vkozomar
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.12.2005
- Poena
- 710
'Oce biti neki mod da se umesto zivuljki ubace ljudi, a? :smoke:
Tu brzo lovac postane lovina 🙂
'Oce biti neki mod da se umesto zivuljki ubace ljudi, a? :smoke:
Očekuješ možda T-Rexa? :d
Dopada mi se grafika (ovo što se da videti iz HD trejlera), probaću igru. Ima li igra neki cilj tipa očisti ostrvo od predatora (vukova, medveda...) ili je poenta u besciljnom lutanju?
Cekaj ... roknuo si 5 komada i sta dalje ?? Nije valjda da jos uvek rokas samo jelene ??
Ako nema napredovanja da se ni ne cimam za dzabe ,)
upucao sam prvi kill za 5 minuta...nije mi jasno zasto pominjete lutanje kad Doc lepo kaze u kom pravcu treba ici, a potom kada stignes Jeleni se oglase i dovoljno je naci dobar pogled na ocekivanu zonu i sacekati 1-2 minuta i on se pojavi...mozda kasnije bude teze ali za sada prilicno jednostavno😉
upucao sam prvi kill za 5 minuta...nije mi jasno zasto pominjete lutanje kad Doc lepo kaze u kom pravcu treba ici, a potom kada stignes Jeleni se oglase i dovoljno je naci dobar pogled na ocekivanu zonu i sacekati 1-2 minuta i on se pojavi...mozda kasnije bude teze ali za sada prilicno jednostavno😉
Desava li se vama da ne nadjete zivotinju koju ste ubili ? Ja sam "izgubio" do sad makar 4 komada, pratim tragove krvi i kopita a onda se izgube, razbijem se trazeci i nista :S:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari