kako da promenim jezik,imam repacked verziju na ruskom.Pokazuju neku sliku registry-ja u kom pise english,al sta tacno treba da uradim,zna li neko?:type:
Ni taj simptom nisam imaoDa, nekad bacim pogled na messenger i tad se zeznem. Zaglavi skroz, čekao sam i po 10 minuta da vidim da li će uopšte ući... Čak mi se desilo da nakon toga pritisnem reset dugme na kućištu, a ono neće iz prve da resetuje komp. :S: Ctrl + Alt + Del i Alt + F4 ne ferma 2%. Prilično zeznuta stvar, ali sam ipak doterao do 47% nekako. :d
Koji si ti lik, ja tek na 84%, sa 26 sati igranjaSad me pravo da ti kažem više ni ne interesuje šta je. :d Piše mi 100% u Stats sa 12h igranja i zadovoljan sam.
E vala, jedva cekam da dodjem dotle, da vidim 'oce li i meni bagovati ovo moje cudo...Najviše sobom jer sam izdržao strahovite bagove na poslednjim misijama... Neću da otkrivam detalje onima koji bi da igraju, ali ću samo reći da mi je prvo 2x zabola igra na različitom mestu ali u istoj misiji, a kada sam došao do pred sam kraj, doktor Kessler je počeo da se penje uz neke stepenice i vrteo se gore levo-desno umesto da zajedno uništimo cyclotron. Pucao sam mu u noge, pretio (doduše ne verujem da me je čuo :d), probao i pesnicama da ga nateram da siđe, ali nikako... Tek posle par dana, rešim da upalim ponovo igru, naravno, baci me na početak ove smor misije i pređem nakon toga igru iz cuga.
Koji si ti lik, ja tek na 84%, sa 26 sati igranja
(i ~50% unistenih freeplay target-a, doduse... osecam da je tu kod tebe jedna fina nula!
)
E vala, jedva cekam da dodjem dotle, da vidim 'oce li i meni bagovati ovo moje cudo...
... a imam neki cudan osecaj da nece, te da cu da predjem iz cuga! :d
Mislim da je 1.1 neki fake, idi na 1.03 Beta.
Jedna fina sedmica je!![]()
![]()
Taj ciklotron, to poslednja misija, ako sam te dobro razumeo... ?Bogami, to ti se baš bliži ako si na 84%, tako da se naoružaj živcima...
Evo jednog glupog pitanja - kako da se trkam?Vidim da imaju posebni perkovi samo za racing, ali od one prve trke sa main bad guy Svabom, na samom pocetku, nijednom mi se nije ponudila opcija da ponovim jurcanje sa konkurencijom. U pocetku sam mislio da ce mi se otkljucati progresom kroz kampanju, ali evo vec 50% misija je complete i jos uvek nista. Sta treba da radim?
![]()
U svakom slucaju, videces na mapi :smoke:
Taj ciklotron, to poslednja misija, ako sam te dobro razumeo... ?
Da li neko zna kako da fiksujem probelm OPTIONS-a ...Nece da udje u njega da promenim grafiku i rezoluciju ...
Instaliraj NetFramework.
Instalirao sve net fremworke ..i nista...Dont send izbaci ...
Ne trebaju ti svi, dovoljan ti je jedan.Ovo sa sigurnoscu tvrdim, jer cim sam uninstallirao framework ni kod mene nije moglo u opcije.
Dok ne resis problem sa NetFramework-om... alternativna opcija ti je ovo (i to radi provereno, radilo mi sa drugim sistemom na kojem nije instalirana igra, vec samo pokrenut .exe fajl... sto automatski znaci da nema podesavanja grafike niti "play" button-a, vec se nudi samo "install" opcija - ali ovako se bez problema zaobidje igra i namesti rezolucija/podesavanja):Da li neko zna kako da fiksujem probelm OPTIONS-a ...Nece da udje u njega da promenim grafiku i rezoluciju ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari