Šta je novo?

The Elder Scrolls V - Skyrim

Jel igra neko na numerickoj tastaturi i kako je uspeo ovo da podesi? Meni kaze "This button is reserved" za bilo koji taster od 0 do 9. :(

Jel igra neko kao vukodlak, tj zaražen je?

Ako ima takvih, kako vam se čini?

Ja! :D

Super je! Jedino sto me smara je -
Nakon sto se transformises ne postoji opcija da se ugasi transformacija, tj. vrati u normalu. Redovno se desi da upalim 'Beasty mode', sve ih naslazem i onda tako stojim .. i cekam doveka da prodje efekat ne bi li kliknuo neku polugu :D
Al` dobro, aj kao - ipak nije fora da moze on/off tako nesto. Drzimo se lore-a kak' treba :)
(i ovo ide u spoiler, iako nije, jer ima vas koji ste mnogo osetljivi na iste :d)

@Razhiel:

opališ po čekanju (T), sat/dva i prođe efekat

Jel mora da se ceka pun mesec? ;)

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

....ali opet nijedan nije imao ovako smešan FOV u prvom licu ili je to neki problem do mene? Baš mi je prvo lice klaustrofobično.
Kucaj u konzoli fov 90 i eto ti pogleda kako valja.

Pribavio sam Azura stra i opravio je tako da mogu da sakupljam duse zivuljki. E sada znam da mi treba magija kojom cu da obelezim zivuljku pa kada je roknem onda uzimam njenu dusu ali me zanima sta sa time da radim. Posto kod sebe imam hrpu soul gemova kako da zanm koji se puni odnosto da li se nasumicno pune ili? Koja je funkcija te zvezdice??? Ako i neko mogao da da primer bio bih mu zahvalan. Hvala :d

Pretpostavljam da Azura star treba da se napuni nekom grand soul ili vecom tako da rokni dzina/mamuta/zmaja uz soul trap pa ce pretpostavljam ona da se napuni.
Sto se tice redosleda punjenja, trebalo bi da puni prvi najmanji gem u koji ta dusa moze da stane, nadam se da me razumes :)

Jel igra neko kao vukodlak, tj zaražen je?

Ako ima takvih, kako vam se čini?

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Ja sam igrao neko vreme i onda
sam se oslobodio "kletve"
, kao sto je vec receno, ima taj problem sto ne mozete kao vukodlak nista da stisnete, otvorite, itd... basically you become an animal whit no brain xD

i takodje ima taj nedostatak sto ne mozete da se naspavate, jer navodno kada odete sleep vi se transformisete i lutate itd. pa kao probudite se neodmorni ili sta vec.
medjutim dobro je sto kada ste prekoracili nosivost mozete da se transformisete i trknete gde god treba :)
Ovo koliki je spoiler ne znam , vise kao mali trik, kako prekoraciti nosivost i brzo se vratiti kuci (ukoliko posedujete kucu :p ) :)
(Prvo Ukoliko ne posedujete kucu kupite je obavezno sto pre!(ovo naglasavam mladjima koji bas i nemaju iskustva sa ovom vrstom igara :p ) U kuci mozete da ostavite sve zivo sto nadjete u svetu i sacuvate , kasnije iskoristite, prodate itd. pogotovo ukoliko zelite sto vise golda u igri, morate skupljati sve iteme na koje naletite, skidati sve bandite do gole koze , (da moze ja bi im i gace ukrao :d ) )
E sad...
Ukoliko vam je nosivost 300 a vi ste usli i ocistili neku pecinu i nakon toga pokupili sve sto se pokupiti moze i prekoracili nosivost na 600-700 , dobra je stvar imati konja koji vas saceka odmah ispred te pecinice, (takodje dobro dodje Shout "...Sprint" da brze izadjete iz pecinice sa svime sto nosite ^^). Sednete na konjica otvorite mapu i fast-travel do mesta gde imate kucu, i samo sve izbacite u chest, kasnije to mozete prodavati sve ili sta vec :) .

Poslednja izmena:
dzina/mamuta/zmaja uz soul trap pa ce pretpostavljam ona da se napuni.
..ne radi soul trap na zmaju, verovatno zato sto je heroj dragonborn pa vec uzima duse za shoutove.

...ja sam se sinoc tukao sa nekim master magom vampirom, jedno 20 minuta sigurno, nisam mogao dosta dugo da mu skinem energiju, a ni impakti mu nisu smetali, valjda je imao neku zastitu... na kraju sam uspeo da mu uzmem dusu u prazan grand gem. Duse jakih protivnika ne mogu u male soul gemove...
Kada imam praznih grand gemova radim soul trap samo na jakim kripovima, da mi slucajno ne bi napunio grand gem slabijom dusom.

Poslednja izmena:
Btw nece da mi izbacuje iteme iz inventara. Mogu jedino ili da ih prodam ili da kliknem na necije mrtvo telo pa da mu ih "utrapim". Drop NE RADI! :mad:

EDIT: Radi, ali nisu oni tasteri koji pisu da jesu. :mad::mad:

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Meni je Numericka na levoj strani tastature , tako da bi i meni odgovaralo :)
Btw ja sam najvise zasao u speach i smitting, orem - kopam - topim , dizem - spustam cene ,derem ih bez probleme...

ahh btw na samom pocetku igre sam naleteo dva puta na dzina kako roka zmaja .. i ostane im tu po crtica helta posto su skoro podjednaki samo dzin ima jaci kick, tako da dok se medjusobno kolju ja jos malo mlatim po dzinu , i kada dzin gekne ( nadajuci se da ce dzin prvi da gekne xD ) dokrajcim zmaja , imam viska 4-5 zmajevih dusa :d

inace primetio sam da Shout-ovi imaju vise lvl-a jel zna neko kako to funkcionise ?
(EDIT: ne igram Main Questove, pa nisam bas upucen u tom smeru :| )

A izgleda da shoutovi ne mogu tek tako da se aktiviraju skupljanjem dusa zmajeva? Ubih sinoc jednog ali mi je onaj "fire" shout i dalje neaktivan. Izgleda da treba vise no-name zmajeva za pojedine shoutove? Ili je pak onaj prvi zmaj neka vrsta high dragona, tj bossa pa je sa njegovom dusom proradio onaj prvi shout.

^ako mislis na fire breath, meni puni to samo jednom dusom... mozda si kliktao kao i ja jednom levi klik... treba R na shout ako hoces da ga napunis/aktiviras.

Nex, odes na magije> shouts pa nadji taj shout, u donjem desnom uglu ti pise koliko dusa imas sakupljeno, a na R otkljucavas shout trosenjem jedne duse. Nema razlike izmedju noname, blood i zmajeva sa imenom, svaki daje jednu dusu.

Da, u pravu ste, do toga je bilo. Sad sam aktivirao i fire breath, thx :)

Sta radite kad od nekoga treba da uzmete nesto a taj nece da "pusti"? Konkretno, ubio sam onog lika od kojeg treba da dobijem dragonstone, vucaram ga po pecini pola sata i nista, ne pusta *****! Posla toga sam otkrio dosta delova mape pa mi se ne vraca sejv a izlgeda da cu ga morati ponovo ubiti... Jel to bag ili postoji nacin da ga zeznem? Isto se desilo i sa onom zlatnom kandzom, ali je "pustio" posle par min. okretanja, prevrtanja i bacanja o zid.

^...nisam za sada imao takvih problema. Verovatno je bag koji bi trebalo resiti nekim updateom, zavisno od verzije igre.

Poslednja izmena:
inace primetio sam da Shout-ovi imaju vise lvl-a jel zna neko kako to funkcionise ?
(EDIT: ne igram Main Questove, pa nisam bas upucen u tom smeru :| )

Svaki shout ima 3 lvl-a(reci/word-a) "jacine". Kako otkrivas odredjene reci po Skyrimu tako ce ti se dizati lvl odredjenih shout-ova.
Primera radi (lupam imena, ne znam ih napamet), ali shout "Fire Breath" ima 3 reci : "Fire", "Force" i "Nesto". Ti ides po svetu i oktrijes "Fire" - dobijes pristup Fire Breath shout-u, kada otkrijes sledecu rec za TAJ shout-u (ovde, "Force") shout ti se leveluje :)

Nadam se da kapiras, nesto mi mozak ne radi od jutros, tesko mi da objasnjavam :d

..ne radi soul trap na zmaju, verovatno zato sto je heroj dragonborn pa vec uzima duse za shoutove.

...ja sam se sinoc tukao sa nekim master magom vampirom, jedno 20 minuta sigurno, nisam mogao dosta dugo da mu skinem energiju, a ni impakti mu nisu smetali, valjda je imao neku zastitu... na kraju sam uspeo da mu uzmem dusu u prazan grand gem. Duse jakih protivnika ne mogu u male soul gemove...
Kada imam praznih grand gemova radim soul trap samo na jakim kripovima, da mi slucajno ne bi napunio grand gem slabijom dusom.

E na tog master vampira sam i ja naleteo (neki bastion blizu riverwooda , jel tako?) , usao sam unutra na 9.levelu, pocistio sve lako do vampira i tu stao, nije bilo sanse da ga ubijem nijednom mogucom kombinacijom, a on me je ubijao iz 2 udarca, pobegao sam, izasao odatle i batalio...kako ga ti ubi? :)

A kako mu uzmes dusu sa gemom? Kliknes na gem blizu njegovog lesa ili?

kolko kosta kuca ? i gde je kupujem

Ljudi, koju šifru da unesem u konzolu da bih imao više novca i bolje oklope i oružje, zna li neko ?

Kosta brate meni je drug na pola main questa reko ukucaj tgm u konzolu ja reko to neki dodatak ono god mode i onda sam se navukao i poceo igru iz pocetka jer sam bio ljut na sebe sto koristim konzolu , onda sam video da ima komanda u konzoli da predjes sve moguce kvestove odma da otklucas koja vrata oces i zgadio mi se zivot jednostavno igra zaglupljuje tim tako da ti ne bi preporucio da krenes sa konzolom jer jedna komanda vuce sve ostale od one najludje da otkljucas sve moguce moci svih rasa svih zmajeva u igrici sto je bolesno :D igraj normalno

Ma veruj mi da meni ne treba God mod, nego samo da imam malo više para i malo bolje armor i štitove. Ajd molim te kaži mi samo te šifre.

I da, kako da se oženim u igri, to mi uopšte nije jasno ?

Nazad
Vrh Dno