Šta je novo?

The Hunter

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
Šinko, uzmi pušku, i idemo u lov 😀. Prelepo izgleda, što doprinosi atmosferi, a lagan i atmosferičan gameplay je danas raritet u FPS hiperprodukciji. Ova igra ima moj glas! AAaaaa! 😀

Avalanchestudios-logo.png

Publisher: Emote Games Ltd.
Developer: Avalanche Studios
Genre: Hunting
Release Date: TBA
Homepage: http://www.thehunter.com/screenshots.php

Game Description
The Hunter is a revolutionary hunting simulator that unites traditional gaming and social networking. Download the game client and youll find a visually stunning hunting world, populated with a huge range of highly realistic animals, from small game and birds to heavy weight trophy targets like bear, deer and elk, all created by Avalanche Studios, the award winning developer of Just Cause.

Trailer

Ah, da, najbitnije:
The most realistic hunting game online. Explore an amazing wilderness, take the shot and share the moment with friends. What's more, it's free!

Poslednja izmena:
Citao sam o ovoj igri i stvarno deluje obecavajuce, realisticna grafika, balistika, a koliko se secam, mislim da koristi Avalanche endzin.

edit: Sad videh da si napisao za endzin. 🙂

Poslednja izmena:
ju.... necu moci caleta da oteram od kompa... a ni on mene.... 😀

Konacno neki dobar lov. Ovo cekam josh od DH2004.

Multiplayer preko Hamachija :zgran::Klanjanje

Poslednja izmena:
Vise bih voleo da je u pitanju fotografisanje zivotinja, i neka kinta da se vrti oko toga. Nesto vise nisam u fazonu da rokam zivotinje, makar i virtuelno.

Bilo bi dobro da bude treniranje kera ili budzenje istog :d
A tek ako bude rostilja, nista lepse nego kobaja na zaru u prirodi pa jos u co-op modu

Hehe... ne znam zašto, ali mi je ovo stvarno najbolesniji FPS žanr koji postoji.

jos samo da uvedu minigun ili BFG 😀

Ovo izmislili da seljaci ne bi morali vise da idu u shumu da ubijaju zivotinje, sad' to mogu i iz fotelje! 😀

Kad' li ce da naprave igru lovac na shkoljke!>?

A hoće li biti freestyle moda ? 🙂

Zna li se kad izlazi ovo krvoprolice (izginucu sa ocem oko ovoga)? 😀

Vise bih voleo da je u pitanju fotografisanje zivotinja, i neka kinta da se vrti oko toga. Nesto vise nisam u fazonu da rokam zivotinje, makar i virtuelno.
Za to je PS3 i igra Afrika 🙂

U svakom slučaju, The Hunter deluje kao prilično osveženje. Samo da ne posvete sve tehnikalijama, a onda samo nabacaju gomilu debilastih generičkih misija.

oragros, piše da je TBA. To je To Be Announced, odnosno biće naknadno objavljeno...

Potpuno se slazem sa tobom, mada nebih imao nista protiv da tamanim lovce, kad tako nesto naprave ja cu igrati. Malo podsecanje na crtani film:

Porky Pig " Ja sam sportista, strastan sam spotista" (sa puskom tamani jadne patke)
Patak Dacha "Ma grdan si mi ti sportista"

Poslednja izmena:
Imash Deer Avenger ako hocesh da tamanish lovce.

pa jel neko probao...?
jos uvek ne mogu da je nadjem za skidanje sa neta

Ja sam se registrovao na sajt ali nigde ne pise da ce da mi stigne vip kod. Jel se on mozda dobija preko invite-a? Po onim slikama ako onako stvarno izgleda igra ispasce trenutno najlepsa igra za pc. Priroda deluje prelepo!

Meni je VIP kod stigao u istom minutu, a niko mi nije poslao invite...(dodushe ja sam se registrovao vishe puta u zadnjih mesec dana :d)
Priroda je stvarno lepa kao na slikama (pokushao sam da uradim koju sliku iz igre, al print screen ne reaguje):S:
Igra se pokrece direktno sa njihovog sajta gde imate sve o svom profilu i igri. Nisam mnogo cackao, a ni igrao(otac prati tragove 😛) da bi malo detaljnije objasnio...

Sad vam ne treba vip kod, samo se registrujete i skidate 🙂 Djeluje extra, grafika je ok, al posto nikad nisam igrao igre slicnog tipa i slabo shta znam o lovu dobro bi mi dosao neki tutorial s obzirom da nema sanse da naidjem na zivotinju neku 🙂

'Oce biti neki mod da se umesto zivuljki ubace ljudi, a? :smoke:

Nazad
Vrh Dno