Šta je novo?

The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena

Escape from BB sam igrao onomad kada je izasao. I ostavio mi je jakoooo dobar utisak,bio sam odusevljen igrom,pricom,grafikom. Kada je izasla ova verzija,ponovo sam pokrenuo Butcher B . i o5 ostao zadivljen. Ali Dark Ahtena...-ok je prica,ali atmosfera me je malo ostavila ravnodusnim. Prosetao sam se. Nisam osetio,za razliku od prvog dela ,zbog koga sam je2 cekao da padne mrak da bih stavio sluske i prepadao se po onom mraku i onim malim vanzemaljcima-samo kada cujem onaj zvuk sto ispustaju....uhhhh...Horror. -po meni. a ova Athena mi je vise onako..ne znam ni sam kako da definisem. Preblaga za zivce . . . znam da zanr igre spada pod sunjalice. Ali o5 nije mi to-to!
Ne kazem da mi igra nije prijala,naprotiv-uzivao sam. Samo dozivljaj nije kao ranije.
Mozda se neko nece sloziti sa mnom.
Jel moze neko da mi kaze neku igru gde je nastavak mnogo bolji od prvog dela? _ Ovo pitanje ne spada pod omalovazavanje nastavaka,vec cisto informativo!:smoke:

Metal Gear Solid 2
Sonic the Hedgehog 2
Diablo II...

Jel može neko da mi pomogne: igrao sam igru normalno, prešao više od pola, i odjednom više ne mogu da je pokrenem. Prozor stoji dole, ali kao da nikako ne mogu da se prebacim u Riddick-a. Kada kliknem na prozor igre samo na momenat udje u igru, i opet se vrati u Windows. Probao sam i da reinstaliram, ali nije pomoglo. Zna li neko u čemu bi mogao da bude problem?

Mozda te zeza nesto od pozadinskih programa, driver za mis, tastaturu, i tako nesto. Pogasi ako imas nesto da radi u sys tray-u.

Jeste, Skype je bio problem, samo što sam zaboravio i da sam ga uključio, ostalo je sve bilo od uvek uključeno i kad je radilo. Neverovatno.
Hvala nex999.

Na kom aspect ratio-u igrate? Kada stavim na AUTO igra ima crnu liniju gore i dole.

Kod mene je bio u fullscreeen...5:4 ne secam se da je imao strafte.

A znaci 5:4 je fullscreen? Ok, probacu. Meni je full screen bio na ON a AR na AUTO i imam strafte.

[YOUTUBE] <object width="445" height="364"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/umnvziIZFNU&hl=en&fs=1&border=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/umnvziIZFNU&hl=en&fs=1&border=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="445" height="364"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ja ovu igru jos nisam uspeo da nateram da radi... Koji uzas...:mad:

Poslednja izmena:
Ocekivao sam mnogo bolju grafiku ali sta je tu je ako je prica i gameplay kao u 1 ondak je sve oprosteno. Dobra fora sto je i 1 moze da se igra. Jel postoji neka fora da se poboljsaju texture il je to je sto je?

Late Start

Na kom aspect ratio-u igrate? Kada stavim na AUTO igra ima crnu liniju gore i dole.

Ja kad stavim na normal izgleda najnoramlnije :D ! Ali opet imam problem, pojavljuju mi se sad maale crne tracice u dnu ekrana. Kao npr da je to razlika izmedju 16:10 i 16:9. DAkle moje pitanje je sa kojim aspect ratio-m igrate vi koji imate 16:10 monitore a da nema black bar-a? Konkretno rezolucija 1440x900 ako ista znaci.
Druga stvar, da li je iko pokusavao da forsira iz drajvera jedno, a da mu u igrici radi drugo (AA i AO)? Ako jeste da li radi, i kako se to radi. Znam gde se podesava, treba mi samo precizno kako da uradim, jer mi nesto sve vraca na default. Da li mozda da instaliram nHancer? Drajveri 186.18

Hm, sto bi forsirao AO iz drajvera kada ga igra podrzava, u meniju se moze ukljuciti.I radi vise nego dobro. (za AO je bitno i da ga igra podrzava, forsiran kroz drajver) ...Za AA se ne secam, mislim da sam i to podesio u igri i da je radilo.

Hm, sto bi forsirao AO iz drajvera kada ga igra podrzava, u meniju se moze ukljuciti.I radi vise nego dobro. (za AO je bitno i da ga igra podrzava, forsiran kroz drajver) ...Za AA se ne secam, mislim da sam i to podesio u igri i da je radilo.

Pa recimo tipa forsiram jedno iz drajvera, a drugo iz igre... posto ne moze i jedo i drugo iz igre iz nekog razloga :trust: . Probao sam tako al nece :( . Ima li neko drugi neku ideju?

Aha...ne mogu oba iz igre. Pa verovatno je stvar u implementaciji, kao sto je slucaj HDR i AA u nekim igrama.

Jedino nHancer pa pokusaj sa nekim od AA modova. I to je "mozda" ...jer je slucaj malo specifican. I pazi da li ima nHancer koji podrzava 186.xx seriju drajvera, posto ranije nije bilo odgovarajuce verzije.

Imam problem. Kada ocu da namestim rezoluciju igra puca u desktop i javlja neki error. Kad namestam ostale detalje sve je u redu. Stavljen je i patch 1.01. Jel moze rezolucija nekako da se namesti? Ako ne u igri, barem kroz neki ini.file ili nesto slicno.

Poslednja izmena:
Koji error izbaci? Mozda nisi podesio i osvezavanje monitora u meniju?

Nemam igru instaliranu trenutno, ako se dobro secam, config fajlovi su tamo gde i sejvovi, C: documents and settings/ime/my documents ili app data, zaboravih.

Poslednja izmena:
Pise samo crash i yes/no i to je to. A puca i kada se namesta osvezavanje.

E nasao sa. U pitanju je Environment fajl i u njemu se podesi rezolucija, i sada radi. FPS oscilira od 22-30. Mozda bi trebalo da malo spustim detalje jer sam strpao sve na maximalu, pa i rezoluciju.

Igra je fantasticna!!! Stigao sam do samog kraja, ja mislim...

Izgleda da sam poranio. Kako da pobegnem sa proklete planete??? Doneo sam matorom gas masku, njega su u medjuvremenu ubili i sad' mi kaze da moram da pronadjem izlaz sa planete i vrtim se kao idi*t pola sata, muka me uhvatila od idenja levo desno ali dzaba... sta da radim? Jaoj kako mrzim sto moram da pitam !

Poslednja izmena:
Treba da ides preko mosta - odmah ispred njegove kuce.

[YOUTUBE]<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/gfjRIZ8J1Pg&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/gfjRIZ8J1Pg&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/YOUTUBE]

Ladno nisam provalio da ispred tih vrata moze da se skoci !!! KOJI SAM MAJMUN !!! :wall:

Hvala. Idem da igram. Nadam se da je tu negde kraj.

Igra je stvarno fantasticna! Kako samo ima dobru atmosferu!!!

Igra je odlicna, pravo osvezenje u odnosu na ponudu zadnjih meseci. Vise od pola godine nije bilo igre koju sam u dahu ovako odigrao. Ko nije odigrao neka navali.

Evo, ja se spremam... taman zavrsih matoru Mafiju (rek'o da se podsetim malo klasika :)), pa bih sad mogao i Athenu da obrnem ;)

Igra je stvarno vrh.Morao sam odmah posle da odigram i prvi deo.

Mene najvise odusevljava atmosfera, nekako je specificna, ona te turobne boje, cela igra je nekako siva, zuta... ne znam da opisem. :)

Ja stigo do pola i batalio meni se konkretno ne svidja.

Vrh Dno