Šta je novo?

The Saboteur

imam problem pri ucitavanju igre

istalirao sam sve krekovao reloaded je verzija i kad udjem pocne da mi ucitava slika pariza sa ajfelovom kulom i cuju se zvuci aviona i samo to ? procitao sam na netu sa sajta sa kog sam skinuo da josh ljudi ima isti problem ,ali kod nekih radi...ja imam nvidia 9500 gt

Deshava se i na nvidiji freeze, nije samo na atiju. ;)
Meni je zamrznuo u sred igre, jedino ruchni restart je pomogao. Mislim da sam pronashao antifreeze reshenje, ko koristi k-lite codece potrebno je u audio i video ffdshow configu dodati thesaboteur.exe kao izuzetak. Igrao sam 2-3 sata bez prestanka i za sad nema freeze-a. Nesto slichno je bilo i sa Fallout 3 ko se seca (tu sam takodje iskusio freeze dok nisam dodao .exe u codece). Vec u narednim verzijama codeca Fallout 3 .exe je bio automatski ubachen.

XP Sp2 i poslednji whql drajveri ovde. :)

Ja igrao sat dva nikakav freeze se nije desio. Najnoviji drajveri za nV i W7x64.

ja nigde na netu ne vidim koju ocenu igra dobija , niti neki detaljniji review :/ ne znam da l je vredno skidanja...

Ima na IGNu, do duse za XBox, LINK, 8.2 prosecna ocena. Steta sto je EA rasturila sutdio koji je napravio ovu igru...

Nije losa, vredna je skidanja, ali po meni je moglo i bolje, nekome se mozda vise svidi.

Deshava se i na nvidiji freeze, nije samo na atiju. ;)
Meni je zamrznuo u sred igre, jedino ruchni restart je pomogao. Mislim da sam pronashao antifreeze reshenje, ko koristi k-lite codece potrebno je u audio i video ffdshow configu dodati thesaboteur.exe kao izuzetak. Igrao sam 2-3 sata bez prestanka i za sad nema freeze-a. Nesto slichno je bilo i sa Fallout 3 ko se seca (tu sam takodje iskusio freeze dok nisam dodao .exe u codece). Vec u narednim verzijama codeca Fallout 3 .exe je bio automatski ubachen.

XP Sp2 i poslednji whql drajveri ovde. :)

Kako si ubacio thesaboteur.exe u ffdshow...

Ja smem da se kladim da nisi ni probao igru.

To sto je sve prodao ne znaci da nema komp. :D ;)

Haha, probao kod drugara. Goranstajne, tones sve dublje i dublje ;)

Igra je za danasnje pojmove sasvim ok, nije nikakav "bljakic" u pitanju kao sto gosn. dezurni straw man tvrdi.

Haha, probao kod drugara. Goranstajne, tones sve dublje i dublje ;)

Igra je za danasnje pojmove sasvim ok, nije nikakav "bljakic" u pitanju kao sto gosn. dezurni straw man tvrdi.

Za danasnje pojmove? To sto je tebi dobro, ne znači da je ok, niti se svi zadovoljavamo svim onim što samo nosi etiketu "ima vaginu", a to je upravo ova igra, klasifikuje se kao video igra, ali je daleko od nečega što zavređuje reči kojima je ti posipaš ... Treba poraditi malo na svom ukusu ;) Možeš ti to ;)

Dzizis sta je sa ovim novim igrama, kod svake neki epic problem odmah u startu :S:

Eh,a tako mi se igra ova igra..:S: Nadam se da ce brzo izaci neki fix za Ati korisnike.
Kažu da sledeći "recepti" kao pomažu.

"For ATI Card users ::.
For some ATI card users the game is freezing.
This fix would solve some problems.
To do that:
1. Go to My Documents > My Games > The Saboteur > Save games.
2. Open config.ini.
3. Add %u201DWindowed 1” (without quotes) under Vsync.

Your config.ini should look something this:

DisplayProfile 0
ScreenWidth 1920
ScreenHeight 1080
TextureQuality 3
SliceQuality 2
ClipRange 3
ObjectQuality 2
RainDensity 75
Shadows 1
RefreshRate 60
PostProcessing 1
VSync 1
Windowed 1

a ima i ovaj:

fix for ATI vcard users. This fixes the freeze in menus but slows game FPS.

1. Rename Saboteur.exe to UT3.exe and run it to play
2. While in game, alt-tab then ctrl-alt-delete to show task manager
3. Find UT3.exe in process tab, right click it, click set affinity, uncheck all processors, check only CPU 3 (for quad core) or CPU 1 (for core 2 duos). Press ok, minimize the task manager.
4. Go back to the game and the problem is fixed!"

Poslednja izmena:

To do that:
2. Open config.ini.

DisplayProfile 0
ScreenWidth 1920
ScreenHeight 1080
TextureQuality 3
SliceQuality 2
ClipRange 3
ObjectQuality 2
RainDensity 75
Shadows 1
RefreshRate 60
PostProcessing 1
VSync 1
Windowed 1

a ima i ovaj:

3. Find UT3.exe in process tab, right click it, click set affinity, uncheck all processors, check only CPU 3 (for quad core) or CPU 1 (for core 2 duos). Press ok, minimize the task manager.

Ne radi...

Meni na W7 smrzava na desetak sekundi, ali u XP-u radi bez ikakvih problema. Nije greška samo do ATI-a. Što se tiče same igre, za 3 sata igranja me nije baš oduševila, ali nije ni toliki promašaj kako neki tvrde. Vredi da se pokrene u trenutku opuštanja između dve L4D2 partije.

Meni je promasaj kad videh grafiku + gta fazon.

To do that:
2. Open config.ini.

DisplayProfile 0
ScreenWidth 1920
ScreenHeight 1080
TextureQuality 3
SliceQuality 2
ClipRange 3
ObjectQuality 2
RainDensity 75
Shadows 1
RefreshRate 60
PostProcessing 1
VSync 1
Windowed 1

a ima i ovaj:

Radi ova fora sa CPU-om.E sad meni ocajno radi,podesavanja na High ,neznam dal je zbog jednog iskljucenog jezgra u ovoj igri ili je zahtevna.

Evo kupio sam najzad igru i probao je. Instal prosao bez problema, igra radi bez ikakvih zakucavanja na konfiguraciji iz potpisa. E sad grafika bi trebalo da je znatno bolja ali dopada mi se onaj fazon sa crno-belim okruzenjem. Videcu posle malo duzeg igranja kako ce se pokazati

Kako pokrenuti Saboteur na bilo kojoj grafičkoj :D
http://www.youtube.com/watch?v=XeWM_oN4Lx0

Valjao sam se od smeha citajuci description :D

" Will I get bad driver?
No, unless if you have no credit card, then you WILL GET YOUR CARD EXPLODE because they will know since you have no info and are unable to purchase any!!!

How did you make this?
An injector, advances in bot hacking and server injecting, Advanced RDOS to send a ping which works 100% of the time. DDOS to break security. Authorization and verification injection in driver BIOS block 071149105A71L2U.
Encrypted HEX cracking allows to bypass Authorization and Verification, so you get game work."

Ma daj, lame humor, a u svakom slucaju igra je po meni vredna igranja.

Meni je *****la grafika dok nisam stavio nove drivere za ATI, sada radi bez problema...

Koliko vidim patch je tek u fazi izrade... Ko zna koliko ce im trebati da ga zavrse...

Nazad
Vrh Dno