Stvorenje je napisao(la):Imam 173P i na početku sam imao problema sa jačinom svetla, baš mi je smetalo pošto mi je stari CRT monitor bio skoro maximalno zatamnjen. Kasnije sam namestio na ''Internet'' i sada mi je OK, valda sam se navikao pa mi više ne smeta. Mislim da je to individualna stvar, nekome smeta jačina pozadinskog svetla kod TFT-a dok drugima to nema nikakve veze, mada zavisi i do samog monitora.
Ako sam dobro shatio tvoje pitanje, tebi je problem Magic Tune program koji dolazi uz ovaj monitor?milosn je napisao(la):Imam 193P, od skoro i jos nisam provalio kako radi automatika :S: . Pomagaj, pretpostavljam da se razlikuje samo velicina a da su podesavanja ista.
Stvorenje je napisao(la):Ako sam dobro shatio tvoje pitanje, tebi je problem Magic Tune program koji dolazi uz ovaj monitor?
Stvorenje je napisao(la):Prvi put sada čujem za taj ''auto adjust''. Znam da ima ona opcija ''Factory Default Preset'' ali auto ili automatsko štelovanje, to još nisam čuo da ima.
Ko ti je rakao da postoji ta fora za P monitore?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari