U mom slučaju... Daedric Sword - 77 damage, Armsman 5/5, One-Handed 98. Smithing je na 100, mač je poboljšan dva puta. ( Jednom preko legendary state-a. Više mi ne dozvoljava govoreći da nemam dovoljno veštine za to. ) Redguard, level 38.
Hmm, 118 bez opreme? Kako, druže?![]()
Tomalak, hvala.
Još nešto. Na koji način si level-ovao Enchanting? Ujedno sa Smithing-om, Iron Dagger uz Petty Soul Gem?
Duško, imaš PP.![]()
Ja sam lvl10 i pumpam iskljucivo magiju, da li ce mi nedostatak mane uvek biti problem? U borbi se jako sporo regenerise mana a ja nisam budzio nista od oruzja tako da kad je potrosim moram da bezim dok se malo ne napuni. Da li moze kasnije da se opstane bez oruzja? Takodje ne znam da li da stavim neki lvl na HP, do sad sam stavljao samo na manu. Jel neko koristi "mage armor" perk, da li se moze opstati sa robe+mage armor ili ipak mora light/heavy varijanta?
Jel zna neko kod koga je kljuc za kapiju , ubih se tumarajuci u prazno a primarni mi je quest, "Learn the location of Elder Scroll" ?
Ljudi. pomagajte...ne mogu da nađem kako da istražim jedan quest, a u pitanju je grad Morthal gde je Jarl neka žena. Dala mi je zadatak da istražim neku spaljenu kuću ali u tom gradu nema te ruševine, gde da je tražim ?
Devojčica duh mi reče da je potražim posle mraka, našao sam upravo njen kovčeg malo iznad ruševine, i kaže da mora da se aktiviora pritiskom na E dugme. Ali kad to pokušam ništa se ne dešava a bez te aktivacije quest ne može da se završi. U čemu je problem, neki bug ili šta ?
hmm... cenim da je premalo memorije na grafi.. probaj sve one slajdere da stavis na minimum vezano za draw distance i sl. pa vidi ima li smisla
Hmmm, evo mog sledeceg problema, sve sam resio sto mi je zena Jarl dala, sada sam zatrazio novi zadatak i to spada pod RAZNO, tj nije neki odredjen kvest.
Zena Jarl mi je rekla da trebam da pomognem nekim ljudima u mestu Hjallmarch. Ali ja pojma nemam gde je to a mapa je ogromna i ko zna gde je to. Pomoc molim.
Hmmm, evo mog sledeceg problema, sve sam resio sto mi je zena Jarl dala, sada sam zatrazio novi zadatak i to spada pod RAZNO, tj nije neki odredjen kvest.
Zena Jarl mi je rekla da trebam da pomognem nekim ljudima u mestu Hjallmarch. Ali ja pojma nemam gde je to a mapa je ogromna i ko zna gde je to. Pomoc molim.
Verovatno imas XP. Resenje je ovde:Na mojoj konfi cesto imam da mi igra zamrzne na 5 sekundi pa posle nastavi, testirao sam i na low ali se podjednako desava, znam da mi konfa nije nista specijalno ali je igra lepo igriva na 1280x1024 medium detalji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari