Šta je novo?

The Saboteur

Definitivno postoji problem sa igrom.Mislim da je lose optimizovana.Imam ati vga i nije radilo.Nasao sam ovaj fix

1- open game from saboteur.exe
2- Alt+Ctrl+delete Go to ur task manager under the processes Tab find Saboteur.exe
3-Right Click on it and select set priority and change it to Real Time
4- Right Click again on saboteur.exe and choose Set affinity and mark CPU1 only ... For quad core Mark cpu3 only
5- go back to game should be fixed .

OR
1- go to my document>Mygames>The Saboteur > Save game > Congif.txt
2- find the refresh rate and make it 60
3- find vysinc and change it to 0
4-write this line under the vysinc line "" Windowed 1 "" without the quotes
5- File>Save ... File>Exit
6- Run Game it should work

OR

Confirmed working

Attention This Fix will slow ur pc cause u will disable one of ur processor core

(For Windows 7)

1.) Open MSCONFIG (You can open it by entering MSCONFIG in the search bar)
2.) Select the “Boot” tab
3.) Click on “Advanced Options”
4.) Check “Number of Processors”
5.) Select “1” from dropdown menu
6.) Click “Apply”
7.) Restart machine

(For Windows Vista)

1.) Open MSCONFIG – Start> Run > Type MSCONFIG
2.) Select the “BOOT.INI” tab
3.) Click on “Advanced Options…”
4.) Select the check box for /NUMPROC= set it to 1 & click “OK”
5.) Click “Apply”
6.) Restart machine

Pa probajte ako zelite.Koristim win 7 i probao sam ovaj fix za win7 iradi pokrenete igru.Ali vi po fixu iskljucite jedan procesor(mozete videti i u task manager-u) i secka ne radi nikako.Samo sam probao i fix radi ali ocajno.Bolje da sacekamo zvanican fix .A ko hoce neka proba.P.S koristite samo u igri

Poslednja izmena:
Kako ti uopste radi patch s obzirom da nema jos "lijeka" za njega?

A ko kaze da nema "leka"

Pa evo ja ga jos ne vidim, moze link na PM ako nije problem?

Ako moze i meni lek na pm...bio bih zahvalan...

Evo ja sam je preshao 3x i ono, krsh je :d:d

da, ja hteo da pitam da li valja, pošto na konzolama sigurno nema ovih problema, ali izgleda da je krš... samo valja onaj striptiz... :D

Da li je moguce da ovo djubre nema opciju za antialiasing?... :mad:

Konacno proradila uz beta patch i novi lek za isti...

A sto to igri fali? Meni je bas fino legla....

Da li je samo do mene ili nije moguce nikakvo podesavanje grafike?!:S:

Da li je samo do mene ili nije moguce nikakvo podesavanje grafike?!:S:

Nije moguće kad se uđe u igru ali je moguće podešavanje iz luncher-a. Kad ga pokreneš idi na opcije i tu imaš između ostalog i grafička podešavanja.

Da li postoji patch i lekic koji resava problem sa ATI driverima za ovu igru. U narednih par dana prelazim sa 8800GTS na 5770 i hteo bih ovu igru da igram i na novoj kartici. Ako moze neki link za patch sa kojim ova igra radi bez problema za ATI kartica (XP naravno) ?

Jel ima jos nekih igara koje prave probleme sa ati driverima i koje je resenje ?

Meni stvarno nije jasno kako, ali ja sam na nekih 80% igre, i do sada mi nijedared nije pukla. Igrao na mahove po 3-4 sata u cugu (ne mogu duze :)), igrao i na po pola sata - sat, sve zavisi... zaista, jos nijednom nije zveknula. Doduse, imao sam par VPU recover-a, ali to je iskljucivo do preteranog kloka graficke - kako smanjim klok, ili pak vratim na default, toga vise nema.

Zaista, ni meni nije jasno kako, ceo internet kuka o problemima i nemogucnosti igranja, te o raznim fix-evima poput iskljucivanja ponekog jezgra ma procesoru, igranja u windowed rezimu... ne znam, ja ama bas nista od svega ovog ne iskusih.
Konfa je u potpisu, standardna C2D konfiguracija, sa tim sto je CPU malo spusten na 4GHz u osnosu na ono sto pise tamo :), 2 giga rama, HD 4890 (jos sa matorim drajverima, v9.4), Windows XP... a verzija igre je ona skracena, od 3.2 giga (koliko nadjoh na netu, identicna stvar kao i ona "full" verzija, samo si izbaceni razni jezici, te ima podrsku samo za ruski i engleski).

Pa sta da ti kazem, imas srece, meni je igra imala ogroman problem sa stream-ingom. Igra je zesce zabadala dok ne ucita neki deo, a pri tome mislim da i kad smanjim grafiku ona zabada.

Ja sam imao sve te probleme do patcha, posle patcha igra radi savrseno al sad imam problema sa save game! :( Kad ocu da sejvujem ne prihvata mi moj save nego me vraca na autosave...

Ja sam imao sve te probleme do patcha, posle patcha igra radi savrseno al sad imam problema sa save game! :( Kad ocu da sejvujem ne prihvata mi moj save nego me vraca na autosave...

Taj problem sam i ja imao...Bez novog patcha bojim se da nema resenja...

Pa sta da ti kazem, imas srece, meni je igra imala ogroman problem sa stream-ingom. Igra je zesce zabadala dok ne ucita neki deo, a pri tome mislim da i kad smanjim grafiku ona zabada.
Ma ne kazem nista, nego mi nije jasno, kako to da meni radi stvarno savrseno (OK, ako izuzmemo to sto nema podrsku za AA, niti za frejmazu vecu od 60 :)), a ocekivao sam da ce biti stvarno grdnih problema, jos narocito posto imam ATi kartu.

Sad, da li je to zbog matorih drajvera, da li je zbog XP-a, da li je zbog ove "skracene" verzije igre... znam da sam na nekom sajtu nasao neke linkove za kao neki fix, koji bi trebalo da resava navedene probleme... i htedoh to da "instaliram" (tacnije, samo pregazim fajlove ovima iz arhive), ali onda utvrdih da se svi ti fajlovi meni vec nalaze na kompu, tj. pri instalaciji su upravo ti fajlovi u "The Saboteur" folderu, identicne verzije/velicine.

Nego, to kad pomenuh - jel' ima neko da je skinuo onu "sakatu" verziju, od 3.2 giga... i da mu radi normalno?
Uglavnom svi imaju "full", od 6-7 giga...

Sad sam prob'o i na xp-u - sece i usporava, dok na w7x64 radi glaaatko ni da stucne. Sto pomenu M, ista varijanta je i sa MW2. E sad, pomislio bih da je u pitanju xp, da nemam 30+ instaliranih igara koje mi rade i dalje bez ikakvih problema,zajedno sa MW1 ovako.... nesto tu fali sto djevojci srecu kvari...hillbilly boy smrdi na znoj, dok gura novi windows svoj?:D

Sad sam prob'o i na xp-u - sece i usporava, dok na w7x64 radi glaaatko ni da stucne.
'Eeeeebote, ne verujem sta citam... :zgran:

Pa kakva im je to sakata igra, kad ima hiljadu problema i hiljadu razlicitih manifestacija tih istih problema, na hiljadu razlicitih kompjutera...

Zasto se premisljas, pe ne ujeda igra?:)

Taj rad :)

Probaj, probaj obavezno, igra je odlicna... moz' ti radi i moz' ti ne radi, ali u svakom slucaju vredi probati ;)

Ne znam kako još uvek nisi izbacili neki patch koji bi otklonio makar zaglavljivanje pri ulasku/izlasku u/iz igre... O Alt+Tab fenomenu da ne pričam...

Ako vam se desi da meniju sa Stats, Map itd. ono čudo za odabiranje opcije beži gore ili dole iz čista mira (kao da držite strelicu na dole), resetujte na default kontrole i rešićete problem. Mene je to smaralo baš, izlazio sam, pa ulazio ponovo u igru, instalirao patch i ništa nije pomagalo. Problem je što to ne smeta samo u meniju, nego je i pucanje otežano, tj. nišan neće da se pomera onako lako i ravnomerno kako treba da bude...

Beta (?!) patch mi je pomogao samo da igra ne zaglavljuje ingame, ali mi se redovno dešava da zabode kad pokrenem igru ili izađem iz nje, kao što već rekoh.

Inače, nije loša igra. Jeste da je pokupila mnoge fore iz Assassin's Creeda (pentranje po zgradama, sakrivanje dok ne prođu "negativci" itd.). Po meni je možda čak i malo raznovrsnija od AC-a, mada se i ovde većina misija svede na ubijanje bitnih ljudi, eksplozije i tako dalje. Ali priča ima nekakav šmek, lako se pamti ko je ko... Elem, stigao sam do 45% sa 4 i nešto sati igranja, ali verujem da bih do sad prešao da nisam imao tih glupih bagova posle kojih pomaže samo hard reset.

Da, nekad bacim pogled na messenger i tad se zeznem. Zaglavi skroz, čekao sam i po 10 minuta da vidim da li će uopšte ući... Čak mi se desilo da nakon toga pritisnem reset dugme na kućištu, a ono neće iz prve da resetuje komp. :S: Ctrl + Alt + Del i Alt + F4 ne ferma 2%. Prilično zeznuta stvar, ali sam ipak doterao do 47% nekako. :d

Nazad
Vrh Dno