Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

^Gde si naleteo na njega? Koji je side quest bio u pitanju?

U Act III sam nabasao jedino na Golema u jednoj od prostorija sa runama na zidovima (na kraju kvesta dobio dobre maceve, rukavice pantalone i cizme), a za Vran armor pokupio dijagram iz sanduka u kanalizaciji i odmah ga iskovao.

Edit- nasao

Mora se ici na Roche's path ali svejedno, nije neki gubitak.

Poslednja izmena:
Ali koliko sam čitao tu se javi neki bug pa mi je on potrošen u napitke :(

...to si ga sam potrosio jer supstanca koju sadrzi je bila potrebna za napitak koji si pravio. Ja redovno popizdim kad sednem bombe da pravim i krene da mi izbacuje te sastojke abecednim redom i posle svake bombe opet vrati na prve po abecedi... smaranje bez veze... jos jedna stvar koju bi trebalo ispraviti u nekoj EE verziji.

...to si ga sam potrosio jer supstanca koju sadrzi je bila potrebna za napitak koji si pravio. Ja redovno popizdim kad sednem bombe da pravim i krene da mi izbacuje te sastojke abecednim redom i posle svake bombe opet vrati na prve po abecedi... smaranje bez veze... jos jedna stvar koju bi trebalo ispraviti u nekoj EE verziji.

Znam to ali ostali sastojci su ostali u sekciji quest item i namenjeni su upravo za taj quest, samo gore pomenutog nije bilo. Ja dobijam quest piše mi 3/4 sastojka da imam, pogledam inventar kad fali onaj iz I chapter-a.
Raspitivao sam se po forumima i ipak se radi o bug-u.

...meni svaki sastojak, pa i onaj koji je bitan za kvest ponudi u alhemiji, tako da moram biti jako oprezan sta trosim... bolje da se ni jedan ne trosi do kraja.
Mislim da je to stara fora iz gotike... nadjes biljku koja daje mane +5 i ti odma vau i njam, a posle naletis na recept gde si iz te jedne mogao da izvuces +25 mane... i onda samo:wall:

Poslednja izmena:
moze li neko da okaci patch 1.1 za GOG verziju.... (9MB verziju a ne onu matoru neipsravnu od 11MB od jutros)

nema potrebe GOG patcher od jutros je prava verzija samo je otpakovana... ko ima probleme sa instalacijom nek izbrise DLC fajlove

Poslednja izmena:
imam problem, u chapteru 1 kad treba da pronadjem trish al prvo moram da nadjem cederika ja sad ne mogu da nadjem tog cederika nidje a na radaru mi nema strelice do njega tj. uopste mi ne pokazuje kuda da idem da bi dosao do njega tako da sam tu zaglavljen i vrtim se po spaljenom gradu i ne znam sto da radim, pomagajteeeeeee!!!

^
Popij CAT i prati tragove od kafane, pa van grada...

To kazes samo zato sto znas da je daleko :d

sad ne mogu da nadjem tog cederika nidje a na radaru mi nema strelice do njega
Eh... Danas ljudi navikli da kod svakog questa ima strelica ili da imaš pokazivač na mapi koji pokazuje gde treba da se ide :) Sviđa mi se što ovde ima pokazivača samo tamo gde i treba da ih ima.

Eh... Danas ljudi navikli da kod svakog questa ima strelica ili da imaš pokazivač na mapi koji pokazuje gde treba da se ide :) Sviđa mi se što ovde ima pokazivača samo tamo gde i treba da ih ima.

pa samo da je covek pratio pricu znao bi da treba da prati krv :D

Drugar je danas totalno popizdeo kada je saznao da sa njegovim playtroughom nije video pola igre. :D Izabrao je Rochea i u CHAPTERU 2 je imao apsolutno druge questove, likove, flashbackove i ko zna sta ne nego ja koji sam isao sa Iorevethom. 15h totalno razlicitog gameplaya, nije malo.

Ova igra mora da se predje dva puta.

Taj deo sakuje balls, daleko je bolje ici sa Iorveth-om.

Ucitao sam prethodni save u ACTIII i sad sam probao da spasim...

...Saskiu, dakle oslobodio sam Philipu, i daleko mi se vise svidja takav izbor, Saskia je too cool :)

...Trebali su mozda da izmesaju te dve price tako da imamo obe frakcije tokom cele igre... i jos neke sektase da su ubacili u sve to:)...
Kontam da je zayebano praviti po vec gotovoj prici... mnogo to moze da ogranici celu stvar.

^Upravo.
Nije trebalo da odseku toliki deo igre samo zbog izbora. Pogotovo sto je (po meni) taj path skroz los kao izbor, ne verujem da bi ga ikad izabrao. Jeste, mozda bi ishod na kraju bio isti ili priblizan, ali nije to-to.
U redu je imati izbore u gameplayu, ali ovo je krajnost. Pogotovo kad je igra kratka.

