Šta je novo?

The Best Of 2004

Najbolja igra 2004. godine?

• Prince of Persia: Sands of Time

Glasovi: 4 5.1%
  • Star Wars: Knights of the Old Republic

Glasovi: 14 17.7%
  • Far Cry

Glasovi: 18 22.8%
  • Colin McRae Rally 04

Glasovi: 0 0.0%
  • Thief: Deadly Shadows

• Ground Control 2

• Doom 3

Glasovi: 5 6.3%
  • The Sims 2

• Half-Life 2

Glasovi: 17 21.5%
  • Rome: Total War

Glasovi: 10 12.7%
  • Warhammer 40K: Dawn of War

Glasovi: 1 1.3%
  • Richard Burns Rally

• Myst IV

• Vampire: The Masquerade - Bloodlines

• Armies of Exigo

• Ukupno glasača
    79
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Posle burne godine, red je da se proglasi pobednik.
Vote wisely :)

PS. Armies of Exigo izlazi 30. novembra.

Bogami, HL2 mi je favorit, mada bih dao nagradu i FC-u, KOTOR-u i Prince-u...

Tipujem na Half-Life 2 , jer stvarno puno ocekujem u toj igri...Bas me interesuje oce li se obestiniti one price ljudi koji su prioceli da ce HALF-LIFE 2 deklasirati DooM 3 kako graficki tako i po igrivosti ;)
Poz...

A bre voodoo pa ja sam rezervisao ovaj Poll....ali nisam hteo da ga otvaram dok ne stigne Pirates!,World of Warcraft,LOTR:BFME...stvarno si voona :D

P.S.

Star Wars:KOTOR je izasao 2003.! :p

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
Tipujem na Half-Life 2 , jer stvarno puno ocekujem u toj igri...Bas me interesuje oce li se obestiniti one price ljudi koji su prioceli da ce HALF-LIFE 2 deklasirati DooM 3 kako graficki tako i po igrivosti ;)
Poz...

ako je suditi po ovome sto si napisao onda jos nisi probao HL2...ako nisi probao, kako si glasao?? :d

da :) heh... elem kotor jeste na zalost 2003 mada sam ga ja igrao 2k4

moj glas rtw./../

ja sam dao glas za pop zaista igra je odlicna
jer nisam mogao da se odlucim izmedju hl2 i fc za fps

btw sta bese igra godine za 2003 jel cod ili sta???

Igra godine 2003 je KOTOR

Milan82bh je napisao(la):
A bre voodoo pa ja sam rezervisao ovaj Poll....ali nisam hteo da ga otvaram dok ne stigne Pirates!,World of Warcraft,LOTR:BFME...stvarno si voona :D

P.S.

Star Wars:KOTOR je izasao 2003.! :p
E pa zato sam i napravio topic u novembru, reko' ako sacekam decembar onda gotovo :d

PS. Jeste, al je igran 2004. :) XBox ne racunam :)

kalky je napisao(la):
ako je suditi po ovome sto si napisao onda jos nisi probao HL2...ako nisi probao, kako si glasao?? :d
Pa to je moj favorit , jer znam da ne mogu da useru tu igru ;) ...ali me bas interesuje koliko je bolji od DooM 3 ??? :trust:

M3 je napisao(la):
Pa to je moj favorit , jer znam da ne mogu da useru tu igru ;) ...ali me bas interesuje koliko je bolji od DooM 3 ??? :trust:

e pa sad....i za Doom3 se nije znalo kako mogu da je useru pa su se ipak osrali po njoj k'o slon sa trckalicom :d

Po meni DooM 3 uopste nisu usrali , nekome se igra svidja namrtvo (prvom meni) a nekome se uopste ne svidja ....;)
Poz...

Ja sam glasao za KotOR, mada sto duze igram HL2, bojim se da sam pogresio. A i sada kada se setim, KotOR jeste izasao 2003. godine, pa bih da sam to znao glasao za FarCry.

Je li bre Voodoo, kako mozes da postavis poll mesec i po dana pre zavrsetka godine, kad jos nije izaslo 30% kvalitetnih najavljivanih naslova (koji se cuvaju za ~bozic), navodivsi neke igre koje nisu ni izasle, a na sve to dodavsi 2-3 igre iz 2003. godine, onako, domacinski ? :d :)

hehe...mozda je malo prerano za poll.
Jeste da je vecina favorita vec tu al' ima jos da se igra do kraja.

U svakom slucaju, KOTOR je ubedljivo prvi na mojoj listi kada se sve uzme u obzir, a posebno replayability.

games

Half-Life 2 i kec mi se uopšte ne svidjaju (osećam neku mučnunu u stomaku, a i glava me boli od igranja tih igara, ne znam mozda zbog textura ili ko zna zašto, ne prijaju mi)... Moj favorit je FarCry a i Doom 3 je OK...

Pozdrav RaZoR 1900

Voodoo_NBGD je napisao(la):
E pa zato sam i napravio topic u novembru, reko' ako sacekam decembar onda gotovo :d

U svakom slucaju trebao si da stavis Pirates! i WoW....
btw
Pirates! je izasao! :banana:

A neka avantura da se nadje na spisku...
Syberia II
Sherlock Holmes: The Silver Earring

Prince of Persia - Warrior Within ?

Hmmm...a zasto Far Cry ima vise glasova od Hl2 ? :d :D

Richard Burns Rally iako nisam probao HL2. Najbolja Rally voznja.

@HAL: Ni Syberia II ni Sherlock ne ispunjavaju kriterijume :p za igru godine. Prva Syberia je bila bolja.

@Opti: Da me neko ne pretekne :D Zezam se, KotOR je upao u 2004. isto ko sto ce predstojece novogodisnje igre da upadnu u 2005. godinu. A poll limit je 15 komada.

wow bez premca,ko je probao zna zashto je bolja od svih ostalih naslova

A gde je ovde Potreba Za Brzinom: Podzemlje 2?

Ma hajde, zar ta igra ima ista sto bi je moglo ubaciti u trku za igru godine? Mislim, jeste fina arkada, ali nista vise od toga...

mislim da je prvo trebala da se pokrene jedna tema iz koje bi se izvukli kandidati pa onda postaviti poll, mada za mesec dana ce biti novi u to ne sumnjam....
recimo GTR kao simulacija vozlje bi trebala da se nadje na listi, a RBR je bolji od CMR04 tako da je jedan suvisan....
lista je bas nepotpuna jer ju je sastavio jedan covek.....
(nije prozivka nego cinjenica da ne bude zabune)

razor1900 je napisao(la):
Half-Life 2 i kec mi se uopšte ne svidjaju (osećam neku mučnunu u stomaku, a i glava me boli od igranja tih igara, ne znam mozda zbog textura ili ko zna zašto, ne prijaju mi)... Moj favorit je FarCry a i Doom 3 je OK...

Pozdrav RaZoR 1900

Bas tako, mene ji bilo lose kad sam igrao keca, kad vidim one fabrike, ona postrojenja, ogromna vrata, meni muka.... :crash:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno