Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

imao sam sličan problem sa save-om i nisam uspeo da nađem rešenje sem da se vratim na najnoviji raniji save... tako da sam tad batalio igru i gledam da je uzmem za Steam kako bih se kolko-tolko zaštitio od takvih problema u budućnosti :)

Uf al ces se zastititi ... :D

Marti, u tvom slucaju ce pomoci low resolution texture pack. Kvalitet tekstura na nizim rezolucijama ostaje isti a kako ti koristis jednu od nizih, svakako razliku jedva da ces primetiti a dobiti na performansama primetno. Moguce je da se igra rusi tamo gde ima puno da renderuje - tu bi low res texture pack mogao pomoci.

Jedan od najboljih klipova ovog tipa...

[YOUTUBE]-SEuoEJkODE[/YOUTUBE]

but then i took no arrow to the knee :D

Gospon moderator, ovaj video je kickass :) I like it.

Uskoro

2cpq2ba.jpg

DLC za Skyrim ce se zvati Dawnguard po svemu sudeci :)

Jedva cekam ! :)

Ixinho, preduhitrio si me - sekundi su bili u pitanju :D

Novi momenti - puk'o mi je i Win (nema sanse ni repair, ni safe mode - jednom recju nista) tako da mora da padne reinstal Wina, samim tim i Skyrima iako je instaliran na posebnoj particiji.
Lako cu sacuvati sejvove ali me interesuje kako sacuvati modove posto je Skyrim bez njih iskreno govoreci mnjeh a instalirani su preko Nexus aplikacije (znaci nista download - copy files gde treba). Drugim recima, koja je najbezbolnija opcija sa sto manje cimanja?

Ako kazes da je na 2. particiji instaliran, lepo sacuvas to negde, kad sredis Win instaliras ponovo Skyrim patchujes ga na verziju kojoj je bio, i preko toga prekopiras to instalirano od pre, i svi modovi su na mestu. Samo da i NMM ima spisak tih modova moras nekako da izvuces i njegovu instalaciju ili bar neki fajl/folder gde drzi fajl sa spiskom modova.

1. Sta da prekopiram - nesto konkretno kao npr sadrzaj Data foldera ili sve sto nedostaje nakon reinstala.
2. To me zivo i interesuje, gde da nadjem te fajlove/foldere od NMM kako bih ih bekapovao ili bar izvukao spisak modova radi kasnije ponovne instalacije.

Poslednja izmena:
Ljudi pomoć ne znam zasto se ovo dešava.

Graficka Ati radeon Msi hd6770.
Dok sam furao 9800gt sve je bilo ok.

To se meni desavalo na laptopu sa Ati 6550, medium detalji. Bili su u tom trenutku poslednji drajveri. Kad sam smanjio detalje, slika je bila ok

Evo i ja napokon kao zavrsio ovo. Mislim na sve bitnije kvestove.

I ovo je tako nezanimljivo, neinventivno, monotono... Kvestovi su boranija, pogotovo guild kvestovi. Oblivion bar to ima bolje odradjeno.

Storytelling takodjer jako los.

Sve djeluje samo kao placeholder za ovaj veliki svijet.

starac podrzavam, i meni ovo jedino lepo izgleda, presao sam mainstory i kasnije ubrzo obrisao jer je igra pocela da brljavi, poceli da nestaju delovi zemljista... odjednom plivam u vazduhu, xD (tj. nestali plan-ovi sa vodom . i tako...)

nakon nekog vremena nisam mogao da se setim zasto je obrisah , ali mi se vratilo pamcenje :d

Za mene je dovoljno sto je open world da bi mi bila zanimljiva, tumaram po mapi i ne resavam kvestove uopste :) gde me put nanese, tako mi je mnogo zanimljivije. Kad igram glavni quest, kao da igram bilo koju drugu, linearnu igru

Evo i ja napokon kao zavrsio ovo. Mislim na sve bitnije kvestove.

I ovo je tako nezanimljivo, neinventivno, monotono... Kvestovi su boranija, pogotovo guild kvestovi. Oblivion bar to ima bolje odradjeno.

Storytelling takodjer jako los.

Sve djeluje samo kao placeholder za ovaj veliki svijet.

slazem se, izostao je zar i uzbudjenje a samim tim i motiv, igra nije losa sa tehnicke strane ali je oblivion bio vise interesantan, questovi lice jedni na druge i bez puno sadrzaja - idi tamo i ubi babarogu, osim par izuzetaka...risen 2 je u poslednje vrene objasnio kako se pravi zanimljiv i sarmantan quest u rpg-u

Poslednja izmena:
Nema ovdje pamtljivih trenutaka. New Vegas je za ovo remek-djelo.

A sto se tice tehnicke strane, tu takodjer ima propusta koliko hoces. Multiplatform razvoj je uzeo svoj danak sto se tice grafike.
Melee combat su mi zeznuli. Izgubljen je onaj osjecaj tezine iz Obliviona.
Bugova koliko hoces. A famozni Navmesh bug je i dalje tu:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=RlNBVOcuW3M

Game of the year, malo sutra!

Hype of the year, definitivno!

^
Upravo tako!Ja sam odigrao nekih 35 sati i tu sam stao,bas me je smorila!Za to vreme mozes da vidis sve sto igra pruza,kasnije se sve svodi na ponavljanje svega vec vidjenog!Nesto tu gadno fali!Grafika i nije toliko losa,cak je dobra uz neki krsteni mod!
Uvek sam se pitao sta se desava sa igrama u zadnje vreme!Dali su u pitanju razvojni timovi?Dali smo mozda omatorili pa nam je jos uvek ostao onaj osecaj odusevljenosti svakom igrom kada smo bili mladji,pa zato sada vise cenimo starije igre???

Mislim da preterujes... ukupno gledano Skyrim jeste game of the year... i to se vidi iz aviona!
Open world u kom mozes da se uzivas 30-50 sati a da uopste ne diras glavni quest - mu je sam dovoljan za to.

Da ne pominjem mod potencijal igre...

Uporedi svet Skyrima, questove, leveling, kombinacije i mod potencijal sa konkurencijom MW3 ili Batmanom... pa mi reci a sta to jeste game of the year u singleplayeru ?

( Sta je to u 2011 imalo zanimljive questove i nije patilo od multi-platforminga... )

Zaboravljate Kingdoms of Amalur: Reckoning, igra uopšte nije loša.

Meni je legao Skyrim kao lokatoru ispred prodavnice lepinja sa kajmakom.Kingdoms of Amalur probao,ali me nije drzala vise od pola sata.Witcher 2 je meni cale i keva ove godine.Diablo III necu ni da komentarisem,toliko sam cekao ovu igru i samo sto nisam peglu bacio kad sam igrao betu.

Skyrim Update 1.6 Beta Changelog:

1.6 Update (all platforms unless specified)

NEW FEATURES

Mounted Combat - Skyrim now allows you to do melee and ranged combat while riding a horse

BUG FIXES

General stability and memory optimizations
General AI pathfinding optimizations and bug fixes
Optimizations and crash fixes for data leaks
Fixed rare crash with lighting
Fixed crashes related to loading and saving games
Fixed crash with summoned creatures/NPCs
Fixed rare issue where saves would be corrupted
Improved logic for when ranged kill cams are played
Fixed issue with ranged kill cams while killing a dragon
Fixed rare issue with certain ranged kill cams not playing properly
Fixed issue with nirnroot lighting not properly cleaning up
Fixed issue where bow damage was being calculated incorrectly
Fixed rare problem with werewolf kill moves would not finish animating properly
In “The Break of Dawn” fixed rare issue where Meridia’s Beacon would disappear from player’s inventory
Fixed occasional issue where followers would disappear after player pays off a bounty after committing a crime
Fixed issue where certain creatures and NPCs would fail to respawn properly
Fixed rare issue with dialogue subtitles not displaying properly
Fixed issue with water appearing blurry when loading a saved game after creating a save underwater
Fixed issue where map cursor would occasionally disappear after closing a message box with Kinect enabled (Xbox 360)
Fixed rare issue with shouts only performing the first level and not other unlocked levels with Kinect enabled (Xbox 360)
Fixed issue where the shout buttons would stop working properly if users mashed LB and RB during cooldown with Kinect enabled (Xbox 360)

Super, ovo za mounted combat je prava stvar.
Kad se ocekuju neke ekspanzije za Skyrim, pretpostavalljam da ce ih biti, kao i za ostale Elder Scrolls naslove?

Vrh Dno