DaPimp
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2005
- Poena
- 680
Ako si mislio na 27bslash6 onda :
Sta si se uziveo ko da je tebi neko uzeo pare . Lik je kasnio sa uplatom i napravio extra foru. Naravno da ce kad tad morati da plati racun...
i to je samo jedina od mnooogih konverzacija(razmena mailova) u kojoj se pominju pare.
Ako mislis na ovog dont reply to ne znam nisam citao.
Uh kakvo lazno moralisanje, pises da se smejemo coveku koji vara ljude i poigrava se tudjim novcem i da se trebamo osecati krivim zbog toga. A pri tom je evidentno da lik sam smislja fore i da je to samo "Zezanje". A sve to pises sa mozda licenciranog win-a, ali ne i winrara, photoshopa, i gomile drugih alata koje nisi platio niti imas nameru, tu ti savest ne proradi ? Svesno pristajes da te kradu svaki put kad sipas benzin u svoj auto/motor, ni tu nemas problem, tu pristajes da budes zrtva kradje? Pozivas javno na neplacanje pretplate RTS-a jer te ljude TI nazivas sarlatanima i amaterima i samim tim i njima na neki nacin uskracujes prihode .. itd itd ...Kad bi krenuo tako plasticno da gledas na stvari skapirao bi da nista na ovoj planeti nije ispravno i da je Branko Copic resenje jedino pravo.
Meni ovo nije ni malo smesno, ovo je u stvari promovisanje prevare i sprdanje sa ljudima kojima se duguju pare, svi vi kada se iole malo nadjete osteceni (ruku na srce najcesce svojom greskom) onda u temi ISPALA! bacate drvlje i kamenje na ovakve ljude (neki cak idu da se licno obracunavaju sa prodavcima) a sa druge strane vam je smesno kada procitate o ovakvim mnogo ozbiljnijim ispalama, ja bi ovakve prevarante, sarlatane i lezilebovice lepo ladnokrvno naučio lekcijom zvanom Ingram u nogu, bejzbolka u stomak ili mavashi geri posred njuške pa neka onda mudonja malo razmisli o teranju sege sa tudjim parama.
Pa zasto da se ne smejemo? Evo moj primer: Imam kucu i radionicu u Borci i svaki racun koji dodje (za struju) placamo istog ili sledeceg dana kad stigne racun. A oni nama vracaju tako sto 4-5 puta mesecno nestaje struja na 7-8 sati.
Ovo sam ispricao jer mi se cini da je tema placanje struje sa slikom pauka![]()
Pa u zemlji Srbiji je normalno da se smejes kada te neko izje*e posteno za tvoj novac, meni to uopste nije smesno....
E, ja se iskreno nadam da ce se neko ovako poigrati sa svima vama u sobi oglasi i da cu na nekom drugom forumu citati o tome kako vam je placao rucno nacrtanim slikama macke, pasa, veverica itd... Posto vidim da pratis moje aktivnosti na benchu onda si trebao procitati da ja NEMAM ilegalan softver (to ti je nekako promaklo vidim i to samo da bi mogao da nalupetas gomilu stvari), jos jednom pozivam na NE PLACANJE tv pretplate jer sloziti se i davati novac za nesto sto NE VALJA, NEKVALITETNO JE, A I PLACANJE JE NAMETNUTO moze samo budala i ogranicen covek, sledeca crta tvog izlaganja je opet cist promasaj, ja sipam GAS koji je skoro pa tri put jeftiiji od Benzina, nemam para za kurcenje a ako mi podignu cenu GASA sigurno se vise necu voziti (postoje i drugi vidovi transporta osim automobila znas)....
Ko ti rusi plast sena (opet)?
I iz koje si ti bre price? Ovaj lik samo pravi dobru sprdnju a ti si nasao da nam moralises o nekakvim prevarama? Gde si ti video ovde prevaru dok svi ostali vide samo dobro zezanje?
Opusti se malo, ne valja stalno biti nategnut kao struna, moze srce da ti strada od toga![]()
Pa u zemlji Srbiji je normalno da se smejes kada te neko izje*e posteno za tvoj novac, meni to uopste nije smesno....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari