Šta je novo?

The Binding of Isaac Rebirth

A sad ti i kaze da stvarno prestanes da igras :D
Kako se otkljucava taj lik?

Kad umreš sa Ajzakom od onog eksplodirajućeg glavatog na početku, dobiješ prvi deo slagalice. Drugi dobiješ kad se ubiješ sa Megi svojom bombom na drugom levelu. Treći kad te ubije mamina noga sa Judom i četvrti kad te ubije sotona u Šeolu dok si Azazel. Ali mora sotona da te ubije, znači druga ili treća faza, ne sme onaj prvi, to je Krampus.

Inače, kad kažem prvi i drugi level, mislim da je prvi Basement/Cellar, znači prva 2 flora, a drugi level je caves i ono drugo šta ima, znači druga 2 floora. I mora sve da se uradi ovim redom i ne sme drugačije da se umire u međuvremenu.

Ajoj... nekako mi se cini da necu otkljucati tog lika :D

'Oćeš, nije teško. Ja sam ga za 45 minuta otključao, iz drugog puta. Najteže je na početku naći onog eksplodirajućeg i pustiti da te baš on ubije, sa Megi je lako, sa judom je lako, sa Azazelom najlakše jer je OP.

da li ova igra ima neki savegame ili se uvek krece sa basement 1? dodjem do basemen 2 i kad ponovo krenem idem basement 1.
igram pirata ali razmisljam da kupim original.ako uvek krecem sa basement 1 nema nista od originala :)

Nazad
Vrh Dno