Ja monitor ,ako mi verujes, kupujem bez obzira na boju ,izgled i sve ostalo sto ne utice na kvalitet slike .Samo mi je vazan kvalitet i cena.Verujem da ces ti ipak radije kupiti neki od Samsung modela😀 .PJ je napisao(la):Zavisi koliko ti je koplje 😀
Ne vidim da se pominju boje, pa predpostavljam da se proizvodi samo u beloj (tj. onoj sa slike). Ukoliko ima crnih prilicno sam zainteresovan s obzirom na tvoj post...
simpson H je napisao(la):...
Nema crnog samo ovaj apotekarski -beo😀
simpson H je napisao(la):Ja monitor ,ako mi verujes, kupujem bez obzira na boju ,izgled i sve ostalo sto ne utice na kvalitet slike .Samo mi je vazan kvalitet i cena.Verujem da ces ti ipak radije kupiti neki od Samsung modela😀 .
Nema crnog samo ovaj apotekarski -beo😀
1) film znaci da na povrsini ima sloj (film) koji razbija (depolarizuje kol'ko moze) svetlost i povecava ugao gledanja. u tabelu sam stavio samo ono sto sam nasao u specifikaciji, ali predpostavljam da ga svi 150+ V/H ekrani imaju.Roger je napisao(la):1. Sta mu dodje ona oznaka Panel: Film (kod svih ostalih pise TFT)?
2. Kakva su vasa iskustva sa radom u Auto Cad-u i slicnim programima (jel ima nekih problema u smislu geometrije slike i sl.)?
3. Da li ima problema pri kucanju texta, programiranju sa slovima u smislu nekih deformacija slova, tj. da li ima razlike u odnosu na CRT monitore?
Bahati [SiD] je napisao(la):1) film znaci da na povrsini ima sloj (film) koji razbija (depolarizuje kol'ko moze) svetlost i povecava ugao gledanja. u tabelu sam stavio samo ono sto sam nasao u specifikaciji, ali predpostavljam da ga svi 150+ V/H ekrani imaju.
2+3) procitaj pazljivije tekst. 😀 geometrija i bilo kakve druge "fizicke" deformacije slike nisu ni disciplina u testiranju tft-ova! svaki piksel je na svom mestu => idealno za xCAD!
Roger je napisao(la):Procitao sam onaj test u Digital-u i odlucio sam se za LG L1510S i imam par pitanja, posto dosad nisam radio na TFT-u:
1. Sta mu dodje ona oznaka Panel: Film (kod svih ostalih pise TFT)?
2. Kakva su vasa iskustva sa radom u Auto Cad-u i slicnim programima (jel ima nekih problema u smislu geometrije slike i sl.)?
3. Da li ima problema pri kucanju texta, programiranju sa slovima u smislu nekih deformacija slova, tj. da li ima razlike u odnosu na CRT monitore?
Pitanja su pocetnicka, tako da se nemojte ljutiti ako dosadjujem.
Hvala unapred.:wave;
JOBAH je napisao(la):2. geometrija slike na TFTu je idealna... ali za Autocad bolje uzmi 17" TFT...
Inace, video sam taj LG juce... pristojan je ali ima losiji ugao, losiji odziv, losije boje i nema DVI za razliku od Acer 17" AL712....
3. Nema "deformacija" slova, cak su mozda i suvise ostra... (ovo se da srediti)
Ako mislis na LG 1510s,mogu ti reci da je monitor izvanredan.Vrlo dobro se ponasa i sa scrollom i sa igricama i sa filmovima.Sigurno predstavlja trenutno najbolju kupovinu.Roger je napisao(la):Pa uzeo bih ja bolje, ali mi je novac problem.:beat: Kontam da potrosim do 350 eura, a ako mislis da ima nesto bolje za te pare slobodno predlozi. Kazi mi, kakvo je skrolovanje texta i prozora i slicne animacije na tom LG-u? Pozdrav.
Kolju se s'tim sto je LG neuporedivo lepsi.Ono sto mu je najveca prednost u odnosu na ostale,su boje,koje su bas po mom ukusu.Mada tu ni Acer nije los🙂JOBAH je napisao(la):Simpsone, kakav je u odnosu na Acer 15" ?
JOBAH je napisao(la):2. geometrija slike na TFTu je idealna... ali za Autocad bolje uzmi 17" TFT...
ma nisi nigde, al' ja ipak mislim da treba da uzme samsung 210t, pa da fino vidi ceo projekat, bez skrolovanja. :dJOBAH je napisao(la):Gde sam pogresio ako sam rekao da TFT ima idealnu geometriju i da je za Autocad bolje da uzme 17" TFT umesto 15" TFTa?
Inace, video sam taj LG juce... pristojan je ali ima losiji ugao, losiji odziv, losije boje i nema DVI za razliku od Acer 17" AL712....
3. Nema "deformacija" slova, cak su mozda i suvise ostra... (ovo se da srediti)
to ti kazem... ljudi cesto imaju budzet +/- 5€, pa ne vredi preporuka koja je +150. 😉JOBAH je napisao(la):... i da doda jednu "0" na predvidjenu cifru... ctp;
mislim da je jeftinije da uzme neki mis sa scrollom 😀
ali 17" se ne uklapa. :wave;JOBAH je napisao(la):Mis sa scrolom se uklapa u +/- 5eu cheers
Ne nadjoh ni jedan jedini bad pixel na 6 komada.Dozvoljeno je 3 na 15" i 5 na 17" ali sve ti zavisi od dogovora sa prodavcem.Matador je napisao(la):Koliko `neispravnih` piksela je dozvoljemp kod tog entry level 15`` LGa koji pominjete ?
Zeznuo si se😀 .Amon_Ra je napisao(la):Jel daje neko garanciju na LG od 3 godine, ili sam se ja to zeznuo?
Gde su najpovoljnije cene?
JOBAH je napisao(la):ccc kolega... brzina ubija ... 😀
JOBAH je napisao(la):Sasa, mogu ti samo reci da su ovi novi TFT daleko bolji od onih koje smo vidjali na Thinkpad seriji...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari