Šta je novo?

The Binding of Isaac Rebirth

ABET

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
26.03.2007
Poena
720
Nekako mi je ova igra promakla. Ima već dva meseca kako se tizer pojavio a temu na benchu nisam video. Valjda znate o kojoj igri se radi, mislim na prvi deo?

Coming to PS4, Vita and Steam?? Zasto ne pise PC, nego Steam hmm :) Sta li ce to biti, next gen mozda :D Inace prvi deo je bio bruka zanimljiv! A trejler je uzasan :D :D

Poslednja izmena:
Šta je to ovde toliko ogavno? :d

Mogu samo da zakljucim da je igra fenomenalna.
Vec imam 50 ingame sati and counting. :)

Odlicna igra, znaci kad jedva cekam da dodjem kuci da je igram :D Moracu da je kupim da ispostujem ljude, oni bar zasluzuju pare :)

A muzika je jos bolja, posebno mi se svidja muzika u Caves lvl, podseca na nesto sto bi Rambo Amadeus pravio :D https://ridiculon.bandcamp.com/track/sodden-hollow-caves znaci pocinje od 30-te sekunde

Poslednja izmena:
Ovo lomi, 99 ačivmenta nakupih, otvorio dark room, nisam chest jer mi se izbagovalo i nije računalo ubistva sotone. Ostalo mi još samo WakaWaka i Purist challenge i još 2 što nisam otključao. Ne pamtim kad sam se od nečega ubijao kao od ovoga, nolajferišem do bola.

Celu igru čuvam chaos card za ??? u chestu, dođem do bossa nekako jedva i promašim :d Srećom, uspeh da ubijem nekako. Lakše je nego Isaac u katedrali, ali u trećoj fazi ima neki teleport i stvara se tačno na tebi ili na tvojoj putanji, pa moraš da se skoncentrišeš lepo i da se ne pogubiš, meni otkinu 3 srca lagano tako, sreća, pa ne može da spemuje samo to, nego u toj fazi uvek iste napade koristi.

Nije mi jasno što ovako malo ljudi igra ovo odavde. Igra sabija, da nije bilo keca, ne bih sad ništa imao na steamu. Ovo me naložilo samo tako na ačivmente i celu tu priču, tako da sam ovo preorder trejdom sa rusima na prvu.

Poslednja izmena:
Celu igru čuvam chaos card za ??? u chestu, dođem do bossa nekako jedva i promašim :d Srećom, uspeh da ubijem nekako. Lakše je nego Isaac u katedrali, ali u trećoj fazi ima neki teleport i stvara se tačno na tebi ili na tvojoj putanji, pa moraš da se skoncentrišeš lepo i da se ne pogubiš, meni otkinu 3 srca lagano tako, sreća, pa ne može da spemuje samo to, nego u toj fazi uvek iste napade koristi.

Nije mi jasno što ovako malo ljudi igra ovo odavde. Igra sabija, da nije bilo keca, ne bih sad ništa imao na steamu. Ovo me naložilo samo tako na ačivmente i celu tu priču, tako da sam ovo preorder trejdom sa rusima na prvu.

McMillen je legenda, a ovo sto je uradio sa Isacom je samo dokaz koliko je covek genijalan, da sve ovo iscrta i osmisli, a Isaca je napravio cisto iz dosade i odmora od Super Meata. Da ne govorim o Super Meat Boyu, gde ceo box, sa posterom i knjizicom zauzima kod mene posebno mesto na polici. Onaj ko nije odgledao Indie Movie, neka pogleda pa ce videti ko je McMillen.

Poslednja izmena:
U Arcade prostorijama ima slicica super meat boy-a :)

Ovo je dobra kombinacija, al jos jace od ovoga je rafalna puca suza :)

attachment.php

Najkraći put do cheata u igri: Azazel + Tammy's head :d Ono je lomnjava, sve bosove iz prve ubija. Sad sam prešao dark room za par sekundi. Postao guppy, imao brimstone, nisu mi ništa mogli.

A koja je fora za Eden tokens? Kako se dobijaju, jel kad se predje neki chelindz? Vidim igra ima 13 krajeva :D ja presao 3 puta

Tokene dobijaš kad ubiješ srce/fetus. I svaki put je drugačiji Eden, tj drugi stats. i ima drugu frizuru.

Ulazite u curse room kad god možete (ona vrata sa šiljcima) i skupljajte guppy iteme (head, collar, tail, head). Ako skupite 3, postajete Guppy i to je dominacija.

E ne da me seru secret rooms, nego razvaljuje :D Redovno. I sto se tice one donacije, rokajte sto vise para u nju, otkljucavaju se neki itemi, ja sam vec nagruvao 60 :) Rokajte kamenje, pecurke sa bombama, desi se ponekad da izlete dobri itemi ili brdo para, srca itd itd...

Sta znaci ovaj kod u levom gornjem uglu?
isaac-ng 2014-11-20 00-25-23-31.jpg

Ova igra me podseti na Diablo 1. Secam se kao klinac dok sam cepao pa mi ispadne neki "unique" item koliko se obradujem, tako i u Ajzaku :D

Poslednja izmena:
Taj kod ti je "seed", možeš da ga pošalješ bilo kome i onda taj neko igra isti playthrough kao što si ga imao ti. Samo što su tada zaključani ačivmenti, a samim tim i otključavanje novih ajtema. Ja u donacijama imam oko 620 novčića, trpao k'o lud. Do 999 može da se ide. Inače, jedino kamenje drugačije boje daje najčešće plava srca, a nekad ključ, bombu ili kovčeg.

Fala, fala. Okozio sam se dok uradih sve. Na kraju mi ostalo samo da nađem još 1 item od preko 300 i to item koji se pojavljuje u secret room. A šanse da secret room izbaci item su male i još su manje da će taj item da bude onaj koji mi treba.

Dzabe si igrao. Bez tog krucijalnog itema, stvarno ne vidim svrhu...

:D

Nazad
Vrh Dno