Šta je novo?

The Adventures of Tintin

Pa sve zavisi kako ko igra? Neko igra samo da bi vuko recke da je presao igru a neko igra igre da bi otkrio sve sto moze da se otkrije u igri.

Radi na ATI Radeon HD 5750

S time sto je u medjuscenama losija dosta grafika, tipa 800x600

I sama igrica nije nesto graficki a ni idejno, podseca me na onu deset godina staru "Neighbors From Hell"

Citao sam strip kada sam bio klinac i tada mi je bilo mnogo kulastije to njegovo puteshestvije po svetu, Kilimandzaro, Himalaji pa faraonove grobnice... Ovo mi je malo zatupljivacki, ides levo desno ponekad udaris bota i skakuces, totalno van konteksta istrazivanja i avanture.

Ne znam kakav je film ali ako je ovakav onda bolje da nista nisu ni radili i unistavali strip. Sada mi je jasno zasto nema filmova bar ne Zagora, Dilan Doga (napravili su ali je njesra), Kapetana Mikija, Bleka Stene, Alan Forda i drugih. Nisam citao Americke stripove iako sam gledao ekranizacije i oni su mi se svideli, tako da ne znam da li su i oni unistili X mena, Supermena, Helboja i druge.

Uglavnom ovo je za dete od 4 godine koje ne zna da cita, mada kada bude pocelo sa citanjem sigurno ce misliti da je Tintin ***** koji skakuce po holovima kuce...

Ne znam kakav je film ali ako je ovakav onda bolje da nista nisu ni radili i unistavali strip. Sada mi je jasno zasto nema filmova bar ne Zagora, Dilan Doga (napravili su ali je njesra), Kapetana Mikija, Bleka Stene, Alan Forda i drugih. Nisam citao Americke stripove iako sam gledao ekranizacije i oni su mi se svideli, tako da ne znam da li su i oni unistili X mena, Supermena, Helboja i druge.

Nemaju pametnija posla nego da prave igre po likovima za koje se zna samo u Italiji i SFRJ. Tintin je jedno 100 puta popularniji od svih njih zajedno.

A pritom postoji film o Zagoru. I to ne jedan, nego tri :D

Meni je bitno da je moja petogodišnja ćera bila oduševljena, i uživala gledajući celu igru, a sad igramo coop misije :)

Igra je i namenjana mladjoj populaciji ali naravno i mi matori mozemo da igramo da se malo podsetimo starih dobih dana sa sege i nintenda i prvenstveno da odmorimo mozak od ovih napucanih igara koje u danasnje vreme izlaze. Sve u svemu dobra zabava i prekracivanje vremena.

Vrh Dno