Šta je novo?

The Elder Scrolls IV: Shivering Isles

Mene su smorili glitchevi sa grafikom...pocela je i roze kisa da pada...jes' da je to realm princa ludila, ali purple rain je previse :D
A u Cyrodill-u je i dalje sve OK...

Pih,nešto manje od 15 sati igranja,svo vreme jedan grad i nekoliko pećina.Moglo je to i bolje.

jel ce da izadje uskoro neki drugi zvanicni nastavak ???

Ne... A ja sam presao pre dva dana... Ali najaca je fora kada vam da Summon Haskill, pa ga sumonujete non stop i pricate sa sheorogathom... Ja sam vristao... A jos ono:

I once filled a hole with clouds, or is it clowns... I think it were clowns, 'cause it started to smell bad...
A onda Haskill: "Did he tell you about the clowns... What a mess that was...

U sustini, jedna zanimljiva kampanja (pogotovu skupljanje sirovina za novi armor)!

A ja sam najzad nasao uzrok grafickih glitcheva koji su me smarali u SI... (pink kisa i crvenilo sunca :D ) Editovao sam .ini na "use shader 3.0 - 1 "sto izgleda nije trebalo da radim ... to je inace radilo okej u Cyrodill-u...
Plus najnoviji patch i evo sve sljaka OK...
Pa...nije lose :D

Ako se sećam, treba da klikneš na kamen a onda će se samonovati tvoj klon, i kad ga otreseš, onda odeš na ono drvo iza i klikneš na njega
probao sam i sa ranije snimljenim pozicijama i nece klikcem na kamen ko manijak i nista se ne desava.

any cheat :D

Prilozi

• ah.jpg
    ah.jpg
    337.1 KB · Pregleda: 44
ni kod mene nije radilo nista sa klikom na kamen...malo sam skakutao naokolo i onda je krenulo...tj, pojavio se baja :D od koga sam poginuo posle ne pamtim koliko vremena...od Umbre ako dobro pamtim :p

eo kao noob da postavim pitanje koje verovatno nema ko nije pitao i smoricje 100%
ali ne znam shta da radim.

instalirao sam si (skinuo iso fajl i dimonovo ga) , posle shtikliram u onom prozorchicju i oblajvion i shivering i pokrenem ga ali meni krecje obichan oblivion bez ikakvih naznaka da postoji addon.
poshto sam zavrshio ob. odavno uninstalirao sam ga i ne igra mi se iz pochetka sve.
kako da voshtim samo s.i.? gde sam promashio?

Oblivion nije ko svaka druga igra.Kada dodas ekspanziju, U IGRI dobijes novi kvest, ili novu teritoriju koju bi trebalo da otkrijes.U ovom slucaju, pojavi se kvest-ekran da treba da ispitas kakva je to kapija koja se pojavila na sred jezera dole kod Bravila.

da prilichno je chudan fazon.. fala.
meni je smetalo uvek u oblivionu shto sam nashao shemu bez cheata za pravljenje para
(pravljenje najprostijeg restore fatigue napitka i beskonachna prodaja)
tako da sam uvek imao top equipment.. prilichno lako sam zavrshio igru.
mislim lako u poredjenju sa nekim drugim igrama gde nema tih fora.\
nadam se da taj novi deo tezhi..

Moguće da se radi u bagu koji je ispravljen u novijim zakrpama.

brate potion of restore fatigue se pravi od bilo chega..ja pokupim sve shto ima
i napravim brdo tih i imam kinte na pochetku igre za super opremu ..a posle je zezanje.

mislim meni je to cheat kad tako radish.. na to mislim. a patchovao sam sve.nema razlike..
da mi je da nadjem takvu neku foru u realnom zhivotu....

U realnom zivotu uvek mozes da ides u planinu i beres pecurke i divlje jagode...i da sakupljas puzeve.Kao u oblivionu.
Kad nakupis pun dzak "sastojaka" mozes sam da pocnes da kuvas slatko ili da pravis gulash od pecuraka i onda da prodajes na pijaci.Jedino sto tada treba jeste SKILL, jer prvi gulash i slatko garant nece dobro da ti ispadnu...zato VEZBAJ.Kesh samo pici.Kao u oblivionu.
JEDINO sto bi ti mogao biti problem jeste tvoj ATHLETICS.Da bi isao u planinu moras prvo da vezbas, doline i livade, bice manje puzeva i pecuraka, ali zato kad nabudzis athletics, nema te planine koja ce da te smori....
Treba tu budziti i Blade skill, tek ako se nadje neki vuk ili jazavac ( :D ) pa da moz' da se branis...
Eto... :D :D realan zivot.Kao u oblivionu.

Poslednja izmena:
moram da odem na pijac da nadjem neki skill..
kakav blade .. samo unarmed.
i mercantile (speechcraft) nabudzish pa prodajesh i maglu ko nashi politichari.

Има ли можда негде код нас да се купи диск "Shivering Isles"?

Ja bih potrazio u Plato-u. A zasto?

Ja bih potrazio u Plato-u. A zasto?

Па искрено, замолио ме је један пријатељ да се распитам. Воли да скупља оригинале па жели да зна да ли исти има негде код нас да се купи, али му треба прецизна информација. Значи ако неко зна сигурно да негде има да се купи, јер мислим да је у Платоу гледао (редовно га обилази).

Poslednja izmena:
Neka sačeka sredinu septembra pa kupi Oblivion Game Of The Year Edition, gde ima sve ekspanzije i zvanične modove integrisane u igru. Sem ako nije već kupio Oblivion original...***.

Хвала свима! Пренео сам информације.

Shivering Isles ekspanzija je puna bug-ova!!!Ali mozete download-ovati patch-eve za sve Elder Scrolls igre i ekspanzije sa ovog linka http://www.elderscrolls.com/downloads/updates_patches.htm
Posjetio sam taj sajt prije neki dan vidjeo patch za Shivering Isles verzija v1.2.0416 za sve Engleske verzije igre isto tako imaju i evropske verzije.

Nije puna bagova, postoji samo jedan bag koji se ispravlja patchom 0416.

Ne. Potreban je samo zadnji patch. I eventualno NoCD za njega!

Nazad
Vrh Dno