1.1 MB
A novi exe je 2.3 MB.
Inače pravilan redosled instalacije je Oblivion > (opciono Knigths of the Nine i ostalo) > Shivering Isles > Patch, pošto postoji više buildova verzije 1.2 (Shivering Isles osnovni je manja verzija od Obliviona 1.2, koji je opet manja verzija od ovog poslednjeg beta patcha)
Da,stigao sam do toga da treba da odem u prostoriju iza dvora ali ne znam kako to da ubacim?Znam u koje vreme
Treba da ubaciš u tanjir i jednu flašu, ali ta flaša nije sama, pred njm stoje još 20 flaša. Čini mi se da je to jedna velika flaša pri dnu. Ako ne budeš mogao da jr nadješ idi sistemom eleminacije jednu po jednu, pa će naći. Ja sam koristio za taj kvest magiju za nevidljivost.
Moze li neko da mi objasni kako da otvorim vrata ,,Membranu,,?
Thanks. Inace ne igram ja Oblivion vec buraz pa ga eto to muciloPise ti sta treba da pojedes,kad procitas opis quest-a.Cini mi se da moze da se pokupi bas sa tog stvora na zemlji,i onda mozes uci.
Eto zanimacije za moju zenu! Nista od seksa!Presla je vec 3 puta sve iz pocetka! :wall:
Samo udariš spejs na tanjir i flašu, s tim što su malo zavučeni, meni je trebalo jedno minut da ih zapazim (na površini od 2 kvadratna metra :d )
Eto ti sad pakost![]()
A ljudi se zale ostavljaju ih zene jer ne vole igre :d
Izašao final v1.2.0416, kako za Shivering Isles tako i za običan Oblivion.
Ma ne treba da staviš u prostoriji gde on jede, nego u kuhinji (da se prošunjaš pored golden guardova).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari