Šta je novo?

The Saboteur

E kako je meni ova igra bila legla svojevremeno,steta sto nije izasao neki nastavak...

Ja sam je poceo igrati kad je izasla, ali je bio neki bag nakon neke trke koliko se secam. I na tom mestu je uvek blokirala igra. Valjda me sad nece zezati, sa novijim updateom

Slažem se sa vama, odlična igra, sjajna atmosfera i vrhunski end game deo gde se čisti grad od nazzi utvrđenja do 100%!

Ta atmosfera ilegale i ratom zahvaćenog Pariza 40-ih, sa sve onim crno-belim (i crvenim naci detaljima) okupiranim delovima grada. Nisam stao dok nisam "ofarbao" ceo grad. I naravno, najjači detalj u igri - ležerno paljenje cigare dok iza mene eksplodira nemački punkt sa sve naci propagandnim tornjem, VRH!

Poslednja izmena:
Mene jedino sto je odvratilo od daljeg igranja je to sto mapa u 1080p rezoluciji ne fukcionise kako treba!To nikad nisu ni ispravili!

Kad vec toliko hvalite.. stize ovih dana. A i planirao sam odavno da probam.

Davno bese kad sam igrao, pa da pitam. Je'l u igri sve onako crno-belo od pocetka do kraja ili ce da se vraca (pojavljuje) boja tokom prelazenja misija?

Kad oslobodis zonu od Nacista, vraca se boja u taj kvart.

Ta atmosfera ilegale i ratom zahvaćenog Pariza 40-ih, sa sve onim crno-belim (i crvenim naci detaljima) okupiranim delovima grada. Nisam stao dok nisam "ofarbao" ceo grad. I naravno, najjači detalj u igri - ležerno paljenje cigare dok iza mene eksplodira nemački punkt sa sve naci propagandnim tornjem, VRH!

Tako je, bas si lepo opisao... strasna igra ;)

Nazad
Vrh Dno