Ma pusti ti te koji pljuju,nego nam reci kakav je to monitor,gde si ga uzeo i koja mu je cena?Kako se ponasa u igricama i sa filmovima?JFK je napisao(la):Vecina mojih drugova (oni koji ih nemaju) i dalje mnogo pljuje po TFTu, a ja nikada nisam bio zadovoljniji svojim monitorom od kad sam uzeo AG NEOVO S-17 0.26dot(SVHS/DVI/ANALOG) dali sam to ja umislio ili sta?????????????![]()
type;
Ocigledno nisi imao prilike da se druzis sa ovim TFT monitorima novije generacije.U igricama definitivno nema nikakvih problema,filmovi nesto losije izgledaju ali mislim da je to zbog velicine tacke.jazza je napisao(la):Jeste da je to lepa slika i da ne zraci i da dobra fora za videti, ali kada igras igrice ili gledas filmove, nije to to nekako kao da ti ostaju tragovi iza pomerajucih objekata... Ali sobzirom kakvo je stanje pre bilo sada se super ponasaju, stoga ja jos uvek stojim da je obican monitor jos uvek zakon, ali ne zadugo... ,)
simpson H je napisao(la):Ocigledno nisi imao prilike da se druzis sa ovim TFT monitorima novije generacije.U igricama definitivno nema nikakvih problema,filmovi nesto losije izgledaju ali mislim da je to zbog velicine tacke.
ja imam filing da je to zato sto "analogija" crt-a malo ubija ostre ivice kod artefakta na filmovima, a tft ih prikazuje u punom sjaju.simpson H je napisao(la):filmovi nesto losije izgledaju ali mislim da je to zbog velicine tacke.
Broz je napisao(la):Posle Propheta 920 pao sam u depresiju![]()
To je tako dobar TFT da je to STRASHNOOOO![]()
simpson H je napisao(la):Ma pusti ti te koji pljuju,nego nam reci kakav je to monitor,gde si ga uzeo i koja mu je cena?Kako se ponasa u igricama i sa filmovima?
Ja planiram skori prelazak na TFT pa me interesuju sva iskustva.
KOKOS je upravu za neca probao sam jednu 18ku dual DVI IN i bila je brutalna samo sto nije imala zastitno staklo pa je bio ostecen ekranctp; ctp;Kokos je napisao(la):Ja kada sam presao na TFT bio sam razocaran,sad se vise nikad ne bi vratio na crt,nezgodno je da se covek navikne kao sto rece neko kod novij tft i nema razlike u slici kod igranja jedina mana film,monitor koji jfk ima estetski nije bas 10-ka ali zato ima sliku fenomenalnu ali je preskup ja cu preci verovatno na nec jel sam imao priliku da vidim sliku odusevljen sam.Na ovaj post ispred samo da kazem sunc master 171 i koje je sledece slovo je jako bitno razlika izmedu s i t je npr oko 200 eura grubo a samim tim i sve ostaloctp; :wave;
JFK je napisao(la):dosada sam imao prilike da probam oko 30 TFTova do velicine od 18incha ali mi je ovaj prirastao srcu iz jednog najvaznijeg razloga!, a to je prednje zastitno staklo!!!
Alexandar je napisao(la):Bili su ti monitori davno na testu u hrvatskom "Bug"-u. I tada su im naveli kao jednu od boljih osobina upravo to staklo koje daje poseban feeling slici. Meni je dizajn vrlo dopadljiv.
Super ,ti si nas idol:beat:JFK je napisao(la):ja sam ga dobio 2001 u oktobru tad jos nije bila ni predpremijera u evropi![]()
![]()
![]()
simpson H je napisao(la):Super ,ti si nas idol:beat:
PJ je napisao(la):Polako, Amone, mozda se decko samo lose izrazio (stvarno zvuci infantilno to sto je rekao), ali ajde eto da se opravda za ovo ja sam zadovoljan da ostavi ovde kumov broj telefona i najavi inspekciju sa Benchmark foruma, jer ja bih trenutno ubio za neku lokaciju na kojoj mogu da pogledam gomilu LCD monitora i eventualno ih isprobam. Ponecu svoj racunar za probanje ako treba![]()
PJ je napisao(la):I jos kada bi u YU bio neki dobar showroom, pa da mozes sve to lepo da pogledas, a ne da se otvaras 600+ evra, a nemas pojma sta dobijas
Ja sam zapucao da uzmem 17 ili 18 TFT i nista me nece zaustaviti! Samo je pitanje koji model...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari