Šta je novo?

The Forest

FDC21F635F9033628A9CE0041FFE321BEDE121F3

C8F2ECFFB94F1B9EC1C8B2415DE348191CC0C330

0BA3D0F7B4CAC04E9228EAFDBCEF4B835765582F

03519619BE095E1C2B5BF6FFE1376BDDA622D80F

5303AB08896CEF80ADBAE9606E7399413B876184

70AEC01B0A8561A8B5A8EBBC2569D06F678B04DE

:shock:

Poslednja izmena:
Aj ko proba neka napise vredi li se cimati oko nabavke..

Koji je ovo endzin? ne deluje nista posebno.. Nije toliko ni bitna grafika, samo da nije od pre 2010 standarda a vidim trava i dalje probija kroz stene pa sve deluje malo nedovrseno :)

trava i drvece su pravi horor

Pa igra ne da nije ni dovrsena nego je bukvalno jedva u playable stanju, ne znam sta ocekujete od alphe??

Sta sve necu procitati...

Da, s'obzirom da je teški alfa build odlično radi.

@hsv.stoned

Mislim da je u pitanju Unity engine.

Ma ako ovde ne mogu da lovim tapire i pravim torbice preskacem ja ovo.:D

Pojavio se repack od 633 mb.

meni grafika izgleda odlicno, bas onako kvalitetna i prijatna za oko...

dakle grafika je mnogo bolja nego sto sam ocekivao, a ocekivao sam losiju, jer sam kontao da je ovo naslov samo za oculus rift...

te da sumiram, jako prijatna grafika [prijatna u fazonu Outcasta], gole ribe, samo jos Oculus fali :D

Samo ovo je bilo... ***e odsece se ziv u onoj pecini i u bezaniji se udavih u potoku. :D Najgore je sto pola zvukova fali i tacno se vidi da je ovo neka alfa. Grafika je nista spec, ali sa motionblurom nekad deluje interesantno, a gameplay je ocigledno i logicno pure survival sa skupljanjem materijala, pa ko koliko prezivi.

Uspeo sam da sklepam kolibu koja nema nikakvu funkciju. Najgore je to sto balvani beze kad srusis drvo pa moras zuriti kako bi stigao da pokupis zaostale jer se bukvalno izgube negde. Kotrljaju se na najblazoj nizbrdici, a kamo li necemu strmijem.
Sa onom sekirom jedva uspem jednog, dvojicu da ubijem. Jedini nacin spasiti se od prvog grupnog napada je pokupiti flare gun iz pecine i sa njim pucati na njih. Ima cak neki bug da ga pokupis vise puta. Dupliraju se itemi cesto sami od sebe na dropu i pickup drugog.
Grafika mi je skroz ok. Kad se malo vise istrazuje, ima super detalja u sumi. Ne bih da ih spojlujem. Drzac za balvane nema nikakvu funkciju ili ne znam da ga koristim.
Sve u svemu za verziju 0.01, dobra je igra :)

Meni zakuje na loading screen-u... Evo vec 5 put

^
Meni takodje!

I meni, ali sam sačekao malo i učitalo je. Izbrisao sam nakon što sam propao kroz zemlju i umro. A pre toga sam kanibala udario 15-20 puta sekirom i ništa mu nije bilo.

Najveci problem kod igre je sto nema save,koliba je glupost teska nista ni ne omogucava samo da se probudis u noc i onda te napadnu stvorenja,prvi put te ostave u pecini sledeci put si mrtav i sve iz pocetka.Lep koncept ali treba jos dosta da se doradjuje igra.

Nisam jos probao ali ako budem cesto tako ginuo i kretao ''od nule'' mislim da cu pozeleti arsenal iz serious sam-a :) :d

prvi put pogines, pokupis odmah u pecini flare gun i rokas :)

za izbacivanje posle loadinga, meni je pomoglo:
FIX FOR CRASH ON LOADING SCREEN
Someone figured this out and this worked for me

To resolve this problem you have to do this

- Click on Start - and in search type regedit and press enter.
- Go to HKEY_LOCAL_MACHINESystemCurrentControlSetControlSession ManagerSubSystems
- Make backup of your key! Click on File menu and choose Export. Give it a name and choose the destination. Click Save and there it is - a backup of your SubSystems reg key. Just in case you want the original key back.
- Doubleclick on Windows key in the right pane.
-In Value data field scroll left or right using arrow keys until you find this
SharedSection=1024,3072,512. Change 3072 into 4096 so it reads SharedSection=1024,4096,512
httpi60.tinypic.com97616c.jpg
- Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
- At the command prompt, enter bcdedit set IncreaseUserVa 4096
- Restart the computer.
- Start the game and wait (you have to wait several minutes)!

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg

Jel ovo vezano za narodnu verziju? Nisam još uvek skinuo da probam.

To su sasvim ok temperature, ni blizu opasnim :)

To su sasvim ok temperature, ni blizu opasnim :)

sve je dobro dok ne zakuca stotku, citao sam sto je neki lik igrao igrice a graf 100 stepeni :D kaze nije ni znao da je to lose haahah
mada na ovim temperaturama grafa koja kopa kriptovalute ne bi trebala da prelazi 70c uz tipa 40-50% fan, a to je kopanje, ovo je ipak igrica, moralo bi makar manje
probaj da zamenis pastu i ocistis sve

GPU je ovde stalno 99%, sve na high, a 6870 Barts je 80C+ chip. Tanki ventovi na 65% ~1000rpm necujni.. na 70C GPU, naponska i mem. idu do 65C pod pasivcima... sobna 24C.
Kopanje scrypte manje mi grejalo kartu od ove igre. Mada mogao bih da zamenim pastu...

Jel ovo vezano za narodnu verziju? Nisam još uvek skinuo da probam.

...ovo je onaj repack 633 MB ali izbacivalo je ljudima i na steam verziji.

Poslednja izmena:
Jel neko ima resenje za zamrzavanje kod loading skrina , ono gore mi ne radi?

^Probaj nesto od ovoga:

da instaliras uplay prvo,
da smanjis resoluziju na 640x400, posle loading-a i uvodne scene, vrati na normalnu,
da probas foru iz watch dog-a guglaj disablepagefilecheck, reko bih da kod mene pali :)

G3220, 2gb, ssd, w8.1 x64

Kada spustim sva podesavanja na minimum i rezoluciju na 1280x720 moze da se igra, uposte ne izgleda lose ali kao da nesto fali, nekako kao da postoji neko usporenje mada mislim da je to zbog nedostatka memorije jer mi se isto desava i sa battlefield trojkom. Rekao bih da je zaista minimum 4 GB rama kao sto su i napisali.

Bagovi postoje, recimo, kad su me savladali, budim se u nekoj pecini, totalni mrak, kad ono vidi se suma daleeeko iznad mene... uf... izasao sam iz igre momentalno.. zaebi.. drugi put.. :D:D:d

A šta ako bi oko sebe napravio krug malih fajrplejsova, pa da bi došli, morjau kroz vatru? :D Ne znam koliko dugo gori pre nego što se sama ugasi i da li se uopšte gasi. Ja čekam bar nekoliko pečeva pre nego što krenem sa ovim.

Na Kinguinu već ima da se uzme za malo preko 9 evra :)

Inače, koliko toga još treba da se završi može da sugeriše i veličina instalacije...requirement je 5 GB, a trenutno instalacija alfa verzije igre zauzima 1 GB prostora.

The Forest Hotfix v0.01b

Saving at small shelter now works
Fixed issue where camera would spin during plane crash if a controller was plugged in
Fixed enemies sometimes disappearing after a few days
Improved tree collision
Fixed log cabin floating
Fixed some leaves not connected to trunk
Improved stuttering/performance
Removed lights from blue cave creatures
Fixed trees vanishing when exiting caves
Fixed bug where cave sounds could be heard above ground
Spelling mistake on shelter ‘warmth’ in book
Improved collision in some cave areas
Fixed missing cliff detail texture
Ocean shouldn’t loose render texture on start