim delom 🙂Mada ja sam ga nagovorio da odradi ovaj mod kako treba, i dugo mu je trebalo jer tu ima bar 2000 textura.
PS4 vs PS5
Da opet citiram sam sebe 😛Deluje prilično okej. Teksture su oštrije, osvetljenje je poboljšano, postoje novi vremenski efekti. Ova kamera na blizinu mi ne odgovara.
Series S bi trebalo da ima "performance" grafiku kao X/PS5 ali manju rezoluciju i 30 FPS.
Čekamo analizu DF-a. Na PC-u igra sija.
Taman sam hteo da kazem...Pa lepše i realnije mi izgleda na PS4 sa ovom izmaglicom...
Ta izmaglica koja je u dolini reke koliko vidim je uklonjena da bi mogli da uživamo u boljoj grafici 😛Pa lepše i realnije mi izgleda na PS4 sa ovom izmaglicom...
Zato što je na kompu neoptimizovano đubre. Kad god izmeniš neku grafičku opciju, zna da crashuje, ili potpuno uništi fps, a i kad vratiš podešavanje natrag, ne dobiješ fps, mora restart.Interesantno kako nisu izbacili preporucenu konfiguraciju za odredjene postavke igre da znamo cemu da se nadamo 😜
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari