R
range
Guest
Dakle, jel neko pazario polovan TFT monitor od "Bozica" u Pancevu. Dobijali su neke IBMove za 180-190evra pa bi da cujem utiske ako ih ima.
To su monitori starije generacije i za danasnje uslove i pojmove su NEUPOTREBLJIVI!!Gledao sam ih, i kod svih ima onih negativnih efekata specificnih za TFT prvih generacija,Bolje se strpi jos malo da skupis jos 100-120€ i kupis neki nov.LG 1510s je nesto malo preko 300€.range je napisao(la):Dakle, jel neko pazario polovan TFT monitor od "Bozica" u Pancevu. Dobijali su neke IBMove za 180-190evra pa bi da cujem utiske ako ih ima.
kastor je napisao(la):Trebalo bi uskoro da se pojave kod nas TFT monitori drugih proizvodjaca (na primer BENQ ili LITEON) po cenama oko 250 evra za 15" u osnovnoj varijanti (tako kazu oni koji ce da ih uvoze); zato bolje da sacekas.
nIce Cream je napisao(la):Imas ih u PiN computersu odavno... (Liteon i Iyama)
mislis sa 18 na 15?nIce Cream je napisao(la):Ne znam za vas, ali ja nikad ne bih mogao da se vratim sa 19" na 15"... Mislim da je najbolje sacekati sa LCD-em dok ne padnu cene 17"-ih modela
Tako sam i ja mislio ali da vidis ,naviknes se za 2 sata i oprostis mu svenIce Cream je napisao(la):Ne znam za vas, ali ja nikad ne bih mogao da se vratim sa 19" na 15"... Mislim da je najbolje sacekati sa LCD-em dok ne padnu cene 17"-ih modela
nIce Cream je napisao(la):Ne znam za vas, ali ja nikad ne bih mogao da se vratim sa 19" na 15"... Mislim da je najbolje sacekati sa LCD-em dok ne padnu cene 17"-ih modela
daj ne zezaj da si uzeo 15''?!simpson H je napisao(la):Tako sam i ja mislio ali da vidis ,naviknes se za 2 sata i oprostis mu sve![]()
E veruj mi Miroslave da cu uzeti 18 ili 17" onda kada budu bili tih karakteristika kao ovi od 15 ,a kostaju oko 500€.Do sada ne videh 17" da radi tako dobro kao 15.Gledah u onaj Samsung 16:9 nekoliko dana i razocaran sam skroz.Probao sam jos neke ali sve to je za sada nedovrseno.Sutra uzimam neke ACER da vidim i to cudoMiroslav je napisao(la):daj ne zezaj da si uzeo 15''?!![]()
![]()
simspone bre, pa od tebe bar ocekujem neki stajling, sta je sad? slabo ide prodaje amd opreme? :beat:
ej, obavezno javi sta su zabari uradili, tj. dal' vredi taj acersimpson H je napisao(la):E veruj mi Miroslave da cu uzeti 18 ili 17" onda kada budu bili tih karakteristika kao ovi od 15 ,a kostaju oko 500€.Do sada ne videh 17" da radi tako dobro kao 15.Gledah u onaj Samsung 16:9 nekoliko dana i razocaran sam skroz.Probao sam jos neke ali sve to je za sada nedovrseno.Sutra uzimam neke ACER da vidim i to cudo![]()
simpson H je napisao(la):E veruj mi Miroslave da cu uzeti 18 ili 17" onda kada budu bili tih karakteristika kao ovi od 15 ,a kostaju oko 500€.Do sada ne videh 17" da radi tako dobro kao 15.Gledah u onaj Samsung 16:9 nekoliko dana i razocaran sam skroz.Probao sam jos neke ali sve to je za sada nedovrseno.Sutra uzimam neke ACER da vidim i to cudo![]()
ma de ces da verujes simpsonu i gedzi, imaju 100 godina a govore glupostiGenghis Khan je napisao(la):Simpsone ajd samo reci neshto oko tog Samsunga !!! I misha (gedza) mi je rekao da nije Ok ali me interesuju svi detalji ako nije frka...Bash sam se isprimao da ga kupim u maju/junu ali sad...
Miroslav je napisao(la):sta? daj mi tu lopatu!![]()
Lucas je napisao(la):...vadio si eksere! ma, ne oce kljesta... Pokvarila su ti se kolica, pa si besan .... Aaaa radostan si, jel da? Terao si nesto?![]()
![]()
nego ajde recite nesto vise o tim jeftinim TFT 15 incnim monitorima...
delimir je napisao(la):Imas u Digital!-u uporedni test skoro svih modela. LG1510S sam ja hteo da kupim. Bahati mu je dao Best Buy i ovde i u Digital!-u...Takodje sam video i ovaj silver-black Hansol od 15" (oko 320e) i monitor je sasvim korektan. Zamucenja ima jako malo, ugao gledanja bi mozda mogao biti malo veci. Boje su dosta dobre. Na njemu je ona nalepnica Samsung ViseView.
Lucas je napisao(la):koj Digital!?
Genghis Khan je napisao(la):Pa u ovom martovskom imash veeeeeliki test TFTa...
To onaj sto sam i ja, laik po tom pitanju, iz cuga primetio blur? :beat:simpson H je napisao(la):Tako sam i ja mislio ali da vidis ,naviknes se za 2 sata i oprostis mu sve![]()
CAR je napisao(la):To onaj sto sam i ja, laik po tom pitanju, iz cuga primetio blur? :beat:
Nisam ja ni rek'o da je to neki problem, vec samo da sam ga ja, vlasnik DTK-ove 17" videodelimir je napisao(la):Taj blur uopste nije toliko problematican, kao sto se predstavlja. Veci bi mi problem bio da se vratim na 1024x768 sa 1280x1024(960)...
simpson H je napisao(la):Kao sto sam obecao,uzeh i 17"![]()
![]()
Rec je o ACER AL712 i mogu vam reci da je monitor izvanredan.Neverovatno brz za 17" mozda najkraci response time koji sam do sada video u realnom radu.Monitor ima i zvucnike ,ali nemam nameru da ih probam.Bar su na sajtu proizvodjaca bili "posteni" i napisali da su zvucnici 1W.
Jos jedna lepa vest.Garancija na monitor je 3 godine.Mislim da je ovo odlicna kupovina kada se uzme u obzir da monitor kosta oko 500€.Radi poredjenja,kosta koliko i 171s a po kvalitetu je jedno 4 koplja ispred njega
![]()
Pozdrav
Evo posto sam zaista u poziciji da biram primerak,doneh kuci jos 2 komada.Pazi kad nema razlike.Na jednom sam nasao jedan mrtav pixel,sa desne strane u donjem uglu koji se primecuje samo na beloj podlozi.Jutros sam utripovao da ima jos bad pixela na onom prvom medjutim pamucna krpa ih je uklonilaMatador je napisao(la):Simpson , da li ima govora o mrtvim pixelima i da li si birao primjerak ili si isao po sistemu srecne ruke![]()
Pozdrav
Ma moze da se vidi kod mene jer ostaje na mom stolu jedan duzi periodAmon_Ra je napisao(la):Lepo izgleda monitor, da nema onih zvucnika bio bi jos lepsi. Response je 15, barem po specifikacijama sa njihovog sajta. Homere jel moze neka prezentacija da se sprovede?![]()
Response Time Tr 5ms/Tf 15msAmon_Ra je napisao(la):Response je 15, barem po specifikacijama sa njihovog sajta.
Kakva li je to krpa, kad uklanja mrtve pixel-e?!!! Da nije magicna? :beat:simpson H je napisao(la):Jutros sam utripovao da ima jos bad pixela na onom prvom medjutim pamucna krpa ih je uklonila![]()
.
simpson H je napisao(la):Radi poredjenja,kosta koliko i 171s a po kvalitetu je jedno 4 koplja ispred njega![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari