Šta je novo?

The Saboteur

Jel izasao neki patch za onaj bug sa Ati-jem ?

Jeste, meni radi bez problema sa ATI-jem.

Poslednja izmena:
Odlicna igra,upravo sam je presao,nisam imao ni jedan bug(repack verzija) kontrole su mozda previse osetljive ali mi se muzika jako svidja,igra je skroz u duhu tog vremena,nadam se da ce biti neki nastavak..

Poslednja izmena:
Predji na Win 7, da vidis kako ce da krenu bagovi... :d:d

Svi vi :) sa Win 7, a bug-free - to sa patch-om ili bez njega? ;)

Ne znam, navodim svoj primer... dok su svi zivi kukali na ovu igru, kako ne radi, puca, izbacuje i sl. narocito kod ljudi sa ATi kartama - ja se izigrah posteno, doterah je prakticno do kraja, nijednog baga ne videh.
Ali, kako sam instalirao Win 7, odmah me je sacekao onaj "freeze" bag. Kad igra zamrzne, i ne moze da se ugasi, bez potezanja Task Manager-a.
Restartujem, udjem u XP (dual OS, ocito) - sve radi bez greske, ni da stucne. Definitivno, OS/driver related... nesto vezano za Win 7.

Patch jos nisam stavljao, privodim je kraju na XP-u. Kad zavrsim, zveknucu patch, pa da vidim jel' meni resio problem na 7-ici.

Ja npr igram vec par dana doticnu igru na Win 7 64bit bez ikakvog patcha i bez ikakvih bagova sve fura u full.:)
Da zaboravih da dodam da me je igra iznenadila kolko je dobro odradjena atmosfera,grafika,muzika,prica me je odusevila mada doduse nisam dugo igrao ovakav tip igara (gta sam propustio mada ovo je opet drugacije)topla preporuka.

Poslednja izmena:
Nisam jos nikad video veci uzas i izgovor za mapu nego u ovoj igri...>_>

Ne razumem, kakav užas i izgovor?

izraz ,"izgovor za [nesto,npr.] mapu" ... nesto sto zovu dolik mapi ,ffs.
Nepregledno,nejasno, a tek ono pomeranje objekata pri zoomiranju itd,juuu to pocnem cupati kosu

Jel imao neko problema sa visual c++ 2005 redistriburtable prilikom instaliranja saboteur-a?

Ne mogu nikako da instaliram igru zato sto mi stalno trazi to ******,pokusao sam da instaliram sa ms sajta i opet se isto desava :wall:

Jel' normalno da se ima 101% kada se predje igra... il' to samo kod mene nesto? :D:D:D

pa ako si resio i sve sporedne misije..

Pa nisam... :d
Imam nekih 56% onog preostalog "za unistavanje" :)

A nevezano za to - opet 101%! :p
Al' nije mi zbog toga, nego sto nije 100%, vec 101... gde nadjose onaj 1%, majku mu... :D

Pa da li si bre ti normalan, nakon 6 meseci me pitas za ovo :d:d:d

pitam zato sto razmisljam da pregazim patchom u sred igre. plasim se da mi se ne sjebu sejvovi :p

E, ako je vec tako, tj. argumentovano me pitas :d - onda samo cepaj! :)

Nece se ******* sejvovi, sve radi super... a i patch mi je definitivno resio onaj problem sa zamrzavanjem ige u 7-ici, BTW ;)

e vidis, meni nije :)
i dalje mi igra zakucava i samo hard reset pomaze. e sada, ne znam gde mogu da procitam da li sam uopste instalirao patch posto instalacija traje pola sekunde i ispise da je patch navodno instaliran. kada odem u control panel pa u programe ispise mi da je verzija igre 1.000 iako sam instalirao patch na cistu igru.

Uh, ne znam da li to igde pa i pise uopste... 'ajmo ovako - koja ti je velicina .exe-ta? ;)

BTW, meni u 7-aji nije bio potreban hard reset da se iscupam iz igre, nikada... samo Alt-Tab, pa da gasim proces... ili pak Ctrl-Alt-Del, u najgorem slucaju, pa pravo u Task Manager, da ga (opet) gasim.
Mada se desavalo i da nakon Ctrl-Alt-Del samo opalim Cancel, pa se vratim u igru, i imam koji sekund da regularno odem na "Exit Game"... ali, sto je i najsmesnije, pri takvoj proceduri mi se desavalo i da se vratim u igru, a ona regularno nastavi da radi, te cepam jos sat-dva bez problema, iako je pre toga bila "smrznuta" :)

Ali potrebe za hard resetom vala nikad nije bilo...

14.1MB :)
to bi trebalo da je izlecena 1.03 verzija exe-a.

14.1MB :)
to bi trebalo da je izlecena 1.03 verzija exe-a.
Yeap... iliti 14.839.808 bytes. Ona originalna verzija ima 14.0MB (14.761.984 bytes).

'Bem mu misa, reklo bi se da ti se "primio" patch... :)
Al' sto ne radi, to vec ne znajem...

Jedva nadjoh ovu temu, da ne otvaram zasebnu.
Zna li neko kako da prebacim igru sa ruskog na engleski?

probaj ovako:

Language change [to English]:
Start > Run... > type in "regedit" without quotations > click OK

For 32bit users:
Navigate: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\The Saboteur

From there, double-click on "Language" and change the input data to "English" without quotations.

For 64bit users:
Navigate: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WOW6432Node\Electronic Arts\The Saboteur

From there, double-click on "Language" and change the input data to "English" without quotations.

Video sam to negde, mada nije dovoljno da se language podesi, vec treba i local i to za sve istoimene fajlove u datom direktorijumu. Ako nekome mozda zatreba
U svakom slucaju, hvala ti druze :)

Nazad
Vrh Dno