Šta je novo?

The Sims 3

Meni je sima umro! :-devil-:

Tj uvek sam voleo sadisticki da se izivljavam nad njima jadnima :-devil-:

Napravio pozar u maloj prostoriji, prodao vrata i prozore!:smash::-devil-:

Nikad nisam igrao te Simse normalno...
Uvek posle 15ak min poludim i krenem da ih ubijam i mucim... Kad god sam probao da ih igram bilo je tako...

Sta ces... Nekom je zivot majka nekom maceha!:banana:

Poslednja izmena:
izasao je razor-ov sims 3,kazu za njega da je final relese,a ovaj sto mi imamo je navodno beta :D jel zna ko u cemu je razlika,meni se ne mili skidati o5 5gb

25jw6yg.jpg

Vi što igrate napunjenu verziju neko vreme (duže od pola sata :) ), da li ste naleteli na neke kapitalne probleme?

Sestri sam instalirao ponovo napunjenu verziju i igrala je u kontinuitetu 3-4 sata, bez ikakvih problema. Čak se pohvalila da rade iste šifre za pare kao i u Sims 2 :d

Vi što igrate napunjenu verziju neko vreme (duže od pola sata :) ), da li ste naleteli na neke kapitalne probleme?

Da, radi bez problema. Ipak, posto nemam vremena da se zaj... sa punjenjem i praznjenjem, deinstalirao sam RLD, instalirao ovu navodnu Final verziju ( Rzr ) i sve radi (cak i saveovi ). Navodno sa rld nece raditi exp.packovi i add-ons .
Realno, sumnjivo mi je bilo od pocetka, jer je igra izasla skoro 20 dana ranije od zvanicnog datuma.

Pokretanjem setup-a novije verzije (r*z*r, 1.00.631) na računaru gde je već instalirana starija verzija (rel**d*d, 1.00.615) uradiće se update, bez ikakvih problema ;)

Poslednja izmena:
Pokretanjem setup-a novije verzije (r*z*r, 1.00.631) na računaru gde je već instalirana starija verzija (rel**d*d, 1.00.615) uradiće se update, bez ikakvih problema ;)

Hvala, bratac. To sam zeleo i sam da probam, 'al ko velim, bolje da idem na siguricu.

Ima li gde drugde, kanda ja malkice ograničen pristup tamo....:(

Nisam siguran da je to sve - na netu su se pojavili custom patchevi koji pretvaraju staru verziju u novu, ali oni ne menjaju samo exe.

patchovao na 1.0.631.00002 (tako tvrdi launcher) ali ubijte me ako vidim razliku u odnosu na staru Reloaded verziju. Čak su mi se pojavili neki bagovi u texturama koje ranije nisam imao. Hajte ko zna po čemu se vidljivo razlikuje Razorova verzija, možda nisam nešto dobro uradio....

Poslednja izmena:
patchovao na 1.0.631.00002 (tako tvrdi launcher) ali ubijte me ako vidim razliku u odnosu na staru Reloaded verziju. Čak su mi se pojavili neki bagovi u texturama koje ranije nisam imao. Hajte ko zna po čemu se vidljivo razlikuje Razorova verzija, možda nisam nešto dobro uradio....

Jedina prednost ove druge tj. rzr verzije je mogućnost naknadne instalacije patch-eva i ekspanzija što navodno nije moguće sa rld verzijom.
Što se tiče "trenutnih" razlika ljudi kažu da im stabilnije radi rzr.

Izašao i novi patch 1.0.632.00002
Kažu da popravlja neke bagove i dodaje novi sadržaj.

imaš na tehparadoxu, ja nisam instalirao jer se izgleda javljaju komplikacije tipa tebi radi meni ne radi pa bi ja ipak sačekao...
inače...ima i uncensored patch kome se gledaju obnaženi simsi u kupatilu...:p

Da li je vredan nabavljanja rld #2? Sa prošlom verzijom mi se restartovao komp, a smara me da se zezam sa patchevima...

Skini pa probaj. Ajd da sacekamo jos 5. jun , kada bi zvanicno trebao da bude pusten u prodaju.
Mada , kazu, da je rzr verzija ona koja je otisla na stanc masinu.
Nemam pojma.

Treba obici sims 3 forum. Tamo nema nista o zvanicnom uptae-u , tj onaj koji 631 verziju prebacuje u 632.

lol naravno da nema, kad se radi o gusarskom patchu. I tamo garant svi već uveliko cimaju nove simse ali niko ne sme da prizna, jel sledi.......:smack::smackbum:

Izasao je Riverview add-on ( 79 Mb). Probao sam ga i radi bez problema.Startovati ga iz foldera u koji je kopiran, a moze i iz samog launchera iz glavnog menija.

Naravno.
Malo je zeznuto kada te posle ćerka uhvati kako se švalerišeš sa kućnom pomoćnicom :D

Kakva je igra? Grafika?
Moze neko poredjenje sa starijim simsovima?

Vrh Dno