Šta je novo?

The Saboteur

english

kako da promenim jezik,imam repacked verziju na ruskom.Pokazuju neku sliku registry-ja u kom pise english,al sta tacno treba da uradim,zna li neko?:type:

kako da promenim jezik,imam repacked verziju na ruskom.Pokazuju neku sliku registry-ja u kom pise english,al sta tacno treba da uradim,zna li neko?:type:

To change language to english, goto Run, type regedit, press enter.

Then goto HKEY Local Machine > Software > Electronic Arts > The Saboteur

Change data field of Language to English and Locale to en

Da, nekad bacim pogled na messenger i tad se zeznem. Zaglavi skroz, čekao sam i po 10 minuta da vidim da li će uopšte ući... Čak mi se desilo da nakon toga pritisnem reset dugme na kućištu, a ono neće iz prve da resetuje komp. :S: Ctrl + Alt + Del i Alt + F4 ne ferma 2%. Prilično zeznuta stvar, ali sam ipak doterao do 47% nekako. :d
Ni taj simptom nisam imao :D, samo sto mi/mu treba nesto vise vremena dok se ne vrati u igru, nije instant kao kod ostalih igara :)

P.S. E da, sad se setih, imao sam ipak jedan glitch... svojevremeno, nije hteo da udje u igru, prosla ona prva dva-tri intro ekrana, i onda kada treba da pokaze onaj osnovni, gde su podesavanja, new game i resume, samo stade, osta' crn ekran, hard kao drlja i ucitava nesto... i ostade tako. Reset je tek vratio stvari na svoje mesto :), a nakon toga, sve je opet radilo normalno.
Sad, da li je sama igra nesto zabagovala, ili se pak nesto na kompu malo "uzjebalo", I guess we'll never know... :)

Sad me pravo da ti kažem više ni ne interesuje šta je. :d Piše mi 100% u Stats sa 12h igranja i zadovoljan sam. Najviše sobom jer sam izdržao strahovite bagove na poslednjim misijama... Neću da otkrivam detalje onima koji bi da igraju, ali ću samo reći da mi je prvo 2x zabola igra na različitom mestu ali u istoj misiji, a kada sam došao do pred sam kraj, doktor Kessler je počeo da se penje uz neke stepenice i vrteo se gore levo-desno umesto da zajedno uništimo cyclotron. Pucao sam mu u noge, pretio (doduše ne verujem da me je čuo :d), probao i pesnicama da ga nateram da siđe, ali nikako... Tek posle par dana, rešim da upalim ponovo igru, naravno, baci me na početak ove smor misije i pređem nakon toga igru iz cuga.

Sve u svemu, nije loše za ljubitelje Asassin's Creed 1 (pošto sam čuo da je dvojka dosta drugačija od keca, pa ne mogu da kažem generalno) i mlake varijante Mafije (samo zbog vintage efekta) i GTA.

meni je pukla kad smo razneli cyclotron i poceli da palimo, kad sam ponovo usao bilo je predjeno :)
sve u svemu, nikad vide bugova, igrao sam je zato sto me podsecala na mafiju, a i bilo je gotivno dizati svabe u vazduh :D

meni baguje kad udjem u igricu zvuk ide normalno ali ostalo zabode mislim ide valjda i igra ali slika stoji mis zakucan i cuje se kako idem kroz menije

Ja bas poso pitat vas kakva je jel mozete reci neke utiske ili da cekam da je pecuju :d

Utisci su manje-više rečeni u temi, a patch postoji (1.03 Beta), ali nije preterano delotvoran, tj. odstranjuje možda trećinu bagova. I nešto mi se ne čini da će uskoro izbaciti još neki patch...

Hvala u svakom slucaju :)

Sad me pravo da ti kažem više ni ne interesuje šta je. :d Piše mi 100% u Stats sa 12h igranja i zadovoljan sam.
Koji si ti lik, ja tek na 84%, sa 26 sati igranja :D:D:D
(i ~50% unistenih freeplay target-a, doduse ;)... osecam da je tu kod tebe jedna fina nula! :p)
Najviše sobom jer sam izdržao strahovite bagove na poslednjim misijama... Neću da otkrivam detalje onima koji bi da igraju, ali ću samo reći da mi je prvo 2x zabola igra na različitom mestu ali u istoj misiji, a kada sam došao do pred sam kraj, doktor Kessler je počeo da se penje uz neke stepenice i vrteo se gore levo-desno umesto da zajedno uništimo cyclotron. Pucao sam mu u noge, pretio (doduše ne verujem da me je čuo :d), probao i pesnicama da ga nateram da siđe, ali nikako... Tek posle par dana, rešim da upalim ponovo igru, naravno, baci me na početak ove smor misije i pređem nakon toga igru iz cuga.
E vala, jedva cekam da dodjem dotle, da vidim 'oce li i meni bagovati ovo moje cudo... :)

