vladimirdowla
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.03.2011
- Poena
- 270
Moram priznati da me je igra samo "uvukla" u taj svet da nisam bio ni svestan koliko sati mi je proletelo. A hteo sam još samo 5 min. Nije mi se tako nešto skoro desilo.
ja cu po prvi put da igram i ima da krenem sa najtezeg, razlog su trofeji, uvek igre igram na normal i nikad nemam zelju da ih prelazim vise puta i uvek mi taj trofej za prelazak na najtezem nivou ostane ne odradjen
Moram priznati da me je igra samo "uvukla" u taj svet da nisam bio ni svestan koliko sati mi je proletelo. A hteo sam još samo 5 min. Nije mi se tako nešto skoro desilo.
Šta je sa multijem u ovoj igri, jel to niko živ ne igra ili?
Uđem tamo i traži mi i po 10min partiju, tj. možda i duže, već sam gomilu puta odustao od čekanja?
Šta radim pogrešno?
Taj segment AI-a, gde protivnici ne vide tvoj AI je 99% namerno tako napravljen, jer sta bi bila alternativa? Tvoj AI tako samostalno napusti zaklon i otkrije tvoj polozaj... to bi bilo uzasno frustrirajuce. Ovako detekcija tebe/tvoje ekipe zavisi iskljucivo od tebe-igraca.Da se upisem i ja da sam odigrao ovu sjajnu igru. Jedinu zamerku koji bi mogao da dodam i koja je ponekad rusila atmosferu je AI neprijatelja koji ne vidi ove moje i bukvalno se sudara sa njima dok mene i njih trazi. AI je u borbi odlican ali ovi momenti su bas upadali u oci. Pored te manje/vece zamerke koju su mozda i mogli da poprave za ovaj remastered release, sve ostalo je odlicno i sveukupno ovo je bas vrhunska igra.
Jedno verovatno glupo pitanje. Kako meni Left Behind pokazuje u glavnom meniju, ali nisam kliktao na njega, jel može da se skine i igra ili se kupuje, ili kako?
...ali nisam kliktao na njega
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari