M3 je napisao(la):Tipujem na Half-Life 2 , jer stvarno puno ocekujem u toj igri...Bas me interesuje oce li se obestiniti one price ljudi koji su prioceli da ce HALF-LIFE 2 deklasirati DooM 3 kako graficki tako i po igrivosti
Poz...
E pa zato sam i napravio topic u novembru, reko' ako sacekam decembar onda gotovo :dMilan82bh je napisao(la):A bre voodoo pa ja sam rezervisao ovaj Poll....ali nisam hteo da ga otvaram dok ne stigne Pirates!,World of Warcraft,LOTR:BFME...stvarno si voona
P.S.
Star Wars:KOTOR je izasao 2003.!![]()
Pa to je moj favorit , jer znam da ne mogu da useru tu igrukalky je napisao(la):ako je suditi po ovome sto si napisao onda jos nisi probao HL2...ako nisi probao, kako si glasao?? :d
M3 je napisao(la):Pa to je moj favorit , jer znam da ne mogu da useru tu igru...ali me bas interesuje koliko je bolji od DooM 3 ??? :trust:
Voodoo_NBGD je napisao(la):E pa zato sam i napravio topic u novembru, reko' ako sacekam decembar onda gotovo :d
razor1900 je napisao(la):Half-Life 2 i kec mi se uopšte ne svidjaju (osećam neku mučnunu u stomaku, a i glava me boli od igranja tih igara, ne znam mozda zbog textura ili ko zna zašto, ne prijaju mi)... Moj favorit je FarCry a i Doom 3 je OK...
Pozdrav RaZoR 1900
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari