Šta je novo?

The guy that tried to pay his bill with a picture of a SPIDER is back...

Meni je ona sa paukom ipak prajsles :D

Hahahahhaha koji je ovo genije :) Iako verujem da dosta toga sam izmisli (i odgovore na njegove mailove), ali treba i to smisliti ;)

dont reply Ni ovo nije lose. Od nekod n-tog lika zezanje u mozak.

Meni ovo nije ni malo smesno, ovo je u stvari promovisanje prevare i sprdanje sa ljudima kojima se duguju pare, svi vi kada se iole malo nadjete osteceni (ruku na srce najcesce svojom greskom) onda u temi ISPALA! bacate drvlje i kamenje na ovakve ljude (neki cak idu da se licno obracunavaju sa prodavcima) a sa druge strane vam je smesno kada procitate o ovakvim mnogo ozbiljnijim ispalama, ja bi ovakve prevarante, sarlatane i lezilebovice lepo ladnokrvno naučio lekcijom zvanom Ingram u nogu, bejzbolka u stomak ili mavashi geri posred njuške pa neka onda mudonja malo razmisli o teranju sege sa tudjim parama.

Ako si mislio na 27bslash6 onda :

Sta si se uziveo ko da je tebi neko uzeo pare . Lik je kasnio sa uplatom i napravio extra foru. Naravno da ce kad tad morati da plati racun...
i to je samo jedina od mnooogih konverzacija(razmena mailova) u kojoj se pominju pare.

Ako mislis na ovog dont reply to ne znam nisam citao.

Poslednja izmena:
Ako si mislio na 27bslash6 onda :

Sta si se uziveo ko da je tebi neko uzeo pare . Lik je kasnio sa uplatom i napravio extra foru. Naravno da ce kad tad morati da plati racun...
i to je samo jedina od mnooogih konverzacija(razmena mailova) u kojoj se pominju pare.

Ako mislis na ovog dont reply to ne znam nisam citao.

Glupo mi je to sto ovde na benchu ispada fajt ko onomad za slusalice od 150-200 din pa se maltene pola foruma dogovori da nakanta tipa koji verovatno nije ni znao da su falsifikovane a svi se slatko smejete prevarama od po par hiljada dolara. Zar to ne izgleda licemerno?

Meni nije jasno gde si ti video prevaru od 1-2k $ ?

Uh kakvo lazno moralisanje, pises da se smejemo coveku koji vara ljude i poigrava se tudjim novcem i da se trebamo osecati krivim zbog toga. A pri tom je evidentno da lik sam smislja fore i da je to samo "Zezanje". A sve to pises sa mozda licenciranog win-a, ali ne i winrara, photoshopa, i gomile drugih alata koje nisi platio niti imas nameru, tu ti savest ne proradi ? Svesno pristajes da te kradu svaki put kad sipas benzin u svoj auto/motor, ni tu nemas problem, tu pristajes da budes zrtva kradje? Pozivas javno na neplacanje pretplate RTS-a jer te ljude TI nazivas sarlatanima i amaterima i samim tim i njima na neki nacin uskracujes prihode .. itd itd ...Kad bi krenuo tako plasticno da gledas na stvari skapirao bi da nista na ovoj planeti nije ispravno i da je Branko Copic resenje jedino pravo.

Poslednja izmena:
Uh kakvo lazno moralisanje, pises da se smejemo coveku koji vara ljude i poigrava se tudjim novcem i da se trebamo osecati krivim zbog toga. A pri tom je evidentno da lik sam smislja fore i da je to samo "Zezanje". A sve to pises sa mozda licenciranog win-a, ali ne i winrara, photoshopa, i gomile drugih alata koje nisi platio niti imas nameru, tu ti savest ne proradi ? Svesno pristajes da te kradu svaki put kad sipas benzin u svoj auto/motor, ni tu nemas problem, tu pristajes da budes zrtva kradje? Pozivas javno na neplacanje pretplate RTS-a jer te ljude TI nazivas sarlatanima i amaterima i samim tim i njima na neki nacin uskracujes prihode .. itd itd ...Kad bi krenuo tako plasticno da gledas na stvari skapirao bi da nista na ovoj planeti nije ispravno i da je Branko Copic resenje jedino pravo.

E, ja se iskreno nadam da ce se neko ovako poigrati sa svima vama u sobi oglasi i da cu na nekom drugom forumu citati o tome kako vam je placao rucno nacrtanim slikama macke, pasa, veverica itd... Posto vidim da pratis moje aktivnosti na benchu onda si trebao procitati da ja NEMAM ilegalan softver (to ti je nekako promaklo vidim i to samo da bi mogao da nalupetas gomilu stvari), jos jednom pozivam na NE PLACANJE tv pretplate jer sloziti se i davati novac za nesto sto NE VALJA, NEKVALITETNO JE, A I PLACANJE JE NAMETNUTO moze samo budala i ogranicen covek, sledeca crta tvog izlaganja je opet cist promasaj, ja sipam GAS koji je skoro pa tri put jeftiiji od Benzina, nemam para za kurcenje a ako mi podignu cenu GASA sigurno se vise necu voziti (postoje i drugi vidovi transporta osim automobila znas)....

aman bre, pa jel mozes ti da skapiras foru sa paukovima kao samo foru i nista drugo. Nemoj da trazis problem tamo gde ga nema.

Meni ovo nije ni malo smesno, ovo je u stvari promovisanje prevare i sprdanje sa ljudima kojima se duguju pare, svi vi kada se iole malo nadjete osteceni (ruku na srce najcesce svojom greskom) onda u temi ISPALA! bacate drvlje i kamenje na ovakve ljude (neki cak idu da se licno obracunavaju sa prodavcima) a sa druge strane vam je smesno kada procitate o ovakvim mnogo ozbiljnijim ispalama, ja bi ovakve prevarante, sarlatane i lezilebovice lepo ladnokrvno naučio lekcijom zvanom Ingram u nogu, bejzbolka u stomak ili mavashi geri posred njuške pa neka onda mudonja malo razmisli o teranju sege sa tudjim parama.

Pa zasto da se ne smejemo? Evo moj primer: Imam kucu i radionicu u Borci i svaki racun koji dodje (za struju) placamo istog ili sledeceg dana kad stigne racun. A oni nama vracaju tako sto 4-5 puta mesecno nestaje struja na 7-8 sati.
Ovo sam ispricao jer mi se cini da je tema placanje struje sa slikom pauka :D

Meni i dalje nije jasno gde je tu prevara od 1-2k $ ?
Gde je uopste tu prevara nasalio se sa paukovima racun ce morati da plati kad tad ( ako ne odma onda kasnije sa kamatom)

Niti su u pitanju 1-2k $ niti je prevara

Heh, citam i ne verujem sta se pise ovde. stormwatch153 ubio topik, moze lock :)
Ozbiljna je to prevara sa paucima, ne dajte se prevariti. Mislim cmon, grow a sense of humor.

Pa zasto da se ne smejemo? Evo moj primer: Imam kucu i radionicu u Borci i svaki racun koji dodje (za struju) placamo istog ili sledeceg dana kad stigne racun. A oni nama vracaju tako sto 4-5 puta mesecno nestaje struja na 7-8 sati.
Ovo sam ispricao jer mi se cini da je tema placanje struje sa slikom pauka :D

Pa u zemlji Srbiji je normalno da se smejes kada te neko izje*e posteno za tvoj novac, meni to uopste nije smesno....

Posle paukova ce doci Ljudi u Crnom :)
Edit:
Pa u zemlji Srbiji je normalno da se smejes kada te neko izje*e posteno za tvoj novac, meni to uopste nije smesno....

Meni brdo ljudi duguje moje da ne kazem krvavo zaradjene pare (tesko zaradjene) ali to nije razlog da se ne smejem sto covek pokusava na duhovit nacin da plati struju sa crtezom.
I meni da neko pokusa da plati sa crtezom prvo bi poceo da se smejem i na fin nacin bi mu rekao da ne moze :D

Poslednja izmena:
Znate kako, humor je jedino u zemlji Srbiji sto nam je ostalo. Tako da ljudi, ne dirajte nam humor, jer ako nam i to oduzmu, uzeli su nam sve. Ako covek sa vremena na vreme ne moze da se nasmeje ponekoj sali (koja ne vredja nikoga, naravno), onda taj zaista i ne zivi.

E, ja se iskreno nadam da ce se neko ovako poigrati sa svima vama u sobi oglasi i da cu na nekom drugom forumu citati o tome kako vam je placao rucno nacrtanim slikama macke, pasa, veverica itd... Posto vidim da pratis moje aktivnosti na benchu onda si trebao procitati da ja NEMAM ilegalan softver (to ti je nekako promaklo vidim i to samo da bi mogao da nalupetas gomilu stvari), jos jednom pozivam na NE PLACANJE tv pretplate jer sloziti se i davati novac za nesto sto NE VALJA, NEKVALITETNO JE, A I PLACANJE JE NAMETNUTO moze samo budala i ogranicen covek, sledeca crta tvog izlaganja je opet cist promasaj, ja sipam GAS koji je skoro pa tri put jeftiiji od Benzina, nemam para za kurcenje a ako mi podignu cenu GASA sigurno se vise necu voziti (postoje i drugi vidovi transporta osim automobila znas)....

Ko ti rusi plast sena (opet)?
I iz koje si ti bre price? Ovaj lik samo pravi dobru sprdnju a ti si nasao da nam moralises o nekakvim prevarama? Gde si ti video ovde prevaru dok svi ostali vide samo dobro zezanje?

Opusti se malo, ne valja stalno biti nategnut kao struna, moze srce da ti strada od toga :)

@stormwatch

zaboravljas da se radi o uredjenijoj zemlji i o odnosu izmedju pravnog lica (verovatno vece kompanije) i fizickog. zna on vrlo dobro da ce da plati racun kad-tad i to kroz nos, ako vec prihvatamo da se ne radi o fikciji. mada se meni cini da je sve izmisljeno.

sve je to, dakle, miljama daleko od sitne prevare izmedju dva fizicka lica u srbiji, mada sumnjam da bi bilo gde u svetu spor oko 200 din otisao preko osude drustva. sto se desilo u tvom primeru, ako sam dobro razumeo.

Pa naravno zato se i ja pitam gde je tu prevara ...
Kad bi moglo tako da se vrse prevare uff ...

Otje neko da mi proda neki PC platjam na odlozeno sa raznim slichitzama xD

^Moze. Ako ponudis Mona Lizu original, mozes da nosis moj komp. Ma to hell with comp, dacu ti i stan gratis + jos jedno imanje :d:d:d

Ko ti rusi plast sena (opet)?
I iz koje si ti bre price? Ovaj lik samo pravi dobru sprdnju a ti si nasao da nam moralises o nekakvim prevarama? Gde si ti video ovde prevaru dok svi ostali vide samo dobro zezanje?

Opusti se malo, ne valja stalno biti nategnut kao struna, moze srce da ti strada od toga :)

:D:D:D Jooo tebe sam cekao, ti mi pricas o prevarama a isao si da kantas onog jadnika za slusalice od 5 i kusur eura.......hahaahahaha.......

Taj "jadnik" je javno priznao da je svesno prodavao fake sluske kao prave za punu cenu pravih. To se u mom recniku zove prevara za posteno placen novac.

I sta ces sad fajteru? I dalje je ceo svet protiv tebe? :)

Storm razumi da ovde nema pravare
Ne duguje on miki mikicu pare i nudi mu slicice vec banci ili kom vec pravnom licu kome ce morati da plati kad tad (kasnije i sa kamatom )... Cisto je napravio extra foru sigurno nije mislio da ce stvarno da izbegne da plati.

Poslednja izmena:

Ne vredi bratac. U zemlji gde je lestvica morala spustena jako nisko, izgubices previse zivaca dokazujuci nesto, sto ostali ne zele da cuju.

Vrh Dno