Šta je novo?

The Godfather II

• Začetnik teme Začetnik teme psyman
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
the-godfather-ii-20081219092736380.jpg

http://pc.ign.com/objects/953/953340.html

Joj, dobre grafike 🙂

provali mu šešir. Ja bih ga bolje modelirao u prvom satu druženja sa MAX-om...

Poslednja izmena:
Jesu ovi ozbiljni? 😀 Sta je ovo, PS2 verzija? Nek zaobidju Mafiu II barem godinu dana pre ili posle izlaska ako nameravaju da prodaju 100.000 primeraka.. 🙂

Pa jel su ovi iz EA normalni?
Jel ovo treba da bude konkurencija Mafiji 2 ili GTA :trust:???? :laugh::laugh::laugh::laugh:

Makar su iskreni...nisu objavili bullshotove niti fancy gifove😛

Gledao sam neki trejler i daj boze da ovo bude kao Scarface u najboljem slucaju, ali i u to sumnjam. Stealth egzekucija - dotrcis iza tipa, stanes i koknes ga u glavu kao u TM2 i on padne mrtav. 😀 Od fizike ni traga ni glasa.

Ne znam da li je ovo final igrao sam prvi deo.Ako je ovo final e ***.Nadam se da ce biti bolje.Isto je bilo sa gta 4 kada je izsao grafika teksture pucalo na sve strane(bar sam video i cuo meni na pocetku ali sam napravio)Nadam se da ovde nece biti isti slucaj.Za izlazak igre se pominjao 12 pa 27 februar ali sam video da je moguce da ce konacno izaci u aprilu

Poslednja izmena:
Grafika nije neshto ali izgleda da ce da malo razviju sistem vodjenja mafije, pljachkanja i tih stvari.

Pojavila se napunjena verzija 😉

skida se upravo, utisci ujutru 😀

Gta 4 je klon scarface i godfahtera. Pogledaj ono kad te policija juri.

He, he, he, baš sam se lepo nasmejao. Legenda kakva je GTA (pa makar i bila četvorka) da bude klon ovih ljigavih i dosadnih igara?? He, he, he, baš si mi ulepšao jutro, sinak! He, he, he...

Pa desava se, gresi covek. Mozda sam i ja nekada zbbzz...
Jel probao neko ovo?

Probao, fino izgleda iako nista specijalno graficki, mada dosta bolja od keca, kamera me uzasno smara kad se izvadi pistolj, mozda je tako bilo i u prvom delu, ne secam se, upravljivost isto nije to to

par shotova

gf1.jpg

gf2.jpg

gf3.jpg

Napokon je i izasla igra 🙂

Majko Bozija kakve slike! Ovo mora da se igra!

^
Nemojte da se sprdate 😀
Na poslu sam a firma ima restrikcije na razno razne stranice koje su "entertainment" karaktera 🙂 tako da ne mogu sam da pogledam na netu!🙂

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno