Naravno, kako si me samo provalio? Koristim tajne metode kvotovanja postova, kao i mistični sistem smajlija :smoke:Rajke je napisao(la):Tako je covece apsolutno si upravu prosto neverovatno kako si sve pogodio dodje mi da se zapitam...a da ti mene ne proganjas slucajno???!!!
MrSa je napisao(la):e, bre vi konzolasi, stvarno ste nedokazani!![]()
Naravno da nije tako na konzoli. Konzola ima analogan kontroler koji reaguje savršeno. I to je po mom mišljenju i razlog zašto su tamošnje igre dosadne - gameplay izazovi su na nivou najprostijih stvari, poput odgovarajućih kontrola koje treba pritisnuti u pravom momentu radi rešavanja određenih zagonetki i problema i slično, a ostalo se rešava autoaimom :d Na PCu je uglavnom obrnuta situacija - i to je upravo razlog zašto sve konzolaške igre deluju bezveze (osim grafike) na PCu - sa sistemom kontrola koji ima PC dolazi do izraženih problema sa kretanjem, pošto su tastatura i miš digitalnog karaktera, dok ono što se tamo autoaimuje na PCu postaje pičcin dimgoran.rs je napisao(la):MGS2 na PC ima uzasne kontrole.Meni je bila neigriva.Ako je tako i na konzoli onda :wall:
LOL pa 100x bolje nece izgledati ni PS3 igre ma sta to 100 ili 100000000000000000 puta podrazumevalo (stvarno bas bih voleo pojasnjenje, sta ima 100 puta vise poligona, malo sutra, ima 100 puta vece texture u onih 4 mb video rama da hoce to al juce)... igre je protip da pokaze sta znaci slab hardver... uzasne kontrole, uzasan zvuk, interfejs, uzasna grafika, sve je uradjeno sa copy paste u igri ima 3 modele kola 3 modela neprijatelja (jedan debeli brka posebno zastupljen ima ga na svaka 3 metra u onim utvrdjenjima samo on i postoji i to 100x koji deja vu), sve zgrade su iste unutra, a i spolja itd. Igra je dno dna i kakno neko moze uopste ovo da hvali ako je ikad video ljudsku igru (Mafija napr).Veton_Pg je napisao(la):E braco ja sam konzolas i meni je ps2 tri put bolji od kompa pa pricali vi sto ocete mozda The Godfather ne izgleda najbolje ali ima igrica koje izgledaju sto puta bolje.
I TACKA
PS2
sta mislite, sta je bolje, ps3 ili xbox 360? Ja mislim ps3!
LOL u pravu si, mada kad sam ovo pisao nisam ni razmisljao o nekom pojedincu cisto moje razmisljanje na ovu temu (jer zaista me odusevilo to kako su jednu dobru ideju upropastili losom izvedbom)... zapravo samo sam izneo neke ocigledne argumente... ali neki ljudi zaista nece ni da procitaju napisano... sto se mene tice ja se povlacim iz ove teme, i tako, ko sto rekoh, ovo je odavno zrelo za katanac... verujem da sam i o samoj igri dao dovljno informacija pa nije sve bilo OT...joriq je napisao(la):Mare, nasao si s kim ces da se raspravljas! :d Covjeku je prvi topic doslovno glasio
edit: da ne bude da izmisljam: http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=94373
topic godine, definitivno! :wave: :zgran:
S-man je napisao(la):Ja sam veceras instalirao The Godfather i odigrao nekih 30 minuta. Interesantna je atmosfera igra, ali su kontrole lose odradjene. Grafika je prosecna. Dobro je sto lik moze da se kreira. Solidna igra, ali fenomenalna Mafia je mnogo, mnogo bolja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari