Šta je novo?

The Hunter

@ BitrAtE

Imas na njihovom forumu par tutorijala

joooooooj igrao sam ovo juce otprilike nekih 3 sata :d i na kraju mi doslo da bacim comp kroz prozor :S:
bauljao sam kroz sume par sati i uspeo sam da " samo vidim " jelena 2 puta ... ali bas da ga vidim na nekih po mojoj proceni 600 - 800 metara.
Grafika je dobra , mislim da je bolja od Obliviona a losija od Crysisa mada u nekim momentima po danu daje sasvim lepe prizore u sumi.
Posto stvarno nikad nisam bio u lovu na jelena odem na forum da vidim koliki sam noob 🙂 i ljudi se smeju ovakvima kao ja posto se i ocekuje dugo pesacenje i redak kill

Ono sto me izludjuje a verovatno nisam ni pecaros zbog tog je sto je potrebno strpljenje u enormnim kolicinama ali zato mislim da KILL kad padne dodje do euforije 🙂

Mislim da cu veceras probati kad se u kuci malo utihne i onda baciti koji SS a nadam se i sa nekom zivuljkom 😛

p.s. sto kaze prijatelj .. ovo je je igra za " no lifere " :d ali prepoznajem kapacitet zbog mogucih novih predela i zivotinja ...

Poslednja izmena:
Igram je i ja vec par dana, i mogu da kazem da sam zadovoljan. Upravo tako nesto sam ocekivao.
Malo me iritira sto kad ides u lov na jelena nema teorije da vidis neku drugu zivotinju (ne racunam ptice i leptire 🙂 )
Inace zarazno je, ali treba malo vremena da se udje u fazon i da se skonta pracenje tragova.
Za sada sam roknuo 5 komada (mladih jelena).

Cekaj ... roknuo si 5 komada i sta dalje ?? Nije valjda da jos uvek rokas samo jelene ??

Ako nema napredovanja da se ni ne cimam za dzabe ,)

Očekuješ možda T-Rexa? :d

Dopada mi se grafika (ovo što se da videti iz HD trejlera), probaću igru. Ima li igra neki cilj tipa očisti ostrvo od predatora (vukova, medveda...) ili je poenta u besciljnom lutanju?

Sto se tice same igre ona je sasvim lepo odradjena,ali da je "free" kao sto su neki rekli i nije bas!Resio sam nekoliko misija sa jelenima za koje imas dozvolu da lovis,a za druge zivotinje moras da platis!Mislim da je clanarina za 3 meseca negde oko 25 dolara!Tako da sam u startu i ovo batalio!!!Nema dzabe ni za babe!!!

Očekuješ možda T-Rexa? :d

Dopada mi se grafika (ovo što se da videti iz HD trejlera), probaću igru. Ima li igra neki cilj tipa očisti ostrvo od predatora (vukova, medveda...) ili je poenta u besciljnom lutanju?

Poenta je upravo u besciljnom lutanju ... deo tretmana bolesnom i napacenom narodu da kroz setnje i dviljinu pronadju sebe :d

p.s. da platim u vreme recesije ,) ide na uninstall 😛

Poslednja izmena:
Cekaj ... roknuo si 5 komada i sta dalje ?? Nije valjda da jos uvek rokas samo jelene ??

Ako nema napredovanja da se ni ne cimam za dzabe ,)

Pa nisam dovoljno proucavao to. Primetio sam da ti vremenom rastu leveli za pucanje, za pracenje tragova i sl.
Ima gomila informacija, mrzelo me je sve da citam, ali kontam da ce biti neke razlike kad malo "nabudzim" lika. 🙂

Ja upravo skidem ovo cudo, nadam se da se necu razocarati.. 🙂

Poslednja izmena:
Meni ovo ne radi pod 7-icom 🙁 idem na "go hunt" i pokrene mi se klijent sa setovanjima i kada kliknem sa start game nista se ne desava a klijent je aktivan u tray-u...

^ Isto i kod mene, ubio sam par komada i nigde nema registrovanog ulova...

ја нисам успео ни да се региструјем, избацује ми
There was a problem processing your confirmation. Please try again later.
кад кликнем на линк за регистрацију...

