Šta je novo?

The Witcher 2: Assassins of Kings

@Uruk
Nisam bas puno odmakao od prvog poglavlja!Kada se otkljucavaju ostala unapredjenja?Meni je za sada samo otkljucan onaj gornji(zaboravio sam kako se zove)!

@Uruk
Nisam bas puno odmakao od prvog poglavlja!Kada se otkljucavaju ostala unapredjenja?Meni je za sada samo otkljucan onaj gornji(zaboravio sam kako se zove)!

..ne znam tacno... mislim da se meni otkljucalo kada sam dosao do zadnje grane na vrhu, +vigor... tu moze i mutagen da se stavi.

Poslednja izmena:
Ja sam u tu granu skoro sve talente ulozio,ali hvala na informaciji!

Završio sam igru i osecam se pomalo razočarano. Evo i zašto.

Deluje kao da su je zbrzali. III chapter i epilog ne traju zajedno ni pola I. Što je najgore sam level dizajn grada u III chapter-u je ocajan. Najobicniji lavirint sa 2-3 otvorene lokacije sa malo side quest-ova. Bukvalno ono što se naigrate u I i II chapter-u to vam je.

Samo priča iako je lepo zamišljena uglavnom se svodi na političke zavrzlame a ne na sudbinu Geralta kao što je bio slucaj u prvom delu.
Na samom kraju ostaje mnogo otvorenih pitanja koja jedino mogu da se popune ekspanzijom ili nastavkom. Nadam se da će biti nešto od ekspanzije pošto čekanje na nastavak može da potraje.

ko ima ima problema sa pucanjem igre stavite GOG verziju makar imali i original disk ili steam verziju

samo prilikom registracije ubacite svoj key i to je to

meni igra ne puca od kada sam stavio gog + nove nvidia drajvere

Ja cekam j.... patch i malo DLC-a pa da krenem da igram.... inace DLC-evi UBIJAJU igre sve su suplje i nedovrsene (namerno sa rupama da se upotpune) :(
Mada 25-30h nije toliko lose ako je prica OK, steta sto su zbrzali zadnji chepter ali to je vec duzi niz godina standard.....

Од толиког хајпа на крају игра испаде кратка и суви просек? А ја и даље скупљам паре... Исплати ли се?

Од толиког хајпа на крају игра испаде кратка и суви просек? А ја и даље скупљам паре... Исплати ли се?

Ako je poredimo sa RPG igrama ili igrama uopšte novijeg datuma Witcher 2 je daleko iznad proseka. Mogu ti samo reći da ćeš uživati u svakoj sekundi igre od početka do kraja. A to ipak znači nešto.

Jel neko kompletirao Walls Have Ears kvest?? Sad sam presao u Act III i ladno mi je taj kvest obelezen kao failed. Iako sam razgovarao sa svima s kojima je trebalo (masa ispred vrata, sluga i dosao do dela gde treba da cekam da se "desavanja odmotaju") ... Kvest ladno ne postoji u game guide lol

Navodno na E3 ce biti predstavljena jos jedna igra od CDProjekt-a, a to nije TW2 za konzole niti bilo sta za vezano za witcher serijal ...

CD Projektu je najbolje da nastavi da pravi igre prema romanima.

Patch 1.1

• Simpler and more reliable game installation and activation. Details to be revealed soon.
  • Fixed the free Troll Trouble DLC download. It is now included n the patch so there's no need to download and install it separately.
  • Fixed an issue that prevented some users from downloading other free DLCs (the ones given out with some pre-orders, special promotions, etc). The launcher now properly refreshes the list of available DLCs and allows for installation.
  • Performance improvements: approximately 5% to 30% better framerate and faster game loading for many users, depending on their individual systems and game versions. Owners of retail versions can expect the biggest improvements.
  • Fixed random crashes occurring on some systems, especially after saving and loading saves.
  • Key mapping – allows the arrow and number keys to be used for movement.
  • Added the option to invert the mouse.
  • nVidia surround vision now works properly.
  • More accurate assessment provided by the "auto-detect settings" option will help improve game performance.
  • Removed a bug that prevented completion of the "Blood Curse" quest.
  • Fixed a bug that prevented the additional link in "Extras" from being unlocked after winning the dice game against the GOG.com monk.
  • GOG.com credits now work properly.
http://www.eurogamer.net/articles/2011-05-25-witcher-2-1-1-patch-details-date

haha, da, patch je trebalo da bude jos u ponedeljak, tada je bila poruka na sajtu da ce biti za sat vremena, od tada je proslo 2 dana, patcha i dalje nema, ali bice, uskoro :)
plus sto su ruse ispalili

zato i jeste pc gaming ovakav kakav je kada su svi developeri/publisheri alavi

U onom kamenolomu ispred dwarven sela, kako da nadjem kljuc za vrata?

Internal tests of Patch 1.1 are well under way. Our current target is to release it this evening. Please note that although we are doing our best to have it ready by then, the time still may change in order to be completely sure that the patch will function properly. This is our primary concern since there are significant changes and upgrades that will affect many users. :D

The_Witcher_2:_Assassins_of_Kings_8.jpg

Decision flow chart.

Jos kada bi mogli nesto videti na toj slici. Postuj orginalnu velicinu.

Privremeno rešenje za one koji ne igraju na 16:9 monitorima (naročito zanimljivo za one sa 4:3 i 5:4 ekranima): http://www.flawlesswidescreen.org/. Preuzeto odavde. Kažem privremeno, jer je najavljeno da će podrška za druge odnose stranica biti ubačena u budučoj zakrpi (ali ne u ovoj što "samo što nije").

Zavrsih, na kraju 36i+ level, nek nabiju taj patch 'de sunce ne sija:p

Sve nasao, sve kvestove odradio (sem ubagovanog Melitele's Heart- lik mi nije ostavio medaljon, i onog kvesta koga ni nema u vodicu, a koji mi je kao failed)

Nisu uradili poslednju cutscenu (makar nekim tekstom ili sa animacijama), da znam komplet epilog, makar zurnal da procitam...

No, ovako je ispalo kod mene:

Letho je iskoristio plan madjijasica da ubije sto vise kraljeva na severu, kako bi olaksao invaziju sa juga. Ubio sam ga na kraju, ali tek posto mi je ispricao sve.
Postedeo sam Saskiu, nije ona kriva sto je pod uticajem magije
Postedeo sam i Shile, tj spasio je pri teleportovanju, i ona je ispala prevarena (Letho je i nju nasamario)
Spasio Triss (naravno) umesto sadomazo Filipe
Spasio Iorvetha , ladno je kod sebe imao noz namenjen za Saskiu, tj prekidanje cini
Ne znam sta je bilo na kraju sa Roche-om, ali znam da smo i dalje ortaci i da je "tu negde" sa svojim vojnicima
Ta Yennefer je kao dole na jugu u Nilfgardu, ziva ili mozda nije...
Princ LaValette je ladno ostao ziv, sreo ga u ActIII
Makar sam povezao sta je fakin Wild Hunt, mislio sam da je nesto sasvim deseto kad sam igrao keca (kapirao sam da su to utvare koje proganjaju Geralta jer im je pobegao, tj vratio se iz mrtvih), sad je nesto...maaalo slozenije od toga:p

Ostaje nedoreceno bas puno stvari...sta ce biti sa Gornjim Aedrinom, Temerijom...no to je manje bitno posto je pocela invazija s juga...
Sta je na kraju bilo sa Filipom, i jos nekim likovima...

U svakom slucaju, u Act II definitivno Iorveth's path, daleko zanimljivije.

Sve u svemu, jako dobra prica, mada mi malo ide na zivce ta iznenadna Geraltova potraga za Yennefer (u kecu se ni ne secam da li je bilo pomena o njoj). Na kraju, steta sto su zbrzali igru i pokarabusili gotovo sve sto je keca cinilo biserom, da nije tih mana, kakva bi ovo IGRETINA bila...

Poslednja izmena:
(u kecu se ni ne secam da li je bilo pomena o njoj).

...ako se dobro secam, samo se spomenulo na jednom mestu... u prici sa onom zelenom muzom.

uf... jedva nadjoh hirurski pribor... sve vreme sam trazio neki noz.:S:. Ja cu ovo 100god igrati kako mi se cini.

Ako je neko nasao neki dobar guide ili walkthrough da okaci.

Poslednja izmena:
Sve nasao, sve kvestove odradio (sem ubagovanog Melitele's Heart- lik mi nije ostavio medaljon, i onog kvesta koga ni nema u vodicu, a koji mi je kao failed)
Nije to ubagovano... Treba da uzmes medaljon od one trojice sa pocetka. Samo ih isprepadas da je medaljon uklet, i oni tako isprepadani ti ga daju... pa onda ide posle ritual sa vesticom u sledecem poglavlju .... Do sada mi je to bio najzanimljiviji kvest.

...hvala za guide. Nadam se da mi nece cesto trebati.

Poslednja izmena:
Review sa ActionTrip-a . Isti lik koji je DA2 dao 7.6 ocenio je TW2 sa 7.0. Ja na mogu da verujem... :zgran:

Review je odličan, otprilike sve što je rekao je ok. Ocena je dosta subjektivna stvar, ali igra sigurno nije "razbila" DA2, kao što se očekivalo.

Spominje kako je W1 ocaravajuca igra sa pravim RPG ugodjajem, a ovde su mu glavne mane borbeni sistem i da nema cemu da se "nada" kroz napredovanje heroja... A u kecu se nadao i kao osetio kad je menjao armor ili orzije(jedan i po oklop i 3 maca)... ili mu je tamo bilo bolje uradjeno ubacivanje talenata? sve u jednu granu i pici. A borba je bila da stanes u sredinu i vitlas macem grupni stil...
Veze to nema sa mozgom, nego izgleda da ga CD Projekt nije stavio na platni spisak pa otud i srednja ocena.

Po meni su jedine mane, u odnosu na keca, to sto su ga prilagodili za konzole i ubacili neke budalastine kao QTE i dzinovski invet. Pricu ne mogu da komentarisem jer nisam jos zavrsio...

Poslednja izmena:
Privremeno rešenje za one koji ne igraju na 16:9 monitorima (naročito zanimljivo za one sa 4:3 i 5:4 ekranima): http://www.flawlesswidescreen.org/. Preuzeto odavde. Kažem privremeno, jer je najavljeno da će podrška za druge odnose stranica biti ubačena u budučoj zakrpi (ali ne u ovoj što "samo što nije").
Zašto to nisu uradili u startu? Nije to mala stvar i afektuje mnoge a oni toliko radili na igri i još tako bitnu stvar nisu uradili već se čeka patch :trust:

stvarno, u 2011. godini pc igra nema podrsku za 16:9 monitore i invert misa... fail

Vrh Dno