Tj uvek sam voleo sadisticki da se izivljavam nad njima jadnima :-devil-:
Meni je sima umro! :-devil-:
Tj uvek sam voleo sadisticki da se izivljavam nad njima jadnima :-devil-:
Do you like Rusty Spoons :trust::d
izasao je razor-ov sims 3,kazu za njega da je final relese,a ovaj sto mi imamo je navodno betajel zna ko u cemu je razlika,meni se ne mili skidati o5 5gb
Vi što igrate napunjenu verziju neko vreme (duže od pola sata), da li ste naleteli na neke kapitalne probleme?
Pokretanjem setup-a novije verzije (r*z*r, 1.00.631) na računaru gde je već instalirana starija verzija (rel**d*d, 1.00.615) uradiće se update, bez ikakvih problema![]()
pm the link...pleeeasenasao sam pach od 600mb koji preload. verziju pretvara u razornema vise onih bagova
![]()
pm the link...pleeeasene skida mi se opet 5GB. hvala
![]()
Pokretanjem setup-a novije verzije (r*z*r, 1.00.631) na računaru gde je već instalirana starija verzija (rel**d*d, 1.00.615) uradiće se update, bez ikakvih problema![]()
Ima li gde drugde, kanda ja malkice ograničen pristup tamo....![]()
patchovao na 1.0.631.00002 (tako tvrdi launcher) ali ubijte me ako vidim razliku u odnosu na staru Reloaded verziju. Čak su mi se pojavili neki bagovi u texturama koje ranije nisam imao. Hajte ko zna po čemu se vidljivo razlikuje Razorova verzija, možda nisam nešto dobro uradio....
Izašao i novi patch 1.0.632.00002
Kažu da popravlja neke bagove i dodaje novi sadržaj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari