Odlicno izgleda, pogotovo je dobra kombinacija 2d i 3d. Ne verujem da je nesto dugacka ali taman da se odmorimo malo od Rage-a i ostalih![]()
bemti zamundu, ide 40 kbps![]()
More than 20 hours of gameplay.
Ja imam XP i isto kad dodje onaj uvodni deo da vozi avion posle manje od minut razgovora igru mi izbaci u window mode i dont sent greska. Jel tako i tebi?meni nece da radi
sve sam uradio kako treba , i kad okrenem igricu pocne uvodni deo ,odaberem sta cu da igram i kad se zavrsi intro meni se igrica ugasi
sta da radim
Jel imas nvidiu ili ati?Evo sada sam probao igru i mogu vam reci da sam ubio sat vremena a da nisam ni osetio da je teako brzo proslo. Sta reci osim simpaticna grafika, igra nije zahtevna nesto preterano pa ce raditi i na dosta starijim racunarima, i ono sto je najbitnije a to je da je zabavna i opustajuca. Sto rece bro82 igra jeste za mladji uzrast ali nije nimalo losa da i mi matori malo odmorimo mozak od ovih super 3D igara i napucane grafike i da se malo podsetimo lepih starih dana kada su sve igre bile 2D, dosuse ovo je mesavina 2D i 3D ali je sve u skladu.
Tako da ko hoce dobru avanturicu za opustanje, onda je ovo prava igra za sve takve.
Evo ja ću da je probam na brazos netbooku:eyebrows:.... kad se skine, za par dana... ili nedelja:d
Jel imas nvidiu ili ati?
Ne znam jos nikog kome radi igrica sa ATI karticom, svi ovi koji kazu da su igrali imaju Nvidiu!
pa ne znam, al' mogu ti reci da imam 3xxx seriju, da ovo pise u readme file-u, jos da mi ne radi i ja bih stavio prst na celo rekao hmmm i zapit'o seU Readme fajl pise ovo:
Supported Video Cards at Time of Release:
ATI RADEON HD 4000/5000/6000 series
NVIDIA GeForce 8/9/100/200/300/400/500 series
Dal moze stvarno da bude ovo tacno da igra ne radi na seriju 3000 ?
A kad je zvanicno datum izlaska 6 decembra? Tako barem pise na gamespotupa ne znam, al' mogu ti reci da imam 3xxx seriju, da ovo pise u readme file-u, jos da mi ne radi i ja bih stavio prst na celo rekao hmmm i zapit'o seMada ti lepo pise - supported at time of release, sto ne znaci da nece biti kasnije podrzano....
Skoro cetri ipo sata story mode.
Bas je nekako kratka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari