Šta je novo?

The Godfather

BitrAtE je napisao(la):
ta slika je fake!

Ne bih rekao da je fake, zato sto ni oficijelne slike iz igre ne izgledaju bolje (sta vise izgledaju isto). Evo par screenshot-ova iz igre uzetih sa Gamespot-a (PC verzija). Ako je ova grafika bolja od one iz Mafia-e, onda ja ne znam sta je dobra grafika. :D

LEGENDARNA :type: Mafija ostaje nepravazidjena uprkos trudu EA :wall: da naprave dobru igru podbacili su i razocarali mnoge.Po slikama mi se cini da je grafika ocajna.A neverujem da su misije interesantnije.

Poslednja izmena:
The Godfather Cost EA $810 Million - briefly
(hx) 06:38 AM EST - Mar,20 2006 - Post a comment / read (3)

No, really. Sure, game development clocked in around $10-20 million, but when EA announced the game would be delayed, missing the critical holiday sales period, the financial impact on the company was somewhere in the realm of $800 mill. Now at the $40 price point, EA is making it even more difficult to recover their losses. The game ships this week for PC and current generation consoles. EA's version of The Godfather for the 360 will not be ready until late this year.
The game is the most complex yet attempted by the publisher - it is the first of its "open world" games where players can take a number of different directions in the mafia environment, rather than climb through levels. It has three different endings, including one that is close to that of the original movie.

"It's been very difficult to pull off and we've had one slip - from November to March - but we've managed to move it from being ordinary to extraordinary with the extra tuning that it needed," David De Martini, executive producer of The Godfather, told the Financial Times.

Haha, ovaj krš koji upravo deinstaliram sa zadovoljstvom je odneo skoro milijardu dolara :D

hahahaha, sta reci osim crkni EA smradu nijedan [:D]

Povlachim sve shto sam rekao sem da igra ima odlicnu pricu po ugledu na kultni film :) ******...deinstall...

filipenko je napisao(la):
The Godfather Cost EA $810 Million - briefly

Kad covek cuje ovakvu vest prosto mu bude drago :)

mada da se ne zavaramo mislim da EA nije izgubio toliko novca nego jednostavno nece zaraditi toliko (toliko su planirali da zgrnu za vreme novogodisnjeg i bozicnog hype, i verujem da bi im uspelo bez obzira koliko je igra losa, mislim o njoj sam citao na x mesta nevezanim za igracku ili komp. industriju sto govori mnogo o tome koliko su ulozili u reklamu :p)

Dali netko zna kako se izlazi iz auta, jednom kad uđem u njega nikako ni sa jednom tipkom nemogu van.

Marac je napisao(la):
Dali netko zna kako se izlazi iz auta, jednom kad uđem u njega nikako ni sa jednom tipkom nemogu van.
Svi imaju taj problem s "narodnim" verzijom igre :) bad crack... :)

los crack.koristi clone.

jos nisam probao kuma (verovatno cu veceras).zaista je zalosno sto se nisu pomerili posle 4 godine od mafije.
EA je stvarno smece (ako se izuzme burnout za ps2:))

Jel vi hocete da kazete da su ove slike odozgo slike iz Godfathera. Pa ako je tako onda se postoji samo jedno pitanje: Da li su ti ljudi iz EA normalni, kako su mogli da puste ovako nesto. Smesno.

killbane je napisao(la):
Jel vi hocete da kazete da su ove slike odozgo slike iz Godfathera. Pa ako je tako onda se postoji samo jedno pitanje: Da li su ti ljudi iz EA normalni, kako su mogli da puste ovako nesto. Smesno.

Nazalost to su screenshotovi iz same igre. :( Po pitanju grafike ocekivao sam vise, narocito posle onakvih promo screenshotova, ali izgleda to je bila "zvaka za ludaka"! :mad:

Marac je napisao(la):

Koristi Daemon Tools 4 za pokretanje backup-a igre.

Igra je radjena za PS2, pa portovana za vas, otkuda i takva grafika :)

driver je napisao(la):
Igra je radjena za PS2, pa portovana za vas, otkuda i takva grafika :)

Da da...prokleti PS2! Zbog njega su upropastili potencijalni hit i jos mnoge druge od pre (npr. R6 Lockdown). ;)

P.S. Osecam da ce sada dobro nam poznati samoproklamovani PR Sony-ja, krenuti u zucnu raspravu. :D

Poslednja izmena:
Ne necu, nego cu da ti objasnim kako stvari rade :)

PS2 je iskljuchivo mashina za igranje, na kojoj se upravo zaradjuju najvece pare (sve ostale platforme zajedno ne zarade/prodaju toliko).

PC je general purpose mashina koja uopshte nije namenjena za igranje, ali moze i za to da sluzi, a gomila kartica i njihov shestomesechni ciklus nije tu da bi vi imali bolje igre, nego da bi vam oni uzeli pare i prodali novi engine :)

Hocesh dokaz odmah ? Evo ti si rekao kako su unishtili igru jer grafika nije dovoljno dobra :)

Evo ti josh jedan. Pogledaj shta si sve stavio u potpis :D

Poslednja izmena:
driver je napisao(la):
Ne necu, nego cu da ti objasnim kako stvari rade :)

PS2 je iskljuchivo mashina za igranje, na kojoj se upravo zaradjuju najvece pare (sve ostale platforme zajedno ne zarade/prodaju toliko).

PC je general purpose mashina koja uopshte nije namenjena za igranje, ali moze i za to da sluzi, a gomila kartica i njihov shestomesechni ciklus nije tu da bi vi imali bolje igre, nego da bi vam oni uzeli pare i prodali novi engine :)

Hocesh dokaz odmah ? Evo ti si rekao kako su unishtili igru jer grafika nije dovoljno dobra :)

Evo ti josh jedan. Pogledaj shta si sve stavio u potpis :D

E zato jedan Oblivion nece izaci za PS! :D ;)

Zashto ? :) Pa izaci ce za X360, a PS3 je josh daleko, izaci ce sledeci elder scrolls na njemu, budi siguran :)

driver je napisao(la):
Zashto ? :) Pa izaci ce za X360, a PS3 je josh daleko, izaci ce sledeci elder scrolls na njemu, budi siguran :)

Ma znam i sam, nego tesim sebe, revoltiran cinjenicom da GT4 nikada nece izaci za PC! :S:

Jeste, izaći će sledeći Elder Scrolls na njemu za jedno 5 godina, koliko je i ovom trebalo :d

Sreca da su magije, machevi, munje, kling-klang :), inache bi se potresao na tu izjavu :D

Fooj, odvratno izgleda... o cemu li su ljudi iz EA mislili (ako su uopste mislili) kada su pravili ovu glupost?

filipenko je napisao(la):
Jeste, izaći će sledeći Elder Scrolls na njemu za jedno 5 godina, koliko je i ovom trebalo :d

Sto se mene tice ne mora nikad ni da izadje. :D PS3 nece propasti ako se ta igra ne pojavi na njemu. ;)

eternity je napisao(la):
Da da...prokleti PS2!

Pre bih rekao da je PC proklet (i to mnogo) nego PS2 ili bilo koja druga konzola. Proklet je po pitanju novca koji trazi za sve ucestaliji upgrade. Evo ja npr. bih trebao da dam jedno 500€ (ako ne i vise) za upgrade da bih mogao da igram ove nove naslove. Koliko cu biti miran sa tom novom konfiguracijom, godinu dana i mozda koji mesec vise. Neka hvala, pre cu tih 500€ dati za PS3 i biti miran godinama. Takodje postoje jos pametniji nacini da se potrosi ta suma novca. Stavite prst na celo i zapitajte se jos jedanput ko je vise proklet PC ili konzola. A sto se tice toga da konzole unistavaju PC trziste igri (u smislu da su neke igre za PC losije zbog toga sto su radjene i za konzole) ni sa tim se ne bih slozio zato sto one ne mogu da uniste nesto sto je vec unisteno. Da PC trziste igri se i ovako svelo ko ce da izda napredniji engine i slicne gluposti, a ne na neke krupnije inovacije u igri po kojim bi se igre razlikovale jedna od druge. Eto toliko.

Pozdrav. :wave:

kontrole hahahah

Mis je invertovan, kada pomerite mish u levo on ide desno i obrnuto... postoji opcija invert mouse ali ne reaguje... a da bude josh bolje na gore i dole radi bez problema... znaci samo za levo desno ne radi invert... trazio sam po stranim forumima i nista... ako neko zna na kom forumu za igre bih mogao da nadjem objasnjenje kako popraviti ovo cudo...

znaci igra je djubre? jel' vredna gusenja protoka?

Ona slika sa kolima nije fake.Grafika izgleda bas tako nekako sem "facijalne animacije",to je jedino dobro odradjeno.

ja imam jedan problem, kad instaliram igru, pokrenem je, dobije EA uvodni ekran, i posle me izbaci na desktop... ne koristim narodnu verziju, vec backup verziju.... sta moze biti u pitanju? znaci, ni ne udjem u menije, vec me baci na desktop.... celeron D 2.4ghz, msi gf6600gt, 1bg rama, soundblaster live 24bit, drajveri za nvidiju 82.10 sa 3dgurua....itd... aj neko pametniji od mene da predlozi sta da radim?

poz i thx za odgovor!

E bre ljudi meni je iskreno mafija bila mnogo bolja...imao si barem da djuskas kola i da se trkas a ovde je sve crap salju te sa jednog kraja grada na drugi,pa te salju na treci da ti ovaj kaze da je tvoja meta na cetvrtom,znaci no big deal za Godfathera,ali ipak film je film
sad jos samo da naprave Davincijev kod kao point & click i svet je poludeo

Danas sam istalirao KUMA i ocekivao sam mnogo.Igrao sam Mafiju mesecima a sad sam ocekivao da cu i Kuma igrati isto toliko.Upocetku mi se iole svidela kreiranje sopstvenog lika itd. ali posle igra je bruka ne samo grafika to bi im i oprostio ali misije su...... :mad:
Igru sam izbrisao i ne znam gde su EA-i otisle tolike pare za igricu posto je igra pun promasaj.

Poslednja izmena:
Imam jedan problem... (naravno osim misa) kako se izlazi iz kola? Iskreno... mafija mi je bolja... svidjaju mi se oni detaljcici kao sto je ucenje obijanja svakog auta posebno, sto se svaka misija razlikuje i sto je prica mnoogoooo dobra i svaki put kada sam je preso, nije me ostavila ravnodusnog... :)

Vrh Dno