Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

Hahah, e da te nema valjalo bi te izmisliti :)

Kako god!

Ova metoda se ne ponasa kao klasicni MLAA. Ne izgleda tako.

Takodjer, Sharpen filter su trebali ostaviti ukljucen po difoltu. Puno bolje izgleda s njim i kada se u meniju iskljuci AA.

I u skoro svim igrama su texture manje-vise mutne. Valjda im se ne da cimati oko toga? A Photoshop i Sharpen filter to lako rjesavaju.

Poslednja izmena:
Kad treba da uništim leglo nekrofaga, (lijevi tast misa) ništa se ne dešava možda mi nedostaje neki sastojak, bomba ili?

Koliko se sećam treba ti bomba Grapeshot. Možeš je naći kod Cedrika.

Grapeshot je za nekkere.

Pa ako nista, onda vise onih kartica:D... A sta ovde? Triss, elfica neka, i Saacuubba... one prostituke ne racunam... Jel neko provalio da li ima neki skriveni kvest sa onim prostitutkama... Kad ti madam ispred satora ponudi koju ces, ima ih jedno 5-6, pa reko mozda se iza neke krije zadatak... misterija neka?

Fali sadrzaja, kad se setim da mi je ostalo max 10-15% igre muka mi dodje.

Ima tu sadrzaja kada sve uzmes u obzir. Sve puteve takoreci.

A to je Conspiracy Theory quest.

^ Ne radi to na Irowetovom putu. Iz nepoznatog razloga zatvorili su sve kvestove vezane za kamp u 2. poglavlju, iako sam uzeo Hansenovu krv i prosao tuda.
Kad izaberem Whistling Wendy ima samo ebacinaje, ali ne otvara dalji dialog za kvest.
Ako budem prolazio nekad i Rocheov put pa onda da znam... THX;)

^ Ne radi to na Irowetovom putu. Iz nepoznatog razloga zatvorili su sve kvestove vezane za kamp u 2. poglavlju, iako sam uzeo Hansenovu krv i prosao tuda.
Kad izaberem Whistling Wendy ima samo ebacinaje, ali ne otvara dalji dialog za kvest.
Ako budem prolazio nekad i Rocheov put pa onda da znam... THX;)

Naravno da ne radi na Iorwethovom putu. Zato su i razdvojili radnju i dali ti da biras.

Ja igram prvo human path.

Trebali su te sporedne kvestove koji se nalaze izvan kampa da otvore, kad su vec dozvolili da otvorim tu mapu.... Ja jos palio i one leseve... ni hvala nisam dobio:S:

jel ima neka fora da se vidi koja je verzija igre
meni neda da ubacim 1.2 patch
kaze da mi je verzija igre invalidna:)test:) ili nekompletna(sk1drow) kad pokrenem patcher

jel ima neka fora da se vidi koja je verzija igre
meni neda da ubacim 1.2 patch
kaze da mi je verzija igre invalidna:)test:) ili nekompletna(sk1drow) kad pokrenem patcher

Obrisi sve DLC fajlove iz foldera igre. Ovo je problem sa svim verzijama btw. Patch ce instalirati sve DLC automatski tako da ne moras kasnije da ih vracas.

ako mislis u C:\Program Files (x86)\The Witcher 2\CookedPC
to sam probao, doduse samo:
alchemy_suit.dzip
magical_suit.dzip
merchant.dzip
roche_jacket.dzip
troll.dzip

jedino ako ima jos neki?

ako mislis u C:\Program Files (x86)\The Witcher 2\CookedPC
to sam probao, doduse samo:
alchemy_suit.dzip
magical_suit.dzip
merchant.dzip
roche_jacket.dzip
troll.dzip

jedino ako ima jos neki?

Nope, to je sve. Trebalo bi da radi.

Meni je uspelo samo ovako... Vratis originalni paul.dll i .exe fajl (nadam se da si napravio backup, ako nisi ima na torrentu). Zatim iz skidrow direktorijuma pokrenes onaj update - na kraju imena je neki EFGIS (ili tako nesto). Kada odradi taj update samo pokreni patch 1.2 i to bi trebalo da radi. Sobzirom da patch 1.1 i 1.2 uklanja DRM netreba ti vise lekic.

hmm
sumnjao sam na taj dll da nije do njega
pokusacu

hmm
sumnjao sam na taj dll da nije do njega
pokusacu

Da nebi bilo zabune, samo zamena starog dll i exe fajla, meni nije pomogla isto mi je update govorio da to ili nije ta verzija ili tako nesto. Tek kada sam ponovo pozvao onaj update iz skidrow foldera onda je patch 1.1 krenuo bez problema. Znaci nazad original dll i exe, zatim update iz skidrow direktorijuma pa tek onda patch 1.1 ili 1.2.
Pozdrav. :wave:

nemenja nista to kod mene

Usled obaveza na poslu tek sam sad uzeo da ga odigram.
Krenuo je treci chapter.

Igra je fenomenalna. Pokazalo se kao tacno opet da mnogo kvalitetnije igre dolaze sa podrucja van USA.
Lepsa igra se nije odigrala na mom monitoru.
Borba je bar meni bila bolje odradjena u prvom delu...
Prica malo linearna ali ne smeta.
Svet blago receno perfektan.
Zna da pomuci moj hardware iz potpisa i da FPS padne na 30-ak, highest detalji.

GotY ukoliko ne izadje D3, kao sto verovatno nece... :smash:

Ko nije odigrao svaka preporuka.

Krenuo je treci chapter.

Igra je fenomenalna. Pokazalo se kao tacno opet da mnogo kvalitetnije igre dolaze sa podrucja van USA.

Kako je prica linearna kada imas vise puteva, te ishoda?

Borba je sada vise realisticna, i naravno mijenja se kako otkljucavas skillove.

Ako misliš na šarenilo, i nedostatak one jezive atmosfere iz keca onda ok... Znam da nije isti žanr, ni ista vrsta igre, ali ko je igrao Serious Sam First i Second Encounter a posle toga dvojku zna na šta mislim....

Krenuo je treci chapter.

Gle ga ovaj troll komsijski :p
Da vidis kod mene kako igra "leti" na 20ak frejmova pri medium detaljima :d

^ Mora malo ;)

Kada sam rekao linearna, mislio sam predvidiva kada se izabere zeljeni put Roches ili bilo ciji... Definitivno vredi odigrati vise puta.

Sa konstatacijom da je igra sarena ne bih se bas slozio... Stvar ukusa.
Kada kazem najlepsa, mislim sveobuhvatni graficki uzitak u igri.

Završih je juče posle 2 nedelje laganog igranja. Posao, žena, kuče, Witcher 2. Mogu samo reći da sam razočaran krajem koji ima više nezapušenih rupa nego budžet Republike Srbije. Ima da izbace W3 ili 27 expansion pack-ova u sledećih godinu dana.

LJudi nema sanse da pokrenem igru sa 1.2 patchem
Stalno mi izbacuje onaj lancer ai kada pokrenem igru on me vrati na taj lancer?

chapt.2 Harpy Nest Contract
zna li neko gde se nalazi sedmo gnezdo
u kamenolomu ih je 4 napolju i jos 2 kod Harpy kraljice?

a to trece me zeza, nema ga nigde
na pocetku jedno i pred onaj kamen gde citas snove je drugo
gde je trece?

mislim da je kada prodjes taj kamen, na jednoj od onih "terasa" gde je i jedan od kristala

Thx DusaN
to je to :D

Treba mi pomoc, na chapter 2 kada od Cecila patuljka trazim da mi otvori onu dugo zapecacenu kapiju, pisi mi u mision obj. da istrazim neke magical artefakte u pecinama... Sad tu su jedna vrata ali su zakljucana a tacno su na mapi ispred te tacke sto mi pokazuje gde da idem... Moze pomoc gde da nadjem kljuc?

Koliko se secam moras da odes do njega da ga ucenis da ti da kljuc, uglavnom idi do njega u grad i kroz razgovor ga uceni i dace ti kljuc...

Nazad
Vrh Dno