... a imam neki cudan osecaj da nece, te da cu da predjem iz cuga! :d

Koji si ti lik, ja tek na 84%, sa 26 sati igranja :D:D:D
(i ~50% unistenih freeplay target-a, doduse ;)... osecam da je tu kod tebe jedna fina nula! :p)

Jedna fina sedmica je! :p :D

E vala, jedva cekam da dodjem dotle, da vidim 'oce li i meni bagovati ovo moje cudo... :)

... a imam neki cudan osecaj da nece, te da cu da predjem iz cuga! :d

Bogami, to ti se baš bliži ako si na 84%, tako da se naoružaj živcima...

Koji patch da instaliram, vidim ima neki 1.1 i ovaj 1.03 beta?

Mislim da je 1.1 neki fake, idi na 1.03 Beta.

Evo jednog glupog pitanja - kako da se trkam? :) Vidim da imaju posebni perkovi samo za racing, ali od one prve trke sa main bad guy Svabom, na samom pocetku, nijednom mi se nije ponudila opcija da ponovim jurcanje sa konkurencijom. U pocetku sam mislio da ce mi se otkljucati progresom kroz kampanju, ali evo vec 50% misija je complete i jos uvek nista. Sta treba da radim? :)

Jedna fina sedmica je! :p :D
:D:D:D:D

Bogami, to ti se baš bliži ako si na 84%, tako da se naoružaj živcima...
Taj ciklotron, to poslednja misija, ako sam te dobro razumeo... ?

Ako je tako - nece to jos, sad cu malo da nabijam procenat na freeplay target-ima :D

2 Vuk Gamer:
Bice, strpi se... doduse, ne znam tacno na koliko % to bude, ali naletece neka misija "sa strane", kad ces ici kod nekog tipa koji organizuje trke, pa ces imati jednu za dokazivanje, na stopericu, a ako prodjes, ides negde u predgradje da se trkas sa nekih 5-6 likova ;)
U svakom slucaju, videces na mapi :smoke:

Evo jednog glupog pitanja - kako da se trkam? :) Vidim da imaju posebni perkovi samo za racing, ali od one prve trke sa main bad guy Svabom, na samom pocetku, nijednom mi se nije ponudila opcija da ponovim jurcanje sa konkurencijom. U pocetku sam mislio da ce mi se otkljucati progresom kroz kampanju, ali evo vec 50% misija je complete i jos uvek nista. Sta treba da radim? :)

U svakom slucaju, videces na mapi :smoke:

... i to pri kraju mape, ako se ne varam ka jugu. Ne pojave se baš odmah trke, ali mislim da ćeš na 70-ak % već imati priliku da se okušaš u tome. :)

Taj ciklotron, to poslednja misija, ako sam te dobro razumeo... ?

Pretposlednja kod mene. ;) Od glavnih misija (označenim žutom bojom na mapi)...

Upravo je zavrsih. Cini se smesno, ali me dugo jedna igra nije ovako zainteresovala i drzala mi paznju vise dana u kontinuitetu, kao ova. :) Dijalozi su otkaceni, a misije su duplo zanimljivije od onih iz GTA 4. Ispade ovo na kraju jedna od boljih Pandemicovih igara, a upravo su zbog nje otisli u istoriju... ***, na poslovne poteze EA, jedini moguci komentar je Seanovo: "Shait..." :(

Stvarno steta za Pandemic, ovo im je bila odlicna igra.

ja jednog buga nisam vidio, na 98% i cini mi se 60% freeplay targeta bez patcheva
Posted via Mobile Device

Da li neko zna kako da fiksujem probelm OPTIONS-a ...Nece da udje u njega da promenim grafiku i rezoluciju ...

Poslednja izmena:
Ne trebaju ti svi, dovoljan ti je jedan. :D Ovo sa sigurnoscu tvrdim, jer cim sam uninstallirao framework ni kod mene nije moglo u opcije.

Koji framework si instalirao ??? ....Ja tenutno imam :
2.0
3.0
3.5 instalirane ...

Poslednja izmena:
Da li neko zna kako da fiksujem probelm OPTIONS-a ...Nece da udje u njega da promenim grafiku i rezoluciju ...
Dok ne resis problem sa NetFramework-om... alternativna opcija ti je ovo (i to radi provereno, radilo mi sa drugim sistemom na kojem nije instalirana igra, vec samo pokrenut .exe fajl... sto automatski znaci da nema podesavanja grafike niti "play" button-a, vec se nudi samo "install" opcija - ali ovako se bez problema zaobidje igra i namesti rezolucija/podesavanja):

Idi u "C:\Documents and Settings\Admin\My Documents\My Games\The Saboteur™\SaveGames", tamo nadji "config.ini", pa udri...
Ovo ti je moj config, nativna rezolucija mog monitora i sva podesavanja na max, prema onom podesavanju sto igra nudi - a koji tebi ne radi... BTW, nista vise ne vredi da se cacka, mozes eventualno da dignes "RainDensity" na 100, ove opcije sto su na 2 ipak ne mogu na 3, ona "Vsync" opcija pak nista ne radi, na zalost... i to je to ;)

Prilozi

• config.rar
    229 bajta · Pregleda: 34
Mozda sam nasao resenje problema sa ovom igrom i ATI karticama.
Verovatno nije univerzalan ali kod mene i kod mog brata radi savrseno.

Danas skinem sa neta Catalyst 10.2 Beta (8.70 driveri) i probam ovu igru kad ona opet zakuca na samom startu.
Prvo sam pomislio da ni ovi driveri nisu resili problem u ovoj igrici, a posle krenem cackati po CCC-u i slucajno "odcekiram" opciju Disable Catalyst A.I. ali je ostavim na standard i probam The Saboteur, kad on radi da ne moze bolje.

Do danas nisam mogao da uopste pokrenem ovu igru, uvek mi je zakucavala na samom start meniju ili eventualno ponekad prodje do starta i onda zakuca.
Sad sam igrao jedno pola sata, nijednog trzaja, nijednog zakucavanja.

Da napomenem, probao sam masu drivera, probavao da iskljucim v-sync, iskljucivao core 0 u task manageru, instalirao patch 1.03 beta i nista mi nije pomoglo do gore navedenog.

Imam Gigabyte-ovu 5770, Windows 7 Ultimate X64 i 10.2 beta drivere.
Podesavanja igre su sve na max, nativna rezolucija, ukljucen post proces i v-sync.

Znam da dosta vlasnika Ati kartica ima problema sa ovom igrom, pa mozda ovo nekom pomogne.

Znaci, jednostavno probajte Catalsyt 10.2 beta drivere, a kad instalirate u CCC-u odcekirajte opciju "Disable Catalyst A.I." i ostavite na standard.

Evo i slikica, pa probajte!

Prilozi

• ccc2.jpg
    ccc2.jpg
    88.8 KB · Pregleda: 65
Poslednja izmena:
Nazalost, ovo meni ne radi posao... doduse, imam 9.12 drajvere, ne ove 10.2 beta, ali i dalje zamrzava. (BTW, koliko ja znam, uvek je po default-u namesteno da je Catalyst A.I. ukljucen i da stoji na "Standard"... eventualno sam mozes da ga ugasis ili pak promenis na "Advanced")

Anyway, kod mene je problem iskljucivo do OS-a... ili pak (eventualno) do drajvera za taj isti OS, tj. za Win 7.
Naime, identicna konfiguracija (ova iz profila) sasvim normalno radi u XP-u, nema nikakvog zamrzavanja ili ispadanja iz igre, sve radi savrseno... dok na 7-ici (64-bit, 9.12 Catalyst-i za istu, bez onog hotfix-a) nece, tj. radi normalno neko vreme, a onda se "smrzne" igra, ikone i kursor trepere, kao da "igraju", i u sustini jedini lek je Task Manager, pa gasenje procesa (mada moze da se izvuce i regularno iz igre, uz nekoliko Alt-Tab-ova, kada igra zna da se "odmrzne" na momente i omoguci mi dovoljno vremena da je regularno ugasim).

Patch nisam probao, to je sledece sto cu da uradim. Ovo sam cisto hteo da uporedim kako se ponasa na razlicitim Windows-ima.

Vrh Dno