Da bi se bodovao kill morate ubiti Buck-a 🙂 tj. muzjaka i time igra znatno dobija na zanimljivosti i tezini posto se muzjaci (koliko sam ja primetio) drze gusce sume i retko se zadrzavaju u jednom mestu dok su zenke stvarno laka meta. Pojacajte zvucnike i slusajte jer se zvuci muzjaka i zenke razlikuju i posle nekog vremena cete vrlo lako nauciti da ih raspoznajete. Ja izbegavam trcanje, osim kad cujem nekog muzjaka dosta daleko, uglavnom hodam a cim se priblizim na nekih 150-200m gde sumnjam da je jelen obavezno se sunjam. Malopre sam pratio jednog muzjaka od 112kg nekih 20 minuta i na kraju ga promasim sa smesne razdaljine od silnog uzbudjenja :d igra je pravo osvezenje i vredi svaki dinar 😛

Nakon 10-ak minuta, kada splasne odusevljenje izazvano fenomenalnom grafikom igra vas moze smoriti, ali kada jednom udjete u stos i skontate na koji nacin treba pratiti tragove i kada se sunjati, a kada ne, igra postaje neverovatno zanimljiva. Obavezno prvo odgledate ovaj odlican tutorijal, pa krenete sa igrom. Client je tezak samo 450MB, pa predlazem da je skinete i probate. Prosto mi je neverovatno kako igra u kojoj 99% vremene provedete setajuci sumom sa tracking uredjajem moze da bude zanimljiva, ali i neverovatno napeta kada ugledate plen - jedan ispaljen metak na svakih 30+ minuta igranja. 🙂

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/JMt-BzHWRqA&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/JMt-BzHWRqA&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

upucao sam prvi kill za 5 minuta...nije mi jasno zasto pominjete lutanje kad Doc lepo kaze u kom pravcu treba ici, a potom kada stignes Jeleni se oglase i dovoljno je naci dobar pogled na ocekivanu zonu i sacekati 1-2 minuta i on se pojavi...mozda kasnije bude teze ali za sada prilicno jednostavno😉

upucao sam prvi kill za 5 minuta...nije mi jasno zasto pominjete lutanje kad Doc lepo kaze u kom pravcu treba ici, a potom kada stignes Jeleni se oglase i dovoljno je naci dobar pogled na ocekivanu zonu i sacekati 1-2 minuta i on se pojavi...mozda kasnije bude teze ali za sada prilicno jednostavno😉

U crtanim filmovima 😉

Poslednja izmena:

To je samo prvi zadatak koji sluzi kao tutorijal i u njemu ne pratis tragove HunterMate-om, vec se divljac spawnuje na mestu na kome ti je Doc rekao da ih trazis. 😉

Desava li se vama da ne nadjete zivotinju koju ste ubili ? Ja sam "izgubio" do sad makar 4 komada, pratim tragove krvi i kopita a onda se izgube, razbijem se trazeci i nista :S:

Desava li se vama da ne nadjete zivotinju koju ste ubili ? Ja sam "izgubio" do sad makar 4 komada, pratim tragove krvi i kopita a onda se izgube, razbijem se trazeci i nista :S:

Jednom sam se mlatio dobrih 15 minuta trazeci ranjenog jelena. Sve zavisi gde si i koliko ranio zivotinju. Ako je pogodjena u vrat/pluca, pasece u krugu id 30-ak metara, ali ako si je pogodio u nogu ili neki nevitalni 🙂 deo tela, zna da se odgega dobrih 100 metara.

prosao sam i drugi task tracking (ko od sale :d) i vidim nema novih poruka od Doc-a.
Da li to znaci da sam sada slobodan da lutam i upucavam ili cekam neki task sta dalje?

Da javim i ja svoje utiske 🙂
Igra je OK, ali trazi debele zivce 😉 Dosta je drugacija od "Deer Hunter Tournament"-a; i po meni dosta realnija. (u DHT se zaletim na konju, i sjasem tek kad vidim lovinu, onda pucam dok je ne upucam - ne beze sto dalje od mene, vec trce unaokolo) Ovde mi se desilo par puta da mi srna bude toliko blizu (par metara), da je cujem, ali od zbunja i siblja ne mogu da je vidim - u takvim situacijama ne zadrzavajte dah na Space - taj "udisaj" ih uplasi i momentalno beze...
Srne je lako uhvatiti, ima ih u izobilju, samo pratite sta vam HunterMate kaze 😉

I da, jedan detalj mi je malo preseo... pogodim srnu u vrat, ona padne, ja pridjem da je overim sa huntermate-om, kad ona ziva, gleda pravo u mene... e tu sam se smorio, moras da je dokrajcis, a ona te gleda, to je bio kraj jucerasnje sesije za mene 🙁

p.s. lovim samo "virtuelno" 🙂

Nazad
Vrh Dno