magicna_ruka
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 16.08.2010
- Poena
- 180
Kako izgledaju fajtovi sa bloaterima na tim tezim nivoima? Meni i na normal municija umela da bude knap.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Kako vidite koliko sati ste igrali?
Nema rasipanja municije, stealth što više i apsolutno ocd level pretrage za resursimaKako izgledaju fajtovi sa bloaterima na tim tezim nivoima? Meni i na normal municija umela da bude knap.
To može da se steltom izbegne i realno je preporučljivoPa ima i ona prepuna kuca svega kad ides sa Ellie u jednoj od poslednjih misija. Bas sam to imao na umu kad sam pitao.
Aha, to su Šembleri... to me zbuniloVrv misli na onu kada sa krova udjes u kuću... dva bloatera i imaju valjda oni seeker-i ili kako se zovu.
A pre ulaska u kuću na krovu imaš jednog clickera.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Nema rasipanja municije, stealth što više i apsolutno ocd level pretrage za resursimaPostaraš se da imaš barem jedan Molotov i jednu minu i sačmare nekoliko metaka... a i pred bitku sa bloaterom kad ideš prema akvarijumu dobiješ nešto resursa. Meni su najteže bile dve bitke sa po dva Šamblera kad ih srećeš u kratkom intervalu u tunelima podzemne železnice a municije jednostavno nema
Sent from my M2002J9G using Tapatalk
Omasena poenta. Prvo sto nisu isti gubici
Ja čekam kako će Last od Us 2 da izgledaZavrsih igru. Na stranu prica, razne politicke (ne)korektnosti/gluposti koje se provlace kroz istu, igra je vrhunska, grafika prelepa. Za svaku pohvalu je sta su uspeli da izvuku iz ove generacije konzola.
Jedva cekam da vidim kako ce izgledati ekskluzive na petici. [emoji4]
Pusti ti ove što nemaju pojma nego koju veš mašinu i bojler imaš?
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Onako. Siba me malo dijareja od gastarbajterskog pametovanja. A i sta mi ovde znamo o igrama... Tu si ti da presudis sta kome valja.
P.S. Nema potrebe da citiras post ispod kog pises.
P.S.2 Krs film nikakva high tech mrsomudjenja ne pretvaraju u zabavan.