^ Tebe je bese najvise razocarala igra, a igras je vise od svih? :)

Kako je igram vise od svih :D Mislim, gde se to meri:D
Igra se predje brzo, a posle se samo isprobaju ostali izbori, gde se ima osecaj da "nesto nije valjalo" . Ako nista, valja zbog price koja je dobra.

Uostalom, ja sam poznat kao Onaj koji je utrosio silne sate u prelazak Far Cry 2, najgore igre u galaksiji:p

Kad sam vec sklopio pakt i sa Hansenom i dobio njegovu krv, mogli su mi otvoriti neke kvestove po njegovom kampu... Izgleda da cu morati i Rocheovim putem da overim jednom...
Ovde se sigurno odigrava neki bolestan ritual, ali kvest oko toga nije otvoren na mom putu:cuss:
witcher2 2011-05-28 10-28-33-56.jpg
...da li ima uopste neki kvest na Rocheovom putu, a da je vezan za ovo mesto? ili mozda DLC neki?

Igra se predje brzo,
Ovo se ne igra brzo... nije to fps.

Poslednja izmena:
Ko je rekao da se igra brzo?
Slobodno igraj 15 minuta mesecno, to ne menja cinjenicu da je kratka.

...da li ima uopste neki kvest na Rocheovom putu, a da je vezan za ovo mesto?

Ima, priča te vodi tu. Na strani Rochea je priča kraća, ali treba proći svakako bar jednom.

Na strani Iorwetha sam prošao prvi put, više mi se sviđa, ima par interesantnih obrta, na drugoj strani mi je to pomalo nedostajalo.

Eurogamer has the UK sales charts for last week, showing The Witcher 2 has stormed to 5th place on the multiplatform retail charts. When you allow for the fact that (presumably) quite a number of units would have been sold digitally, this looks promising for CDPR.

The Witcher 2 meanwhile magicked itself into fifth place. That's despite it being a PC-only release and the chart not counting digital sales.
...

There's good news also for Polish developer CD Projekt - its Witcher sequel is outselling the original by three-to-one.

Izvor: http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-23-uk-top-40-la-noire-catches-first-place

^^OK. hvala.
Naleteo sam na zabeleske nekog vizionara... kontam da je dogadjaj koji je opisan u njima vezan za to mesto...

Ko je rekao da se igra brzo?
Slobodno igraj 15 minuta mesecno, to ne menja cinjenicu da je kratka.

Koliko je tebi trebalo da predjes,onako odokativno?
@Uruk
Ti si izgleda bas veliki fun ove igre,sto je za svaku pohvalu!Ja sam jos u prvom poglavlju i sve nesto cekam da pocnem dalje,ali ustvari ne znam ni ja sam sta cekam!Mozda ce izaci,jos nekoliko DLC-ova koji ce produziti igru za par sati,pa da onda krenem!

Kad gledam sejvove, - igrao sam nekih 7 dana, igranje ne vise od 2 sata dnevno otprilike

Au,pa to je bas malo i ako si pri tom radio side kvestove,e onda do ....!Ja sam ocekivao nekih 30-35 sati!Bas lepo!

@Uruk
Ti si izgleda bas veliki fun ove igre,sto je za svaku pohvalu!Ja sam jos u prvom poglavlju i sve nesto cekam da pocnem dalje,ali ustvari ne znam ni ja sam sta cekam!Mozda ce izaci,jos nekoliko DLC-ova koji ce produziti igru za par sati,pa da onda krenem!

...nista posebno... Zanimljiv mi je taj ceo ambijent, seting, price, dogadjaji, likovi, zvukovi, muzika... pa idem polako... istrazujem... sva chula da rade:p.

Mnogo ovde zavisi nacin na koji igras na to koliko ce ti trajati igra. Ako zavirujes iza svakog kamena, citas knjige, zabeleske, objasnjenja, isprobavas razne varijante u dijalozima, zabavljas se alhemijom i kraftingom, onda to ide malo sporije. Ja sam u 2. poglavlju i igram ~20h... lvl 29, rep. dominator;).

Poslednja izmena:
Meni je samo krivo što sam propustio dosta side-questova u I poglavlju, sada sam u drugom i radim sve na šta naiđem. Inače, onaj kamp je urađen odlično. Samo jedno pitanje, možda neko zna: Da li ima neka vojska preko Pontara(rijeke) jer čini mi se da su ono šatori sa druge strane rijeke.

...mislim da je to Hansenova vojska. Bilo je price da ima negde 5k vojnika spremnih za napad.

Vrh Dno